Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 4 з 5 FirstПершы ... 2345 АпошніLast
Вынікі 31 да 40 з 43

Тэма: vBET 3.3.4 вызваленыя

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    38

Quote Паведамленне ад Taurus View Post
    Так, я разумею гэта. Я сапраўды спадзяюся, што Майкл можа разабрацца ў гэтым.
    Няма probs. Я проста прапаную гэта, таму што калі я сутыкнуўся з аналагічнай праблемай ўчора, я быў сустрэты маўчаннем тут. Я думаю, члены абшчыны дапамагаюць адзін аднаму? Я асабіста не будзе спрабаваць буйное абнаўленне, калі б я ведаў, падтрымка не будзе даступная на працягу наступных 6 або 8 гадзін і больш.

Дзякуючы Стыву чалавек! Я сапраўды цаню гэта!

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Taurus View Post
    Мне тэрмінова патрэбна дапамога. Пасля абнаўлення ў мяне ёсць гэтая памылка на верхняй часткі майго форуму:

Увага: array_merge () [X-зліццё]: Аргумент № 1 не з'яўляецца масівам ў [шлях] / global.php (400): Eval () б код на лініі 1153

Уся мая форуме цалкам сапсавана. Чаму-то гэта адбываецца толькі, калі не прайшлі ідэнтыфікацыю Так што для гасцей. Калі увайшоў у сістэму, усё ў парадку.

EDIT: ОК, я зразумеў, што пасля таго як я інвалід "Поўны Кэш файлаў для гасцей (BETA!) 'Выкарыстоўвайце усё ў парадку. Так што павінна быць нешта не так. (І я зрабіў CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Калі ласка, адкрыйце новую тэму для гэтага ў Паведамленні аб памылках. Мы зможам справіцца з гэтым там.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад steve View Post
    Добра, мне трэба было падавіць PHP памылкі, кэш праверкі файлаў ўзросту на файлы, якія не існавалі і падслухоўвання з. Файл кэша дзіўным Акрамя таго, калі вы можаце выкарыстоўваць яго вы не будзеце шкадаваць аб гэтым.
    Гэта мэта - мы не правяраем ці файл існуе, каб пазбегнуць непатрэбных аперацый уводу-высновы. Па словах PHP кіраўніцтва (PHP: filemtime - Manual) Функцыі filemtime вяртае хлусня для не існуючых файлаў. Мы нічога не вядома аб якіх-небудзь паведамленняў аб памылках - у адпаведнасці з інструкцыяй гэтай функцыі не павінны пасылаць любыя памылкі ў выпадку не існуючы файл. Ці можаце вы адкрываць новыя ніткі ў Troubleshoting або аб памылках для гэтага з прыкладам вашага паведамлення пра памылкі?

Для ўсіх - калі ласка, не ставіцца да гэтай тэме, як адзінае месца, аб гэтай версіі vBET. Для непрыемнасці або памылак - пішыце ў адпаведных раздзелах. Мы будзем не ў стане кіраваць сваімі праблемамі, калі тыя будуць тут.

Text automatically translated from: Vietnamese to: Belarusian
    Translated text
    Я зрабіў абнаўленне ад 3.3.4 да 2 дзён. Па першай спасылцы на Google занесена не столькі, колькі кожны дзень, а сёння ўбачыў памяншаецца. Я не разумею, чаму, нягледзячы на ўсе паведамленне тэмы і працягвае расці нармальна. Хто, як я?
    Я звалілася з 145000 да 139000 спасылак на Google
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад haiduongbk View Post
    Translated text
    Я зрабіў абнаўленне ад 3.3.4 да 2 дзён. Па першай спасылцы на Google занесена не столькі, колькі кожны дзень, а сёння ўбачыў памяншаецца. Я не разумею, чаму, нягледзячы на ўсе паведамленне тэмы і працягвае расці нармальна. Хто, як я?
    Я звалілася з 145000 да 139000 спасылак на Google
    Original text

Толькі таму яна можа быць зроблена шляхам vBET (але не ў такі кароткі прамежак часу), то, калі некаторыя перакладзеных старонак не будзе генераваць. Калі вы выявіце, што некаторыя старонкі не даступны - звернеце ўвагу, гэта нам. Вы можаце знайсці яго ў інструментах для вэб-майстроў.

Translated text
    Дзякуючы Міхал. Я буду прытрымлівацца яму больш часу. і даведацца прычыну.
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад haiduongbk View Post
    Translated text
    Дзякуючы Міхал. Я буду прытрымлівацца яму больш часу. і даведацца прычыну.
    Original text
    Невялікі аб'ядноўвае тое, што людзі забыліся, што яны ўнеслі змены ў файле robots.txt 2-3 месяцы раней (ды Google рэагуе ў такі час - гэта можа быць хутчэй, калі ў вас ёсць супер высокі рэйтынг старонкі). Таксама часам людзі глядзяць на вынікі пошуку ў Google - дзе адлюстроўваецца толькі наблізіць колькасць праіндэксаваных старонак, а не рэальны. Так набліжэнні можа змяніцца да лепшага, і гэта не азначае, што любы з старонак быў выдалены з індэкса. Таксама - Google велізарны, і ёсць шмат баз дадзеных, якія час ад часу абнаўляюцца, реплицируются і гэтак далей - гэта можа быць толькі эфект працоўных алгарытмаў Google базу дадзеных. Акрамя таго, Google мяняе гэта алгарытмы індэксавання і ёсць не выключана, што некаторыя з вашых ўжо праіндэксаваных старонак у цяперашні час разглядаецца як дубляванне кантэнту (гэта значыць большасць дзяржаў старонак у 99% такія ж) і выдаляюцца з індэкса.

Пакуль вы не бачыце вялікая колькасць памылак у вашых інструментаў для вэб-майстроў можна выказаць здагадку, што гэта проста як Google працуе. Але калі вы бачыце памылкі - то гэта на вашым баку, а затым вы павінны рэагаваць.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Там не павінна быць такога паняцця, як негатыўны ўплыў на прадукцыйнасць, так файлавага кэша. Менавіта таму, што файл кэша не расце ... Мы ствараем асобны файл для кожнага запыту URL. Такім чынам, кожны файл кэша проста статычны файл HTML (кэшаваныя выхад для запыту). Калі ваш сервер кэшуецца ўсё больш і больш vBET проста стварае ўсё больш і больш файлаў. Таму кожны раз, калі такі файл чытаецца:
    1. Гэта толькі для чытання вынік для дадзенага канкрэтнага URL
    2. Мы нават не чытаюць яго ў памяці - проста паток яго кліента з дапамогай PHP функцыі: ReadFile

З-за гэтага, нават калі ваш вынік старонка сапраўды вялікія - так файлавы кэш таксама вялікая, яна не акажа негатыўнага ўплыву на прадукцыйнасць, таму што гэта проста паток гэты файл, нават не чытаючы ўсё гэта ў памяці. Такім чынам, вы ўбачыце перавагі не недахопы.
    Hrmm, мне падабаецца ідэя кэшавання перакладзе дадзеных, але ці не будзе больш эфектыўным, калі раней нешта накшталт кэшы? Замест чытання дадзеных з дыска было б прачытаць яго з памяці.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад tavenger5 View Post
    Hrmm, мне падабаецца ідэя кэшавання перакладзе дадзеных, але ці не будзе больш эфектыўным, калі раней нешта накшталт кэшы? Замест чытання дадзеных з дыска было б прачытаць яго з памяці.
    Падтрымка існуючых бібліятэк размясціўшы яе на са спісу TODO. Акрамя таго, поўны файл кэша для гасцей можа быць вельмі вялікі для вялікіх форумаў. Занадта вялікі, каб трымаць яго цалкам у памяці - мы будзем шукаць рашэнні, якія дазволяць аб'яднаць перавагі захавання кэша ў памяці і на дыску.

Стар. 4 з 5 FirstПершы ... 2345 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •