مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 28

موضوع : فعال تصدی و اصلی 3.6

کاربر ارشد

رایگان کمک؟ وقتی که من پرداخت 30 دلار شما هر چیزی در مورد معامله یک بار گفت : هرگز ، بر خلاف در اینجا یک کپی از پاسخ PM شما (البته سانسور شده) که به وضوح بیان می کند که شما به من ثابت در هر بروز رسانی :

این کلمات شما :
    من به شما سند خاص آماده با گام های لازم بعد از هر به روزآوری (يعنى آينده به وضوح vbet مدل ها) به تلفيق با vbulletin 3.6 - > در دشت انگليسي اين به آن معنی است که در هر vbet به روزآوری شده بود که من به دنبال سند خاص را برای ادغام با vbulletin 3.6 .

من منتظر 2 مرحله ثابت برای پرداخت.
    آخرین ویرایش توسط mario06. 19-08-10 در 08:43.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

همانطور که میشل نوشت : -- ما نمی تونم و تولید مثل هنوز هم نیاز به دسترسی به admincp و FTP پس لطفا اگر شما می توانید -- PM به من و یا فعال تصدی

کاربر ارشد

من به دنبال راهنمای فوق به این نامه ، پرچم های نصب شده هستند ، اما invisibile وجود دارد ، اما زمانی که شما از عبور از ماوس بیش از آن شما SE EN PL ECC... درست مثل من گفت : پرچم ها نشان داده نمی شود.

این تنها تفاوت است که من در بین ANS 3.3.4 ، 3.3.6 متوجه شده است

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    همانطور که شما می توانید چیزی را در این زمینه مراجعه کنید به وضوح تغییر کرده است و باعث مشکلات به من

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط mario06 View Post
    رایگان کمک؟ وقتی که من پرداخت 30 دلار شما هر چیزی در مورد معامله یک بار گفت : هرگز ، بر خلاف در اینجا یک کپی از پاسخ PM شما (البته سانسور شده) که به وضوح بیان می کند که شما به من ثابت در هر بروز رسانی :

این کلمات شما :
    من به شما سند خاص آماده با گام های لازم بعد از هر به روزآوری (يعنى آينده به وضوح vbet مدل ها) به تلفيق با vbulletin 3.6 - > در دشت انگليسي اين به آن معنی است که در هر vbet به روزآوری شده بود که من به دنبال سند خاص را برای ادغام با vbulletin 3.6 .

من منتظر 2 مرحله ثابت برای پرداخت.
    این درست نیست. شما برای خدمات ادغام پرداخت می شود و این سرویس تحویل داده شد. -- لطفا توقف تلاش برای دستکاری کارکنان ما. این متن که به شما نشان ، به این معنی که بعد از بروز رسانی به شما به تغییر و حذف شما را مجبور به این کار را انجام دوباره ، در غیر این صورت شما به سادگی به کد به طور پیش فرض برگردد. این معنی نیست که ما تضمین می کنند که آن را بر روی نسخه های دیگر کار می کنند. ما می توانیم این را تضمین نمی کند ، چرا که ما کد vB 3.6 را پشتیبانی نمی کند.

اگر شما می خواهید به قول عمومی بحث خصوصی ما این همان چیزی است که من به شما نوشت قبل از اینکه شما پرداخت می شود :
    من فقط به سیستم وارد شده و اولین چیزی که دیدم این است که شما باید از vBulletin نسخه پشتیبانی نشده -- vBET3.x رسما در نسخه اصلی 3.8. شما کرده اند 3.6... بنابراین هر گونه اشکال فعال تصدی وجود ندارد.
    به هر حال -- حتی که ما نیازی به صرف حتی یک دقیقه را برای آن مسئله ما بیمار آن را چک کنید. اگر من قادر خواهد بود پیدا کردن مشکل به سرعت پس از آن هیچ مشکلی وجود دارد. اگر نه پس ما به توصیه :
    -- به روز رسانی اصلی (بهترین)
    -- و یا غیر فعال کردن همه hoks فعال تصدی برای آرشیو و اقامت بدون ترجمه صفحات آرشیو
    -- یا خدمات ادغام برای $ 30 ، فرز خریداری کرد ، زیرا آن را در از vBulletin نسخه پشتیبانی نمی ما می توانیم به شما اطمینان دهم که ما حتی قادر خواهد بود این کار را انجام (ما به سادگی آن نسخه را نمی دانند و پشتیبانی وجود دارد).

همچنین بدهد دسترسی FTP ما در حال حاضر لطفا. من نیاز به چک کردن نسخه شما حتی پشتیبانی از قلاب.
    من متن را به رنگ قرمز قرار داده -- همانطور که شما آن را انجام دهد ، توجه خود را بر روی آن نوشته شده است. متن به صورت توپر بود در PM من هم جسورانه است.

شما برای دریافت دستور العمل پرداخت می شود -- من آن را نوشتم و انتشار آن را به خاطر من می خواستم برای انجام این کار و من نوشت : متنی که شما به طرف بعد از اینکه شما برای خدمات ادغام پرداخت می شود -- پس لطفا به کارکنان ما با در تلاش برای متقاعد کند که آن را بخشی بود دستکاری توافق. توافق تمام شده است در متن که بالاتر از. شما حتی می خواست به نوشتن تشکر برای شما در این موضوع ، دلیل این که شما این ایده که من نوشتن این دستورات را دوست.

لطفا توجه داشته باشید : شما در حال حاضر آنچه شما برای پرداخت. شما ادغام و صفحات آرشیو خود بود ، به اندازه آن ممکن بود برای کد vB 3.6

در حال حاضر ما ارائه می دهیم شما پشتیبانی رایگان حتی که ما مجبور به انجام این کار -- کد vB 3.6 است و نه مورد جدیدتر پشتیبانی خواهد بود رسما. اگر شما می خواهید ما را به حل مسئله شما را -- لطفا PM دسترسی به جزئیات درست مثل قبل از شما آن را.

پیشنهاد ما به شما پشتیبانی رایگان برای این موضوع ، حتی که ما مجبور به انجام این کار است. ما آن را برای همان ابتدا از این موضوع انجام داد. ما نمی دانیم که شما در حال تلاش برای به انجام رساندن با امتناع از قبول حمایت از ما و در عین حال این تقاضا را مجددا برای آن ، جیغ کشیدن و با اشاره به رنگ قرمز برخی از متن را در راه بسیار دستکاری ، اما لطفا توجه داشته باشید که بیانیه ای در این مسئله است که رسمی و نهایی : vbet 3.x vbulletin 3.8 رسما پشتیبانی می کند. رسما اصلی نسخه های قدیمی تر پشتیبانی نمی شود. ما را پشتیبانی می کنید و به حل این مسئله به صورت رایگان. ما لذت در بازی عجیب و غریب است که شما را به بازی در اینجا پیدا کنید هیچ. شما در حال حاضر ما ارسال دسترسی به یک بار و حل مسئله شما را با توجه به خدمات یکپارچه سازی که شما برای پرداخت -- فقط دوباره آن را انجام دهد و ما آن را به صورت رایگان این بار انجام دهید ، حتی که شما با استفاده از نسخه اصلی است که رسما پشتیبانی نمی. این پیشنهاد تا 25 این ماه در دسترس است. پس از این روز ، ما دیگر به شما سرویس رایگان در این مورد ارائه دهد. شما می توانید آن را و یا امتناع آن ، -- آن است که انتخاب را آن گونه که مایلید تغییر دهید. و فقط شما برای انتخاب خود مسئول هستند. ما واقعا می خواهیم برای کمک به شما بسیار قوی است ، اما ما قادر به انجام این کار در برابر اراده شما نیست.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 21-08-10 در 16:21.

من به دنبال راهنمای فوق به این نامه ، پرچم های نصب شده هستند ، اما invisibile وجود دارد ، اما زمانی که شما از عبور از ماوس بیش از آن شما SE EN PL ECC... درست مثل من گفت : پرچم ها نشان داده نمی شود.

این تنها تفاوت است که من در بین ANS 3.3.4 ، 3.3.6 متوجه شده است

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    همانطور که شما می توانید چیزی را در این زمینه مراجعه کنید به وضوح تغییر کرده است و باعث مشکلات به من
    نه ما نمى توانيم بدون vb 3.6 نمونه با vbet نصب شده است. ما نمي توانيم حدس بزنم چقدر به نظر میرسد و کد vb 3.6 چگونه رفتار خواهد شد بعد از چند تغییر. لازم است که ما آن را بررسی كنید و ببینید آن زندگی می کنند، و ما نمي توانيم اين کار را بکنيم به ما محل های مذاکره آنلاین، چون ما اين گونه نسخه قدیمی و رسما آن را حمايت كنند. لطفاً به یاد داشته باشید که شما هم اين تغيير را توصیف کنید چون این نوع حشره ساخته شد گزارش - قبلا لینک css html نادرست در بخش بود. اگر شما فقط میخواهید که به آن کار کرده اند - لطفا فقط میتوانم این تغییر كه شما متوجه شدم. اگر می خواهید کار مناسب با ساختار html - لازم است که ما دسترسي به فوروم شما را بررسی کنید و در صورت امكان لينك ما را به درون html سر بخش.

کاربر ارشد

این همان چیزی است که شما نوشت قبل از اضافه کردن ثابت :

من فقط به سیستم وارد شده و اولین چیزی که دیدم این است که شما باید از vBulletin نسخه پشتیبانی نشده -- vBET3.x رسما در نسخه اصلی 3.8. شما کرده اند 3.6... بنابراین هر گونه اشکال فعال تصدی وجود ندارد.
    به هر حال -- حتی که ما نیازی به صرف حتی یک دقیقه را برای آن مسئله ما بیمار آن را چک کنید. اگر من قادر خواهد بود پیدا کردن مشکل به سرعت پس از آن هیچ مشکلی وجود دارد. اگر نه پس ما به توصیه :
    -- به روز رسانی اصلی (بهترین)
    -- و یا غیر فعال کردن همه hoks فعال تصدی برای آرشیو و اقامت بدون ترجمه صفحات آرشیو
    -- یا خدمات ادغام برای $ 30 ، فرز خریداری دلیل آن است که در نسخه اصلی نیست پشتیبانی ما می توانیم به شما اطمینان دهم که ما حتی قادر خواهد بود آن را به کار (ما به سادگی آن نسخه را نمی دانند و پشتیبانی وجود دارد).

همچنین بدهد دسترسی FTP ما در حال حاضر لطفا. من نیاز به چک کردن نسخه شما حتی پشتیبانی از قلاب.

این همان چیزی است که شما نوشت پس از اعمال ثابت که به معنی پس از PM بالا و آن را به وضوح کشورهای --> من برای آماده شدن سند خاص که با قدم های لازم بعد از هر روز با تلفيق vbulletin 3.6 - > در دشت انگليسي اين به آن معنی است که در هر مورد به روز vbet بود من به دنبال سند خاص را برای ادغام با vbulletin 3.6 . بنابراین انجام هر کاری را با واژه های دیگری بیان کردن نیست به طوری که به نظر می رسد مستقیما برای شما به این دلیل که زبان انگلیسی یک تئوری نیست.

من می توانم باری سرور من به دلایل امنیتی نمی دهد و دوباره من نمی دانم که چرا شما نمی توانید فایل hook.php ارسال برای آپلود به سرور خودم.

شما فقط هر دو من و تکرار شما در حال حاضر نوشته است. این در حال حاضر مورد بحث قرار گرفت و آن را در حال حاضر توضیح داده شد -- لطفا توجه داشته باشید که نوشتن پیام های مشابه به عنوان اسپم در نظر گرفته است. اگر شما فقط می خواهید برای نوشتن دوباره چیزی مشابه به همین ما باید برای شروع به حذف چنین اعلامیه زیرا این زباله ها تنها برای کاربران در آینده ساخته شده است. این محل عمومی است و هرزنامه ها است مجاز نیست. لطفا دفعات بازدید : دوباره پیام خود را اینجا :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    و پاسخ من در اینجا :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

همچنین شما در حال حاضر برای سوال پاسخ داده بود که چرا ما فقط می تواند ساخته نشده است اصلاح و ارسال آن برای شما -- اینجا را ببینید :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

همچنین لطفا توجه داشته باشید که شما در حال حاضر ما بفرستید یک بار دسترسی به جزئیات به انجمن خود را ، بنابراین استدلال در مورد دلیل امنیت سخت است به این باور است. و از آنجایی که ابتدا با استفاده از فعال تصدی شما می دانید که شما با استفاده از آن را در نسخه پشتیبانی نمی اصلی -- هر موضوع در فروم شما نیاز به دسترسی به ما وجود دارد (اگر ما را جهت حمایت از آن ، چرا که ما لازم نیست که).

عنوان من نوشت : -- من را درک نمی کنند که چه نوع بازی شما plying با امتناع از کمک رایگان و در تقاضا هم مشابه است ، اما ما از این تلاش. شما راه حل -- جزئیات دسترسی می دهد درست مانند شما آن را قبل است. اگر شما به کمک ما می خواهم -- این انتخاب شما می باشد. به دلیل نگرش های عجیب و غریب خود را و دور کمر از زمان تکرار چیزی مشابه به همین در دایره ، ساخته شده به این پیشنهاد و محدود -- دیدن گلدان قبلی. ما بسیار خوشحال هستیم به شما کمک کند -- اما می توانید آن را در مقابل اراده خود را انجام دهید.

لطفا توجه داشته باشید که این بحث در نظر گرفته شده است به عنوان به پایان رسید. مگر در مواردی که شما چیز جدیدی برای نوشتن ، لطفا هرزنامه نخواهد بود. ما به شما راه حل -- پشتیبانی رایگان در فروم شما و حل مسئله. آن را یا نه -- انتخاب شما. لطفا توجه داشته باشید که ما خواهد شد واقعا خوشحالم به شما کمک کند

من با استفاده از VB 3.6 بیش از حد ، در اینجا این است آنچه که من انجام این کار آرشیو VB کار بیش از حد ، فقط می خواهم به آن را به اشتراک ، اگر برخی از کس نمی تواند آن را کامل تر لطفا نظرتان را به اشتراک بگذارید آن را بیش از حد

1. رفع پرچم در آرشیو
    ، اگر پرچم در صفحات آرشیو خود را نشان داده نمی شود ، استفاده از این مرحله

برو به پنل مدیریت --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین --> جستجو برای پلاگین "پرچم دسته در آرشیو" بدون نقل قول

پیدا کردن

Code:
    $metatags .= '

جایگزین کردن انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) -- صفحه اصلی با این فوروم راه، پرچم نه به خاطر نشان دادن تصاوير غلط pathor چون آرشيو rewrited نيز در پوشه vbseo، پس ما آن را در اینجا محل استقرار

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

اکنون بازنگری و بررسی دوباره شما بایگانی ، پرچم باید در ویکی صفحات نشان داد بیش از حد

2. اگر شما استفاده از صفحه آرشیو rewrited با استفاده از بایگانی ، و لینک در صفحه آرشیو ترجمه شده است لینک اشتباه شما می توانید آن را بیش از حد رفع

برای مثال لینک اشتباه شبیه به این ، آن را به این صفحه یافت نشد خطا دریافت کنید

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    آن باید شبیه به این باشد ، بالاتر از URL از دست رفته یک نام پوشه در زیر جسورانه ، برخی از مردم با استفاده از / بایگانی / ، یا / نقشه سایت / نام پوشه یا نام پوشه دیگر

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

برای حل این مشکل ما می تواند باشد CRR استفاده کنید

برو به vbseocp.php شما --> قوانین بازنویسی سفارشی --> اضافه کردن این خط (در پایین ستون CRR) اگر نام پوشه بایگانی شما با استفاده از / بایگانی / مثل این http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

اگر پوشه آرشیو خود را با استفاده از / نقشه سایت / نام پوشه مثل این http://www.domain.com/forum/sitemap/ فقط نام پوشه را تغییر دهید

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

این ترفند را انجام دهید ، شما می توانید فعال تصدی برای VB 3.6 صفحات آرشیو استفاده کنید

3. اگر شما پیغام خطا شبیه به این در بالای صفحه آرشیو مدتی (این به آن مربوط است یا به دلیل 2 مرحله بالا)

هشدار : filemtime () [function.filemtime] : آمار شکست خورده [مسیر] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html در [مسیر] / / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php در خط 53

استفاده از این meto دستورالعمل، من استفاده از آن و آثار آن
    آخرین ویرایش توسط basketmen. 09-09-10 در 00:19.

کاربر ارشد

@ مایکل
    در تمام نشده است به دلیل اینکه این تصمیم گرفته ، آن را پس از اتمام وقتی که مشکل من را حل کند.
    با احترام

@ basketman
    آیا شما این کار را همه به وسیله خود شما؟ که من آن را در چند روز آینده را امتحان کنید و به شما اجازه می دانم.
    همسر با احترام

PS. آیا بی اعتنایی به همه چیز در اولین پست و به سادگی انجام دهید موبایل خود را؟
    آیا من فقط 2 اولین گام از من باشد ندارد؟
    آخرین ویرایش توسط mario06. 10-09-10 در 16:06.

@ مایکل
    در تمام نشده است به دلیل اینکه این تصمیم گرفته ، آن را پس از اتمام وقتی که مشکل من را حل کند.
    با احترام

@ basketman
    آیا شما این کار را همه به وسیله خود شما؟ که من آن را در چند روز آینده را امتحان کنید و به شما اجازه می دانم.
    همسر با احترام
    من در حال حاضر تنها با استفاده از تثبیت کد در این موضوع و دیگر فروم و آزمایش بسیاری از

من قبلا آن را برای چند روز استفاده کنید و خود را هنوز کار ، به من PM اگر شما نیاز به آدرس من

PS. آیا بی اعتنایی به همه چیز در اولین پست و به سادگی انجام دهید موبایل خود را؟
    آیا من فقط 2 اولین گام از من باشد ندارد؟
    آه این می تواند صورت های مختلف ، مشکل NO.1 و 2 دریافت می کنم من فکر می کنم در اثر می باشد ، زیرا بایگانی rewrited صفحات آرشیو من

شما می توانید کد اول میشل ، سعی کنید اگر آن کار نمی کند ، سعی کنید معدن ، سعی کنید آن را با آزمایش خود را ، و مطمئن شوید که شما باید فایل پشتیبان برای بازگرداندن اگر فایل ویرایش شده کار نمی کند
    آخرین ویرایش توسط basketmen. 10-09-10 در 16:12.

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •