Мы ведаем, дзе exacly з'яўляецца памылкай. Мы знайшлі яго ў vbet_global_start функцыі ў файле vBET PHP.
Верагодна, мы перадаем дрэнна URL для функцыі VBulletin (exec_header_redirect).
Міхал працуе над гэтым.
Мы ведаем, дзе exacly з'яўляецца памылкай. Мы знайшлі яго ў vbet_global_start функцыі ў файле vBET PHP.
Верагодна, мы перадаем дрэнна URL для функцыі VBulletin (exec_header_redirect).
Міхал працуе над гэтым.
Няма праблем, мы сапраўды маем патрэбу ў вырашэнне гэтай праблемы як мага хутчэй
Зроблены Шкада, што вы павінны былі чакаць. Рашэнне будзе ўключаны ў наступны выпуск. Мы ўжо выкарыстоўваем яго на нашым форуме, так што новая пасада перанакіраванне працуе нармальна тут.
Для хуткага рашэння, калі ласка:
1. Рэдагаваць уключае / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Пошук па сайце:
3. Замяніць на:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Я бачу ў загаловак, які Вы апісалі 2 нумары ў адным струмені. Але Каміль пацверджаны толькі адзін з іх. Калі ласка, распавядзіце, як менавіта вы адзначаеце форум чытаць. Я проста не магу знайсці такі варыянт - верагодна, гледзячы ў неналежным месцы
Я праверыў гэта на нашым тэставым форуме і ў мяне няма гэтай памылцы. Усё працуе нармальна.Code:404 error
Таму, калі ласка, адправіць Міхал (vbet) Поўны доступ да вашага AdminCP і FTP-прэм'ер. Ён будзе старацца, каб знайсці рашэнне і выправіць!
Дзякуй
Я ўсё яшчэ чакаю адказу. няма адказу - я мяркую, што гэта нармальна.
Калі не ў парадку, калі ласка, напішыце тут і я адкрыю гэтай тэме яшчэ раз
Гэтая праблема ўсё яшчэ існуе, у forumdisplay, Калі я пстрыкніце стрэлку, каб перайсці пасаду новага для разьбы, яна заўсёды бярэ мяне на першы пост, а не першага непрачытанага паведамлення.
Рэгістрацыя на маім форуме, і вы ўбачыце гэта.
Калі я адключыць vbet, праблема сыходзіць.
Апошні раз рэдагавалася Snake; 11-08-10 у 23:39.
Абнаўленне да 3.3.5 і ўсе URL, пытанні здаюцца фіксаванымі, так што ніякіх праблем, дзякуй.
ок
дзякуй за пацвярджэнне