Добры дзень, я пачатковец з VBET, і ў мяне ёсць праграмаванне форум .. і ўсе патокі <code> </ код> на яго, і я хачу, каб прапусціць перакладу, што ..
Любыя ідэі?
мой форум: WWW кропка programmershere кропка ком
Добры дзень, я пачатковец з VBET, і ў мяне ёсць праграмаванне форум .. і ўсе патокі <code> </ код> на яго, і я хачу, каб прапусціць перакладу, што ..
Любыя ідэі?
мой форум: WWW кропка programmershere кропка ком
Я не магу прайграць праблему, можа быць, у мяне ёсць старая версія форуму. Калі ласка, напішыце мне, што ў вас ёсць дакладную версію толькі аўтар, і я паспрабую прайграць яго на VB версіі, як ваш форум.
гэтая праблема, верагодна, выклікана выдаленне каментарыяў убудова (vBET выкарыстоўвае каментарыі НТА - не tranlated плошчу - для апісання поля без перакладу).
Паспрабуйце адключыць плягін (выдаленне каментароў).
Калі ласка, паспрабуйце знайсці канфліктаў з іншымі модамі. Для гэтага адключыце іншых модов і пакінуць толькі vBET. калі памылка не ўзнікае, уключыце сваю чаргу, далейшае модов каб убачыць, дзе ёсць канфлікт.
Паведамленні:
Звярніце ўвагу, што vBET падтрымлівае прапускаючы код, PHP і HTML BBCodes перакладу. Калі ён не працуе на вашым форуме, то, хутчэй за ўсё ў вас уключаны ceaning з HTML-каментароў (як апісана вышэй), што забаронена, таму што HTML каментарыі vBET знакаў часткі прадукцыі, якая н.у.к. мяркуюць, каб быць пераведзены (мы называем гэта не Пераклад Плошча - НТА).
Апошні раз рэдагавалася vBET; 18-06-10 у 10:15.
Дзякуючы kamilkurczac, але гэта не праблема ..
я хачу, каб SKIP перакладу HTML змесцівам прама <code> тэгі
Прыклад:
Зараз: <? PHP функцыю мадуляцыі {Рэха $ мадуляваць;}> <code> </ код>
Зараз: VBET перавесці гэта на ўсіх мовах .. я хачу захаваць гэта на англійскай, без перакладу
Разумееш?
я хачу зрабіць VBET SKIP ўвесь тэкст, які знаходзіцца ўнутры <code> </ код> тэгі!
Добры дзень. Выбачайце за блытаніну. VBulletin падтрымлівае код BBCode і вы пішаце аб HTML код Тэг - гэта значыць крыніцай непаразуменняў.
Калі вы выкарыстоўваеце код HTML-тэгі ў шаблонах, то, калі ласка, рэдагаваць гэтыя шаблоны і паставіць усе код Змест ўсярэдзіне не перакладзеная плошчу - так пастаў яго паміж <! - VBET_SNTA -> і <! - VBET_ENTA ->
Калі вы выкарыстоўваеце код HTML-тэгі ў паведамленнях, то, калі ласка, рэдагавання гэтых паведамленняў і змены код HTML-тэгі ў код BBCode.
Калі ласка, скажыце, што гэта вырашае праблему.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 19-06-10 у 00:29.
Вы можаце паглядзець на маім форуме
Праграмісты Тут
ён 220,000 паведамленняў з <code>, як я б змяніць іх усе?
ці ёсць іншае рашэнне?
гл. прыклад тут
programmershere.com questions-answers/219881-creating-image-php-display-works-saving-file-does-not.html
У гэты момант vBET не падтрымліваюць гэта, але мы можам. Я пераязджаю ваша паведамленне, каб паказаць запыты.
Так што цяпер кампанія не будзе перакладаць ourputs з PHP, код HTML і bbcodes. У нас не было ніякага запыту не пераклад код HTML-тэгі і раней. З-за прадукцыйнасці мы зрабілі гэта наладжваецца. Вы зможаце ўключыць опцыю, якая будзе абараняць ўтрыманне код HTML-тэгі супраць перакладу. Ён будзе ўключаны ў наступны выпуск З-за складанасці (мы робім толькі тое ж самае для HTML-тэгаў скрыпт і стыль
Здзейснена - будуць уключаны ў наступны рэліз
Дзякуй вялікі!