Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 5 з 5 FirstПершы ... 345
Вынікі 41 да 43 з 43

Тэма: vBET 3.3.4 вызваленыя

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Невялікі аб'ядноўвае тое, што людзі забыліся, што яны ўнеслі змены ў файле robots.txt 2-3 месяцы раней (ды Google рэагуе ў такі час - гэта можа быць хутчэй, калі ў вас ёсць супер высокі рэйтынг старонкі). Таксама часам людзі глядзяць на вынікі пошуку ў Google - дзе адлюстроўваецца толькі наблізіць колькасць праіндэксаваных старонак, а не рэальны. Так набліжэнні можа змяніцца да лепшага, і гэта не азначае, што любы з старонак быў выдалены з індэкса. Таксама - Google велізарны, і ёсць шмат баз дадзеных, якія час ад часу абнаўляюцца, реплицируются і гэтак далей - гэта можа быць толькі эфект працоўных алгарытмаў Google базу дадзеных. Акрамя таго, Google мяняе гэта алгарытмы індэксавання і ёсць не выключана, што некаторыя з вашых ўжо праіндэксаваных старонак у цяперашні час разглядаецца як дубляванне кантэнту (гэта значыць большасць дзяржаў старонак у 99% такія ж) і выдаляюцца з індэкса.

Пакуль вы не бачыце вялікая колькасць памылак у вашых інструментаў для вэб-майстроў можна выказаць здагадку, што гэта проста як Google працуе. Але калі вы бачыце памылкі - то гэта на вашым баку, а затым вы павінны рэагаваць.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Belarusian
    Translated text
    Прайшла тыдзень нумар на маім сайце Google практычна не змянілася і нават на вельмі маленькіх уверх і ўніз, але не змагла дасягнуць ліку 145.000 (колькасць тыдняў таму). 2 дні таму ён трымаў 145000. І сёння 143000. Я не наладзіць ці змяніць файл robots.txt пасля 6 месяцаў. і мой файл robots.txt наладжаны наступным чынам:
    User-Agent: Mediapartners-Google *
    Disallow:
    Абноўленая інфармацыя аб стане індэкс карта сайта паведамляецца як паспяховай, але URL, прадстаўлены рост URL-адрасы ў вэб-індэкс гэта адлегласць памяншаецца на дзень. Я не ведаю, што здарылася са мной, маглі б вы дапамагчы мне, чаму? Таму што я не ведаю адкуль. Я б выкарыстоўваць каля месяца, але vBET 2,10 я не vBSEO Sitemap Generator канфігурацыі ў якасці кіраўніцтва тут) Але калі я перамыкаць на камерцыйнай версіі 3.3.3 я быў зацікаўлены і прачытаць кіраўніцтва канфігурацыйны файл для сайта. Першапачаткова з 3.3.3 я знайшоў вельмі рады, аб няўхільным росце ў індэксе Google. Пасля абнаўлення да 3.3.4 павінны быць па-за, як гэта. Я не ведаю, чаму зноў? Спадзяюся, вам дапамагчы. толькі 19 памылак у справаздачнасці час з майго сайта ў Google Webmaster Tools
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася haiduongbk; 02-07-10 у 01:51.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад haiduongbk View Post
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Belarusian
    Translated text
    Прайшла тыдзень нумар на маім сайце Google практычна не змянілася і нават на вельмі маленькіх уверх і ўніз, але не змагла дасягнуць ліку 145.000 (колькасць тыдняў таму). 2 дні таму ён трымаў 145000. І сёння 143000. Я не наладзіць ці змяніць файл robots.txt пасля 6 месяцаў. і мой файл robots.txt наладжаны наступным чынам:
    User-Agent: Mediapartners-Google *
    Disallow:
    Абноўленая інфармацыя аб стане індэкс карта сайта паведамляецца як паспяховай, але URL, прадстаўлены рост URL-адрасы ў вэб-індэкс гэта адлегласць памяншаецца на дзень. Я не ведаю, што здарылася са мной, маглі б вы дапамагчы мне, чаму? Таму што я не ведаю адкуль. Я б выкарыстоўваць каля месяца, але vBET 2,10 я не vBSEO Sitemap Generator канфігурацыі ў якасці кіраўніцтва тут) Але калі я перамыкаць на камерцыйнай версіі 3.3.3 я быў зацікаўлены і прачытаць кіраўніцтва канфігурацыйны файл для сайта. Першапачаткова з 3.3.3 я знайшоў вельмі рады, аб няўхільным росце ў індэксе Google. Пасля абнаўлення да 3.3.4 павінны быць па-за, як гэта. Я не ведаю, чаму зноў? Спадзяюся, вам дапамагчы. толькі 19 памылак у справаздачнасці час з майго сайта ў Google Webmaster Tools
    Original text
    На мой погляд, верагодна, нічога не адбываецца. У вас няма памылкі ў інструментах для вэб-майстроў. 143000 або 145 000 - гэта падобна на адзнакі не сапраўдныя, дакладнае колькасць праіндэксаваных старонак. А калі гэта ацэнка затым ацэньваюцца вынікі могуць адрознівацца. Адкуль вы бераце гэтыя лічбы?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Snake View Post
    Таксама яшчэ адну памылку, калі я ўключыць vbet, на некаторых старонках нітка інструменты перапынкаў, г.зн. спасылку уверсе - выпадальнае меню перапынкаў. Затым нітка інструменты ў ніжняй ніткі адсутнічае, гэта абраза. Таксама значок "Адказаць" знікае. Гэтая памылка выпраўлення сябе, калі я адключыць vbet. і гэта адбываецца толькі для гасцей. Дзякуй.

Глядзіце тут - Вечны "Набыццё сеткавага адрасу" на сеткавую карту - Кампутарныя Сок

Стар. 5 з 5 FirstПершы ... 345

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •