Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 4 z 5 FirstPrvé ... 2345 PoslednýLast
Výsledky 31 na 40 z 43

Závit: vBET 3.3.4 uvoľnená

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Taurus View Post
    Áno, ja si to uvedomujú. Naozaj dúfam, že Michael je možné zoradiť toto.
    Žiadne probs. Len som navrhnúť, pretože keď som narazil na podobný problém včera som bol pozdravený s tichom tu. Myslím, že členovia komunity navzájom pomáhajú von? Ja osobne by som sa pokúsil o významný upgrade, keby som vedel, že pomoc sa nebude k dispozícii po dobu 6 alebo 8 hodín a viac.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka Steve človek! Naozaj si toho vážim!

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Taurus View Post
    Aj naliehavo potrebujú pomoc. Po inovácii som túto chybu na môj fóra:

Upozornenie: array_merge () [function.array-merge]: Argument # 1 nie je pole v [cesta] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

Celá moja forum je úplne mimo. Z nejakého dôvodu to len sa stane, keď nie je prihlásený Takže pre hostí. Ak sa prihlásite, je všetko v poriadku.

EDIT: OK som si uvedomil, že keď som zakázal používanie "úplný súbor Cache pre hostí (BETA!)" Všetko je v poriadku. Takže tam musí byť niečo zle tam. (A ja som CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Prosím, otvorte nové vlákno pre toto v hlásenie chýb. Budeme schopní zvládnuť túto tam.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal steve View Post
    Ok, som potreboval potlačiť PHP chýb, cache bola kontrola súboru veku na súbory, ktoré neexistovali, a bol z odpočúvanie. Súbor cache je úžasné Navyše, ak ho môžete použiť ste zvyknutý ľutovať.
    To je účel - nemáme kontrolu sa súbor už existuje, aby sa predišlo zbytočným IO operácie. Podľa manuálu PHP (PHP: filemtime - ručné) Funkcia filemtime vráti false pre neexistujúce súbory. My sa nevie o žiadne chybové správy - podľa manuálu Táto funkcia by nemala posielať žiadne chyby V prípade, že existujúci súbor. Môžete mi prosím otvoriť nové témy do Troubleshoting alebo hlásenie chýb, ktoré sa napríklad svoje chybové správy?

Pre všetkých - prosím nepovažuje toto vlákno je jediné miesto, kde o tejto verzii vBET. Pre problémy alebo chyby - prosím napíšte v príslušných oddieloch. Budeme sa môcť spravovať svoje záležitosti, ak tieto budú tu.

Člen
    Dátum registrácie
    03. 2010

Text automatically translated from: Vietnamese to: Slovak
    Translated text
    Aj upgrade z 3.3.4 až za 2 dni. Na prvý odkaz na Google Zapísaná nie toľko, ako každý deň, a dnes videl klesá. Nechápem, prečo sa aj napriek všetkému príspevok témy a stále rastie normálne. Kto je ako ja?
    Aj klesol z 145.000 na 139.000 odkazy na Google
    Original text

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal haiduongbk View Post
    Translated text
    Aj upgrade z 3.3.4 až za 2 dni. Na prvý odkaz na Google Zapísaná nie toľko, ako každý deň, a dnes videl klesá. Nechápem, prečo sa aj napriek všetkému príspevok témy a stále rastie normálne. Kto je ako ja?
    Aj klesol z 145.000 na 139.000 odkazy na Google
    Original text

Jediný dôvod, prečo by to mohlo byť vykonané vBET (nie však v tak krátkej dobe), ak je niektoré si stránky nebude vytvárať. Ak zistíte, že niektoré stránky nie sú dostupné - Vezmite prosím na vedomie, že k nám. Nájdete ju v nástrojoch pre webmasterov.

Člen
    Dátum registrácie
    03. 2010

Translated text
    Vďaka Michal. Budem to sledovať dlhšiu dobu. a dozvedieť sa príčinu.
    Original text

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal haiduongbk View Post
    Translated text
    Vďaka Michal. Budem to sledovať dlhšiu dobu. a dozvedieť sa príčinu.
    Original text
    Väčšinou bežné, že ľudia zabudli, že vykonané zmeny v súbore robots.txt 2-3 mesiacov skôr (áno Google reaguje na tej doby - to môže byť rýchlejší, ak máte s veľmi vysokým Page Rank). Niekedy ľudia tiež pozrieť na výsledky vyhľadávania Google - tam, kde je zobrazené iba zaokrúhlený počet indexovaných stránok, nie je ten pravý. Takže aproximácii mohlo zmeniť k lepšiemu jeden a to neznamená, že žiadne z vašich stránok bol odstránený z indexu. I - Google je obrovský a má mnoho databáz, ktoré sa čas od času sú aktualizované, replikovať a tak ďalej - to môže byť len následok pracovnú databázy algoritmov Google. Tiež Google sa mení jeho indexovanie algoritmy a teda je možné, že niektorí z vašich už indexovaných stránok sú teraz považované za duplicitné obsah (tj vo väčšine členských stránky sú v 99% rovnaká) a odstránený z indexov.

Tak dlho, kým sa nezobrazí veľké množstvo chýb v nástrojoch pre webmasterov, môžete predpokladať, že to je to, ako Google funguje. Ale ak uvidíte chyby - potom je na vašej strane a potom by mal reagovať.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Mal by byť žiadna taká vec ako negatívny vplyv na výkon, pretože v súbore cache. Je to preto, vyrovnávaciu pamäť súborov nie je rastie ... Vytvárame osobitný súbor pre každú požiadavku URL. Takže každý súbor medzipamäte je proste statických HTML súborov (cache výstup na vyžiadanie). Keď server ukladá stále viac a viac vBET jednoducho vytvorí ďalšie a ďalšie súbory. Takže zakaždým, keď si taký súbor:
    1. To je len na čítanie výsledok tohto konkrétneho URL
    2. My si ani prečítať do pamäte - proste stream je na klienta pomocou PHP funkcie: readfile

Z dôvodu, že aj keď vaše stránky s výsledkami je naozaj veľký - tak súbor medzipamäte je tiež veľký, bude to mať žiadny negatívny vplyv na výkon, pretože to bude práve tento potok jeden súbor aj bez čítania celej do pamäte. Takže uvidíte výhody ani nevýhody.
    Hrmm sa mi páči myšlienka cache prekladal dát, ale nebolo by to byť účinnejšie, ak sa používa niečo ako memcache? Namiesto toho, aby čítanie dát z disku, to by si to z pamäte.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal tavenger5 View Post
    Hrmm sa mi páči myšlienka cache prekladal dát, ale nebolo by to byť účinnejšie, ak sa používa niečo ako memcache? Namiesto toho, aby čítanie dát z disku, to by si to z pamäte.
    Podpora existujúcich knižníc vyrovnávacej pamäte je na zozname z TODO. Tiež je možné celý súbor cache pre hostí je naozaj veľká pre veľké fórum. Príliš veľké, aby to úplne v pamäti - budeme hľadať riešenia, ktoré umožní spojiť výhody zachovania vyrovnávacej pamäte a na disk.

| 4 z 5 FirstPrvé ... 2345 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •