Звярніце ўвагу, што вы не інтэграваць vBET з vBSEO, то яна будзе працаваць, але спасылкі не будуць пераведзены. Ii лепш для вашага SEO для інтэграцыі і маюць сувязі перакладзеная, таму мы рэкамендуем гэта. Калі ў вас ёсць праблемы з інтэграцыяй - спачатку пераканайцеся, што вы зрабілі ўсё, як яно з'явіцца. Затым адкрыйце новую тэму з паведамленні аб памылцы для гэтага. Таксама, калі ласка, напісаць які vBSEO версію вы выкарыстоўваеце.
Аб стылі па змаўчанні для форумаў. Першая - паведаміце гэта таксама не працуе, калі госць кэш адключаны. Другое - калі ласка, апішыце, як вы парны стыль па змаўчанні з форума? Гэта некаторыя канфігурацыйныя vBuletn (дзе), альбо гэта робяць некаторыя мод. Нам патрэбныя дэталі, каб мець магчымасць прайграць праблему і вырашыць яе. Акрамя таго, мы павінны ведаць, ці сапраўды гэта памылка ці які-небудзь інтэграцыі пытання.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-08-10 у 22:43.
Hello:
Змяніць варыянт: выкарыстоўваць поўны файл кэша для гасцей (BETA!) №
Я паставіў па змаўчанні стылі VBulletin нармальных функцый. няма модов.
Вы можаце праверыць гэта: Перайдзіце ў AdminCP-форуму і мадэратараў.
Вазьміце любы форум і пакласці персаналізаваную стыль для любога форуму.
Устанавіць Перапішыце выбараў карыстальнікам: хай
Калі ўвесці на гэты форум змены стылю. Незалежна ад таго, які стыль вы выкарыстоўваеце ў дадзены момант.
Цяпер Абыякава, т працуе.
Вялікае дзякуй
Вы маеце на ўвазе. форум стылі выбраўшы карыстальнікам? Я неабходна ўвайсці ў сістэму ці не?
Не, гэта не трэба.
Вы можаце ўбачыць гэта ў маёй старонцы:
aquaterraria.com - Inicio
На гэтай старонцы ёсць тры асноўныя стылі, карыстачы могуць выбіраць яны:
белы
Зялёны
Карычневы
Калі вы зойдзеце на форуме:
Dendrobates
Змены стылю (колер, загаловак ...). Гэты стыль толькі для гэтага форуму, і карыстач не можа выбраць яго.
Калі я актыўны ВБЭР, не працуе.
ці ёсць у вас vBET актывуецца цяпер? ці не? таму што я быў на вашым сайце і гэты стыль workng толькі на асноўны сайт.