Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 28

Тэма: vBET і VBulletin 3,6

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Бясплатная дапамога?? Калі я заплаціў $ 30 вы ніколі не казаў нічога пра тое-то справа, наадварот вось копію PM адказу (цэнзуры вядома), што ясна кажа, што вы дасце мне выправіць на кожным абнаўленне:

Гэта вашы словы:
    Я падрыхтую вам спецыяльны дакумент з неабходнымі крокамі пасля кожнага абнаўлення(відавочна азначае, што ў будучыні кампанія vbet версій) інтэграваць з форуму 3.6 -&ГТ; у простым англійскай мове гэта азначае, што на кожнае абнаўленне ад vbet мне прыйшлося ісці з вашым спецыяльным дакументам для інтэграцыі з форуму 3.6.

Я чакаю 2 крок выправіць, як плаціць.
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 19-08-10 у 08:43.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Як Міхал пісаў - мы не можам прайграць яго і да гэтага часу маюць патрэбу ў доступе да AdminCP і FTP, таму, калі ласка, калі можна - PM мне ці vBET

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Я пайшоў вышэй кіраўніцтва для лісты, сцягі там, але invisibile але, калі вы праходзіце мышы над ім вы сабе EN PL ECC ... гэтак жа, як я сказаў, сцягі не паказвае.

Гэта толькі розніцай, што я заўважыў паміж анс 3.3.4 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Як вы можаце бачыць што-то ў гэтай галіне відавочна змянілася выклікае ў мяне праблемы

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад mario06 View Post
    Бясплатная дапамога?? Калі я заплаціў $ 30 вы ніколі не казаў нічога пра тое-то справа, наадварот вось копію PM адказу (цэнзуры вядома), што ясна кажа, што вы дасце мне выправіць на кожным абнаўленне:

Гэта вашы словы:
    Я падрыхтую вам спецыяльны дакумент з неабходнымі крокамі пасля кожнага абнаўлення(відавочна азначае, што ў будучыні кампанія vbet версій) інтэграваць з форуму 3.6 -&ГТ; у простым англійскай мове гэта азначае, што на кожнае абнаўленне ад vbet мне прыйшлося ісці з вашым спецыяльным дакументам для інтэграцыі з форуму 3.6.

Я чакаю 2 крок выправіць, як плаціць.
    Гэта не дакладна. Вы заплацілі за інтэграцыю паслуг і гэтая паслуга была дастаўлена. Акрамя таго - калі ласка, спыніце спрабуюць маніпуляваць нашымі супрацоўнікамі. Гэта тэкст, які вы паказваеце, гэта азначае, што пасля абнаўлення з вас здымуць нашы змены, і вы павінны зрабіць гэта зноў, у адваротным выпадку вы проста вярнуцца ў код па змаўчанні. Гэта не азначае, што мы гарантуем, што яна будзе працаваць на іншых версіях. Мы не можам гарантаваць гэтага, таму што мы не падтрымліваем VB 3.6.

Калі вы жадаеце працытаваць публічна нашы прыватныя абмеркавання гэта тое, што я напісаў, перш чым вы заплацілі:
    Я толькі што ўвайшлі ў сістэму і першае, што я бачыў у тым, што ў вас Непадтрымоўваны версія Форум - vBET3.x афіцыйна падтрымліваецца на VBulletin 3,8 версіі. У вас ёсць 3,6 ... Такім чынам, няма якой-небудзь vBET памылка.
    Ва ўсякім выпадку - нават тое, што нам не трэба марнаваць ні хвіліны для рашэння дадзенага пытання мы дрэнна праверыць. Калі я змагу знайсці пытанне хутка, то няма праблем. Калі няма, то мы раім:
    - Абнаўленне VBulletin (лепшы)
    - Ці проста адключыць усе vBET hoks для архіва і застацца без перакладу старонках архіва
    - Ці купіў інтэграцыі сэрвіс за $ 30, бор, таму што гэта на не падтрымоўваную версію VBulletin мы не можам вас запэўніць, што мы нават зможам прымусіць яго працаваць (Мы проста не ведаем, што версія і таго, што падтрымліваецца там).

Таксама, калі ласка, дайце нам FTP доступ прама цяпер. Мне трэба праверыць ваша версія нават падтрымлівае ўсе гаплікі.
    Я паклаў якой-то тэкст чырвоным колерам - гэтак жа, як вы гэта робіце, каб звярнуць вашу ўвагу на гэта. Тэкст тлустым шрыфтам было адважным ў маім PM.

