прывітанне,
Я неабходна атрымаць доступ да вашай AdminCP і FTP .. Калі ласка, дашліце мне PM з гэтымі дадзенымі.
Я пастараюся, каб знайсці праблемы.
прывітанне,
Я неабходна атрымаць доступ да вашай AdminCP і FTP .. Калі ласка, дашліце мне PM з гэтымі дадзенымі.
Я пастараюся, каб знайсці праблемы.
У вас ёсць PM.
З павагай
Я знайшоў убудова з памылкай .. Цяпер я паспрабую, каб знайсці рашэнне.
калі ласка, проста паглядзець на свой PM
рахункі перасталі працаваць з-за multipe ф выяўлення, цяпер кошт Лагін зноў працуе .. ваш амаль у мэты
З павагай
ТАКІМ ЧЫНАМ, - пасля працы па гэтым пытанні мы выявілі, што не існуе памылка ў vBET тут. Менавіта таму, што ваш форум выкарыстоўвае VBulletin 03/06 і vBET афіцыйна падтрымлівае vB3.8
Ва ўсякім выпадку мы знайшлі спосаб прымусіць яго працаваць нават на афіцыйна не падтрымліваецца VBulletin 3.6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
Гэтыя змены зрабілі на вашым форуме.
Звярніце ўвагу, што да гэтага часу перакладзеная на старонках архіва для форумаў не працуюць. Гэта з-за памылкі VBulletin так што спытаеце VBulletin каманду для яе вырашэння. Калі вы хочаце задаць параметр форум старонцы архіва (гэта адзін з F-), То пустая старонка. Я маю на ўвазе якой-небудзь параметр - нават проста ? Х = ў і яна падае нават з Vbet-інвалідаў. Так што з гэтай справай вы павінны задаць каманду VB, каб выправіць свае памылкі і, хутчэй за ўсё, перавод будзе пачаць працаваць (усё ў парадку ў архіве галоўнага і разьбы старонак).
Таму што не было vBET памылка тут я пераходжу паток раздзел па ліквідацыі непаладак.
Яны сказалі мне, каб выдаліць яго, таму што ўсе працавалі да vBET мод.Звярніце ўвагу, што да гэтага часу перакладзеная на старонках архіва для форумаў не працуюць. Гэта з-за памылкі VBulletin так што спытаеце VBulletin каманду для яе вырашэння
Хіба вы не выправіць?Звярніце ўвагу, што да гэтага часу перакладзеная на старонках архіва для форумаў не працуюць?
Што такога асаблівага 3.6.12 і 3,85? Асноўныя змены ставяцца да сацыяльных сетках як мне здаецца, што ваша параўнанне VB 3 да 4 В. Б., яшчэ трохі высілкаў з вашага боку не пашкодзіла б не?
Гэтак жа, як я апісаў вам, гэта памылка ў форуму. Яны проста грыпаў цябе. Можа быць, з-за няправільнага desription пытанні. Гэта не vBET віна - сапраўдны архіў працуе нармальна. Пераклад форуму старонак архіва не працуе, і ён не будзе працаваць, таму што VBulletin crasches старонку, калі ў URL з'яўляецца addes любому параметры. І гэта не vBET? - Вы можаце dissable vBET дадаць да URL х = у, і вам усё роўна прыйдзецца crasched achrive старонцы форуму.
![]()