Имајте на уму да то не интегришу вБЕТ са вБуллетин, онда ће радити, али везе неће бити преведени. Ии је боље за СЕО да се интегришу и да имају везе преведене, па смо савет ово. Ако имате проблема са интеграцијом - прво проверите да ли сте направили све како се приказује. Затим отворите нову тему са извештаја о грешкама за то. Такође, молимо Вас који вБуллетин верзија користите.
О подразумевани стилови за форуме. Прво - реците то и не ради када гост кеш је онемогућен. 2. - опишите како сте упарени подразумевани стил са форума? Да ли је то неки вБулетн конфигурације (где) или је то урадио неки мод. Морамо детаљи бити у стању да репродукује проблем и решити га. Такође треба да знамо да је заиста грешка, или неки интеграција питању.
Последњи изменио vBET; 16-08-10 U 22:43.
Хелло:
Да променим опције: Користите Пуна Кеш датотеке за госте (БЕТА!) бр
Поставио сам подразумеване стилове би вБуллетин нормалних функција. не модс.
Можете да проверите ово: Иди на админцп-форум и модератори.
Узмите било који форум и ставио персонализоване стил за било који форум.
Сет изборних Препишите корисник: да
Ако унесете на овај форум промене стила. Без обзира шта стил се користи у овом тренутку.
Сада доесн, Т радова.
Хвала много
мислиш. Форум стил Бирањем корисник? Мора бити ја пријављени или не?
Но Није потребно.
Можете видети у мојој страници:
акуатеррариа.цом - Почетна
Ова страница је три опште стилова, корисници могу да бирају:
бели
Зелена
Браон
Ако одете на форум:
Дендробатес
Стил промене (боја, заглавље ...). Овај стил је само за овај форум и корисник не може да га изабере.
Када сам активан Вбер, а не ради.
Да ли имате вБЕТ Ацтивед сада? или не? зато што сам на вашем сајту и овај стил је воркнг само на главном сајту.