Вы ніколі не звярталі інструкцыі - Я напісаў яе і апублікаваць яе, таму што я хацеў зрабіць гэта, і я напісаў тэкст, які вы павінны быць звернутыя пасля вы заплацілі за інтэграцыю сэрвісу - калі ласка, не маніпуляваць нашым супрацоўнікам, спрабуючы пераканаць, што гэта была частка пагаднення. Усяго пагаднення ў тэксце, які знаходзіцца вышэй. Вы нават папрасілі напісаць падзяку для вас у гэтай тэме, таму што вы не спадабалася ідэя, што я пісаў гэтыя інструкцыі.

Калі ласка, звярніце ўвагу: вы ўжо атрымалі тое, што вы заплацілі. У цябе ёсць інтэграцыя і на старонках архіва працаваў столькі, колькі гэта было магчыма для VB 3,6

Цяпер мы прапануем Вам бясплатную падтрымку нават, што мы не павінны гэта рабіць - VB 03/06 і навей не будуць афіцыйна падтрымлівацца. Калі вы хочаце, каб мы вырашыць вашу праблему - калі ласка, падрабязна PM доступ гэтак жа, як вы рабілі гэта раней.

Мы прапануем Вам бясплатную падтрымку па гэтым пытанні, нават тое, што ў нас няма для гэтага. Мы зрабілі гэта для самога пачатку гэтага пытання. Мы не ведаем, што вы спрабуеце дасягнуць тут, адмовіўшыся прыняць нашу падтрымку і ў той жа час, пытаючыся зноў за яго, крычучы і паказваючы ў чырвоны тэкст у вельмі маніпулятыўныя шляхам, але майце на ўвазе, што з заявы ў гэтым пытанні з'яўляецца афіцыйным і Канчатковы: кампанія vbet 3.х афіцыйна падтрымлівае форуму 3.8. Старыя версіі VBulletin афіцыйна не падтрымліваюцца. Мы прапануем Вам падтрымку і жаданне вырашыць гэтую праблему бясплатна. Мы не знаходзім радасць у дзіўныя гульні, якую вы граеце тут. Вы ўжо адправіць нам доступ адзін раз, і мы вырашалі праблему ў адпаведнасці з інтэграцыяй паслуг, якія вы заплацілі - проста зрабіць гэта зноў, і мы будзем рабіць гэта бясплатна ў гэты раз, нават, што вы выкарыстоўваеце VBulletin версія, якая афіцыйна не падтрымліваецца. Гэта прапанова даступна да 25-га чысла гэтага месяца. Пасля гэтага дня мы больш не прапануем Вам бясплатны сэрвіс у гэтым выпадку. Вы можаце прыняць яго ці адмовіцца ад яго - гэта ваш уласны выбар. І толькі вы несяце адказнасць за свой выбар. Мы сапраўды хочам, каб дапамагчы вам вельмі моцная, але мы не ў стане зрабіць гэта супраць сваёй волі.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 21-08-10 у 16:21.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я пайшоў вышэй кіраўніцтва для лісты, сцягі там, але invisibile але, калі вы праходзіце мышы над ім вы сабе EN PL ECC ... гэтак жа, як я сказаў, сцягі не паказвае.

Гэта толькі розніцай, што я заўважыў паміж анс 3.3.4 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Як вы можаце бачыць што-то ў гэтай галіне відавочна змянілася выклікае ў мяне праблемы
    Няма мы не можам без жывога глаг 3.6 асобнік з vbet там усталяваныя. Мы не можам адгадаць, як выглядае на VB 3.6 код і як ен будзе паводзіць сябе пасля некаторых змяненняў. Мы павінны праверыць яго і паглядзець яе ў жывую, і мы не можам рабіць гэта на нашым форуме, таму што ў нас няма такой старой версіі і афіцыйна не падтрымліваюць яго. Таксама звярніце ўвагу, што змяніць Вы апісалі было зроблена з-за баг-репорт - раней спасылка на CSS ў HTML-код быў няправільны падзел. Калі вы проста хочаце, каб ен працаваць - калі ласка, проста адмяніць гэта змяненне, якое вы заўважылі. Калі вы хочаце, каб яна працавала з адпаведным HTML-структура - нам патрэбен доступ да вашага форуму і праверце магчымасць паставіць нашу спасылку ў HTML галава падзел.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Гэта тое, што вы напісалі да дадаўшы выправіць:

Я толькі што ўвайшлі ў сістэму і першае, што я бачыў у тым, што ў вас Непадтрымоўваны версія Форум - vBET3.x афіцыйна падтрымліваецца на VBulletin 3,8 версіі. У вас ёсць 3,6 ... Такім чынам, няма якой-небудзь vBET памылка.
    Ва ўсякім выпадку - нават тое, што нам не трэба марнаваць ні хвіліны для рашэння дадзенага пытання мы дрэнна праверыць. Калі я змагу знайсці пытанне хутка, то няма праблем. Калі няма, то мы раім:
    - Абнаўленне VBulletin (лепшы)
    - Ці проста адключыць усе vBET hoks для архіва і застацца без перакладу старонках архіва
    - Ці купіў інтэграцыі сэрвіс за $ 30, бор, таму што гэта не падтрымліваецца на VBulletin версію мы не можам вас запэўніць, што мы нават зможам зрабіць яго працу (мы проста не ведаем, што версія і таго, што падтрымліваецца там).

Таксама, калі ласка, дайце нам FTP доступ прама цяпер. Мне трэба праверыць ваша версія нават падтрымлівае ўсе гаплікі.

Гэта тое, што вы напісалі пасля прымянення выправіць гэта азначае, пасля вышэй ПМ і гэта ясна заяўляе -> Я прыгатую вам спецыяльны дакумент з неабходнымі крокамі пасля кожнага абнаўлення інтэграваць з форуму 3.6 -&ГТ; у простым англійскай мове гэта азначае, што на кожнае абнаўленне ад vbet мне прыйшлося ісці з вашым спецыяльным дакументам для інтэграцыі з форуму 3.6. Так што не ўсё перафразаваць так, што здаецца прама на вас, таму што англійская мова не з'яўляецца тэорыяй.

Я не магу даць маім лагінаў сервера па меркаваннях бяспекі, і зноў я не ведаю, чаму вы не можаце адправіць мне hook.php файла для загрузкі на сервер сам.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы проста паўтарыць тое, што і мне, і вам ужо пісаў. Гэта ўжо абмяркоўвалася, і было ўжо патлумачылі - калі ласка, звярніце ўвагу, што пісаць тыя ж паведамленні, разглядаецца як спам. Калі вы проста хочаце напісаць зноў тое ж самае мы будзем мець, каб пачаць, каб выдаліць такія паведамленні, таму што тыя зрабілі толькі смецця для будучых карыстальнікаў. Гэта грамадскае месца і спаму, не дапускаецца. Калі ласка, прачытайце яшчэ раз Ваша паведамленне:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    і мой адказ тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Вы таксама ўжо адказаў на пытанне, чаму мы не можам проста зрабілі змены і адправіць яго вам - глядзіце тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Таксама звернеце ўвагу, што ў вас ужо адправіць нам калі-то дэталі доступу да форуме, так што аргумент пра бяспеку Прычына верыцца з цяжкасцю. І з пачатку выкарыстання vBET вы ведаеце, што вы выкарыстоўваеце яго на не падтрымліваецца VBulletin версія - кожнаму пытанню на вашым форуме будзе патрабаваць наш доступ ёсць (калі мы будзем яго падтрымліваць, таму што мы не павінны).

Як я ўжо пісаў - я не разумею, якую гульню вы курсіруе, адмаўляючыся нашай бясплатнай дапамогі і ў той жа час патрабаваць, але мы стараліся пра гэта. У вас ёсць рашэнне - даць нам доступ дэталі, як вы рабілі гэта раней. Калі вы не жадаеце, наша дапамога - гэта ваш выбар. З-за вашай дзіўнае стаўленне і таліі часу, паўтараючы адно і тое ж па крузе, мы зрабілі гэта прапанова абмежаваны - гл папярэдні гаршкі. Мы вельмі рады Вам дапамагчы - але не можа гэта зрабіць супраць вашай волі.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэтая дыскусія лічыцца гатовай. Калі ў вас ёсць што-нешта новае, каб напісаць, калі ласка, не спам. Мы далі вам рашэнне - бясплатная падтрымка на вашым форуме і вырашэння пытання. Вазьміце гэта ці не - ваш выбар. Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы будзем вельмі рады дапамагчы вам

Я выкарыстоўваю VB 3,6 таксама, вось што я гэтага VB архіў працуе занадта, проста хачу падзяліцца ім, калі хто-то можа зрабіць яго больш дасканалым калі ласка, падзяліцеся таксама

1. Мацаванне сцягоў у архіве
    , Калі сцягі не з'яўляюцца ў вашых старонак архіва, выкарыстоўвайце гэты крок

перайдзіце ў панэль адміністратара -> Даданыя модулі і прадукцыя -> Мэнэджар убудоў -> пошук убудова "сцягі Звяртацца ў архіве" без двукоссяў

знаходзіць

Code:
    $metatags .= '

замяняць VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) - Каляндар з вашага форуму шляху, сцягі, не паказваючы з-за няправільнай малюнкаў pathor таму што тэчкі архіва прыведзена таксама ў vbseo, таму мы збіраемся тут

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Зараз загрузка і праверце яшчэ раз вам архіў, сцягі павінны быць паказана ў вашых архівах старонак занадта

2. Калі вы выкарыстоўваеце перапісаны архіў старонкі з дапамогай vbseo, а звяно ў перакладзе старонцы архіва няслушна спасылцы вы можаце выправіць гэта занадта

Напрыклад няправільную спасылку, як гэта, ён будзе атрымліваць Старонка не знойдзена памылка

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    яго павінна быць такім, перш за URL адсутнічае імя папкі ў тоўстым шрыфтам, некаторыя людзі, якія выкарыстоўваюць / Архіў / , Альбо / Карта сайта / імя папкі ці іншую назву тэчкі

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Каб выправіць гэта, мы можам выкарыстоўваць vbseo CRR

перайдзіце ў vbseocp.php -> Карыстацкія правілы перазапісу -> дадаць гэты радок (у ніжняй часткі калоны КОБ), калі ваш архіў імя папкі з дапамогай / архіў / вось так http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

калі ваш архіў тэчку з дапамогай / карта сайта / імя папкі, як гэта http://www.domain.com/forum/sitemap/ проста змяніць імя папкі

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

гэта будзе рабіць сваю справу, вы можаце выкарыстоўваць vbet для VB 3,6 старонак архіва

3. Калі вы атрымліваеце паведамленне пра памылку, як гэта ў верхняй частцы старонкі архіва калі-то (гэта не мае дачынення ці таму, што крок 2 вышэй)

Увага: filemtime () [function.filemtime]: стат Памылка [шлях] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php на лініі 53

выкарыстоўваць гэты Метадаў інструкцыі, Я выкарыстоўваю яго і яго працы
    Апошні раз рэдагавалася basketmen; 09-09-10 у 00:19.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

@ Michael
    Ён яшчэ не скончаны, таму што вы вырашылі, што гэта, яна будзе скончана, калі я вырашыць гэтую праблему.
    З павагай

@ Basketman
    Вы рабілі гэта ў адзіночку? Гэта выдатна, я паспрабую яго ў бліжэйшыя дні і дамо вам ведаць.
    З павагай мат

PS. Ці павінен я ігнараваць усё, што ў першы пост і проста зрабіць ваш модынг?
    Павінен Ці я проста зрабіць дзве першыя крокі, так як я не vBSEO?
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 10-09-10 у 16:06.

@ Michael
    Ён яшчэ не скончаны, таму што вы вырашылі, што гэта, яна будзе скончана, калі я вырашыць гэтую праблему.
    З павагай

@ Basketman
    Вы рабілі гэта ў адзіночку? Гэта выдатна, я паспрабую яго ў бліжэйшыя дні і дамо вам ведаць.
    З павагай мат
    я толькі з дапамогай ужо фіксацыі кода ў гэтай тэме, а іншы форум і шмат тэставання

я ўжо выкарыстоўваць яго на працягу некалькіх дзён, а яго ўсё яшчэ працуе, ЯЬ мне, калі вам патрэбен мой адрас

PS. Ці павінен я ігнараваць усё, што ў першы пост і проста зрабіць ваш модынг?
    Павінен Ці я проста зрабіць дзве першыя крокі, так як я не vBSEO?
    а гэта можа быць іншы выпадак, праблема № 1 і 2 я атрымліваю я думаю, выкліканых vbseo, таму што vbseo перапісаны старонак архіва

Вы можаце паспрабаваць Міхал код-першае, калі ён не працуе, паспрабуйце мае, паспрабуйце яго з эксперыментам, і пераканайцеся, што файл рэзервовай копіі для аднаўлення, калі рэдагуемы файл не працуе
    Апошні раз рэдагавалася basketmen; 10-09-10 у 16:12.

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •