Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Перавесці новы зарэгістраваны карыстальнік прывітанне

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Default Перавесці новы зарэгістраваны карыстальнік прывітанне

У AdminCP Ёсць дзве налады для электроннай пошты прывітанне назву і прывітанне цела. Было б вельмі карысна, калі тэкст, уведзены ў абодвух палях і на адной мове, можна перавесці падчас перадачы паведамленняў электроннай поштай на мове, паказаным у профілі карыстальніка атрымальніка.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прынята. У цэлым, мы хочам падтрымаць пераклад адправіць па электроннай пошце форуму. У той жа час мы не ставім вялікі прыярытэт на гэтым. Такім чынам, мы канчаткова праца над гэтым, і мы ўсё яшчэ ёсць некаторыя іншыя рэчы, якія павінны быць зробленыя да яго. Таму, калі ласка, цярпенне

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Я разумею, што вы павінны падтрымліваць прыярытэты па функцыянальнасці, і я паважаю ваша рашэнне. Аднак, я проста хацеў бы дадаць трохі больш тэрміновасці, сказаўшы, што з усімі выдатныя чакаюць дзіўныя пераклад vBET для гасцей, якія прыязджаюць з усяго свету, гэта трохі сумна, што, калі яны атрымліваюць досыць мужнасці, каб стаць зарэгістраваным карыстальнікам яны віталі, у выпадку майго сайта, з доўгім прывітальным лісце, які цалкам на англійскай мове.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры пытанне. Я буду трымаць гэта на ўвазе пры выбары наступнага новую функцыянальнасць для рэалізацыі

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •