Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: vBSEO і VB Перакладчык прадпрыемства

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Жніўня 2010
    Паведамленняў
    3

Default vBSEO і VB Перакладчык прадпрыемства

Прывітанне!

У мяне праблема з устаноўкай дружалюбныя сувязі для VB прадпрыемства Перакладчык 2.4.3

У мяне так я ўсталяваў vBSEO:
    Тып спасылкі VBSEO_URI
    SEO Пераклад спасылкі тыпу reat URL, згодна з спасылцы кансенсусу (гэта значыць '/ EN / адрас)

Я дадаў. Htaccess
    Code:
    #rules for SEO translation links without vbSEO

RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]

#************************************************************-
    #Rules for SEO translation links with vbSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    #RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Адзін з запісу і выберыце, напрыклад, англійская наперад domena.pl / савет / EN / На жаль, аказваецца старонка з інфармацыяй, якая форуму з паказаным ідэнтыфікатарам не знойдзены, віно на баку некаторыя перанакіраванне.

Я б дадаў, што, вядома, без змены дружалюбных сувязяў выдатна працуе.

Можа быць, хто-то аналагічная праблема ці ведае, што я раблю няправільна.

З павагай,
    Рафал
    Апошні раз рэдагавалася pitu120; 10-08-10 у 01:32.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Пераехаў у Бясплатная версія vBET2.4.x.

Як я бачу, у вас ёсць vBSEO, а проста паглядзець на свой. Htaccess. Зараз у вас ёсць правілы vBET без vBSEO, але вы павінны мець правілы для vBET з vBSEO.

Так, толькі раскаментаваць правілы vBSEO і каментаваць правілы vBET без vBSEO.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Жніўня 2010
    Паведамленняў
    3

Я дадаў. Htaccess толькі правілы vBSEO.
    # Правілы для SEO пераклад сувязяў з vbSEO (павінны быць уключаны, перш чым усе правілы vbseo.php)
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хранічны)
    RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Пасля ўводу domena.pl / савет / FR / напрыклад, паведамленне недапушчальная Форум паказаны. Калі вы вынікалі правільную спасылку, калі ласка, паведаміце адміністратару.

VBSEO ўспрымае яго як аддзел і не можа яго знайсці.

@ Змяніць.
    Правілы устаўленыя ў файл, а не ў vBSEO панэлі.
    Апошні раз рэдагавалася pitu120; 10-08-10 у 12:32.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Вы можаце ўстаўляць тут ваша ўсё. Htaccess файл?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Жніўня 2010
    Паведамленняў
    3

Ужо добра. Я паклаў дрэнныя правілы.
    Апошні раз рэдагавалася pitu120; 10-08-10 у 23:04.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Як я думаю. Добра дзякуй за пацвярджэнне

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    3

Default праблема

у мяне ёсць некаторыя праблемы .. інш працы спасылку, але не тытульнай старонкі

forum.com / idlanguage /

гэта маё. Htaccess

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хранічны)
    RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
    # RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | сплаў | выявы) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Які ваш форум URL? Ці мае ён утрымоўвае форум каталог у ім? Калі так - калі ласка, звярніце ўвагу, што неабходна змяніць правілы і дадаць форум каталог існуе (гл. апісанне правілаў Htaccess.).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •