Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 18

Тэма: vBET сур'ёзная памылка знойдзена!

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Exclamation vBET сур'ёзная памылка знойдзена!

Я цяпер разумею, чаму мой сайт не індэксуецца правільна 52x.

З vbet усталяваны ён дае Не знайшоўшы на ўсе мае архіўныя файлы, пасля 6 гадзін escluding усе адзін мод 1 на 1 ён выйшаў на гэта, я спрабаваў, 3.33 і 3.34 і без vbet ў маім архіве працуе нармальна..

Калі ласка, дайце мне рашэнне гэтай праблемы!

З найлепшымі пажаданнямі

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Ніхто з супрацоўнікаў vbet тут? Мне трэба выправіць!

PS. У мяне не было гэтай праблемы з бясплатнай версіяй

З павагай
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 29-06-10 у 22:38.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

хм, я не магу прайграць гэтую праблему. Ці можаце вы паказаць мне, як я магу гэта зрабіць?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Я загрузкі майго сайта пачакаць 5 хвілін, і я звяжыся вы ў ЯЬ

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Я pm'ed вы чакаеце адказу, vbet уключаны і мае тэмы архіў даць не знойдзены (404), як толькі вы пацвердзіць гэта я адключыць яго так, што вы можаце праглядаць архіў яшчэ раз, так што вы можаце бачыць на сабе, што ён працуе без vbet.

што тычыцца
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 29-06-10 у 22:39.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

kamilkurczak, Я чакаў тут для вас занадта пацвердзіць памылка, і вы пераходу ў аўтаномны рэжым пасля 20 хвілін, не адказваючы мне?

Гэта не правільны спосаб лячэння плацежаздольных кліентаў!

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Мне патрэбна дапамога, дзе ж усё?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Як доўга мне прыйдзецца чакаць?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Шкада, што табе давялося чакаць. Я ўжо адправіць Каміл напамін аб вашай праблеме. Таксама звярніце ўвагу, што вам не прыйдзецца адключыць ўвесь vbet - гэта павінна быць дастаткова, каб адключыць vbet убудовы для архіва (усе зархіў

Як я бачыў Каміль быў не ў стане прайграць яе на наш сервер і папрасіў Вас за падрабязныя інструкцыі аб ім (мы павінны зрабіць што-то асаблівае, каб бачыць гэта ці проста ўвесь архіў ўніз). Калі мы не будзем прайграваць яго на нашым серверы, мы павінны будзем дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP, каб мець магчымасць праверыць, чаму гэта адбываецца, і выправіць яе.

Таксама, калі ў вас ёсць іншыя ўбудовы (не ўключаючы vBSEO), якія выкарыстоўваюць некаторыя архіўныя гаплікі паспрабуйце часова адключыць гэтыя ўбудовы і праверыць гэта vBET будзе карэктна працаваць з архівамі тады. Гэта і праверыць ці ёсць у нас нейкі канфлікт пытанні тут.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Я ўжо спрабаваў адключыць плягін vBET архіва ўчора, але архіў ўсё яшчэ парушаецца, калі vBET уключаны таму я павінен адключыць vBET, каб атрымаць архіў працуе.

Праблема простая.

1. На vBET
    = Архіў зламанай

2. vBET Off
    = Архіў рабочых

Як я ўжо сказаў вышэй, я выдаліў кожны плягін (1by1) учора і знайшоў vBET быць злачынцам, пасля тэставання Я аднавіў рэзервовую копію.

Там на самой справе нічога асаблівага рабіць, каб у тым, каб не знойдзены (404) памылкі, усё што вам трэба, гэта зайсці ў ніжняй правай частцы старонкі і націсніце на Архіў і вынікайце карыта тэмы | паведамленняў (нават у якасці госця).

Для доступу ў мяне няма праблем, давайце ўсталяваць час, каб зрабіць гэта.

З павагай

PS. Мне прыйшлося дадаць архівы | карта сайта ў маім файле robots.txt, паколькі Google пачаў даваць мне памылкі ў архіве ўдару 17k (404).

PS2. У мяне няма vBSEO усталяваны Мэйбана vBET з'яўляецца падлучэнне | шукаць.

З павагай
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 30-06-10 у 10:26.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •