Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Асабістыя паведамленні перакладзенага тэксту пустым

Default Асабістыя паведамленні перакладзенага тэксту пустым

Добра, я ў апошні час атрымлівае Асабістыя паведамленні, дзе перакладзенага тэксту пустыя. Адсутнічаюць. Я бачу, сцяжкамі і ўсё, і я магу націснуць, каб убачыць арыгінальны тэкст. Але пераклад тэксту проста няма.

Усё астатняе працуе выдатна.

Дзякуй за дапамогу!

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    Вы сказалі "не".

Выкарыстоўваеце вы BETA варыянтаў, як «Выкарыстанне Поўны файл кэша для Госць" або "Ігнаруецца словы"? Паспрабуйце адключыць яго і праверыць PM зноў.

Quote Паведамленне ад kamilkurczak View Post
    Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    Вы сказалі "не".

Выкарыстоўваеце вы BETA варыянтаў, як «Выкарыстанне Поўны файл кэша для Госць" або "Ігнаруецца словы"? Паспрабуйце адключыць яго і праверыць PM зноў.
    Я не выкарыстоўваю поўны кэш для гасцей, таму што да гэтага часу ламае маё форуме. Так не ў гэтым. І ігнараваць словы таксама. Не выкарыстоўвайце яго.

EDIT: Я толькі што вярнуўся да тых прэм'ер-міністра, якія былі пустымі ўчора, і цяпер яны ўсё зноў працуе. LOL **********. Я не ведаю чаму, але эй, здаецца, усё добра зноў. Я буду абнаўляць тут, калі я атрымліваю новы прэм'ер з перакладзеным тэкстам цалі Дзякуй!
    Апошні раз рэдагавалася Taurus; 13-07-10 у 14:25.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

хе-хе, гэта зводзіць з розуму.

калі вы зрабілі нешта асаблівае з гэтым пытаннем, ці можаце вы апісаць гэта тут?
    ТАКІМ ЧЫНАМ, атрымлівайце асалоду ад

Ну, вось мы зноў!! З сённяшняга дня нават паведамленні, зробленыя ў цяперашні час пусты. Ніякай тэкст не перакладзены! Я магу націснуць, каб убачыць на мове арыгіналу, але перакладзенага тэксту не хапае!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •