Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: Форум адлюстроўваецца URL не перакладаецца

Default Форум адлюстроўваецца URL не перакладаецца

Хм ў мяне ў форуме, vbet форуме, і ў некаторых іншых форуме я бачу URL форуму дысплей не перакладаюцца, усё яшчэ выкарыстоўваюць мову па змаўчанні ў URL

прыклад

рэальную старонку
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    перакладзенай старонкі, да гэтага часу жа ангельску слова ў URL
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

ці ёсць выправіць гэта? ці я што-то выпусціць?
    Апошні раз рэдагавалася basketmen; 14-09-10 у 16:51.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Форум імя ў URL не перакладаецца - мы не падтрымліваем гэта для vBSEO. Гэта падтрымліваецца для VBulletin 4.x дружалюбныя URL-адрасоў.

Мы не падтрымліваем гэта для vBSEO, таму што яна не з'яўляецца зварачальным, як URL-адрасоў для патокаў. URL-адрасоў для патокаў ўключае ў сябе ідэнтыфікатар струменя таму перавод зварачальныя - мы заўсёды ведаем, што струмень ідзе гаворка. Гэта не працуе для URL-адрасоў форумаў.

У нас ужо ёсць запыт на вылучэнне для гэтага, і паглядзець, шмат праблем з гэтым. Цалкам магчыма, мы яго падтрымаем. Тым не менш на дадзены момант у нас ёсць шмат іншых задач, з вялікімі прыярытэтамі, або проста з меншым пытанні

хм атрымалі, дзякуй за растлумачэнне

я падзялюся таксама, калі я што-небудзь

Добра, я ўжо знайшоў шлях да яе, усё яшчэ выкарыстоўваюць VB3

таму я змяніў domain.com/forumname/ з domain.com/forumid/ як выкарыстоўваецца форум vbseo.com vBSEO SEO Plugin - генеральны Размовы на vBSEO.com

Зараз яго не праблема, нават форум URL з іншай мовы, таму што ёсць толькі / forumid ў URL, без / forumname так

змаўчанні форум URL domain.com/f2 /
    Espana URL domain.com/es/f2 /
    італія URL domain.com/it/f2 /

Вось як гэта зрабіць (зрабіць рэзервовую копію, калі ласка, перш чым рабіць што-небудзь, рабіце гэта на свой страх і рызыка)

1. Да vbseocp.php -> Налады URL Rewrite -> Форум URL -> Дадатковыя параметры

змяніць усе налады, з дапамогай [forum_title] з гэтым F [forum_id] (як гэта рабілася ў vbseo.com форуму)

2. Таму што форум гіперспасылка зменены з выкарыстаннем forumname як domain.com / forumname / проста forumid як domain.com/f2 /, так што нам трэба перанакіраваць 301 старых URL форуму URL форум новы, таму індэксавацца URL у Google і іншых вэб-сайтаў перанакіроўваюцца з 301 па новым адрасе форум без страты кошту на гэта

Да vbseocp.php -> Custom перасылак ->

дадаць і змяніць свой стары URL форум з новымі URL, змена смелыя частка ніжэй з кожным форумам ідэнтыфікатар (дзякуючы Мерт Gökçeimam ў vbseo.com)

'F / стары форум-імя /(.+)$' =>' F / FID/ $ 1 '
    'F / стары форум-імя /' => 'F / FID/ '

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, звярніце ўвагу, што лепш для вашага SEO мець Назва форуму уключаны ў вашым форуме URL.

Так мы раім перагледзець ідэю правядзення форуму URL, толькі з форума ID ...

Што здарылася з папярэднім? Навошта ўсе гэтыя крокі? Чаму сіла Google паўторна індэксаваць ўсе вашы старонкі форуму? ... Калі ён уплывае таксама разьба URL (так што і ёсць адзіны форум, ідэнтыфікатар), то вы таксама прымушае Google паўторна праіндэксаваць ўсе вашы спасылкі нітка ...

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Калі ласка, звярніце ўвагу, што лепш для вашага SEO мець Назва форуму уключаны ў вашым форуме URL.

Так мы раім перагледзець ідэю правядзення форуму URL, толькі з форума ID ...

Што здарылася з папярэднім? Навошта ўсе гэтыя крокі? Чаму сіла Google паўторна індэксаваць ўсе вашы старонкі форуму? ... Калі ён уплывае таксама разьба URL (так што і ёсць адзіны форум, ідэнтыфікатар), то вы таксама прымушае Google паўторна праіндэксаваць ўсе вашы спасылкі нітка ...
    ды я ўжо думаў і шмат разглядзе пра гэта, форум імя не патрэбныя на форуме адрас, такі як vbseo.com форум (яго досыць форум імя ў назву, апісанне і ключавыя словы). Нітка гіперспасылка не ўплывае, яго да гэтага часу нітка імя ў URL не змяніўся

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад basketmen View Post
    ды я ўжо думаў і шмат разглядзе пра гэта, форум імя не патрэбныя на форуме адрас, такі як vbseo.com форум (яго досыць форум імя ў назву, апісанне і ключавыя словы). Нітка гіперспасылка не ўплывае, яго да гэтага часу нітка імя ў URL не змяніўся
    Тэма URL таксама ўключае ў сябе форум. Так, калі раней ваш паток URL, уключаныя назва форуму і цяпер толькі ідэнтыфікатар форуму, то гэтыя адрасы змяняюцца таксама. Калі няма, то да гэтага часу Google выкарыстоўвае словы з URL пры індэксацыі. Маючы Назва форуму ў форум URL робіць гэта лепш для SEO - дае вам больш высокае становішча пры пошуку гэтых слоў.

ды дзякуй, як у прыкладзе вышэй паведамленне я ўжо думаў пра гэта і навукова-даследчых шмат у некалькі дзён, тыдзень, я хачу паспрабаваць

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •