Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 13

Тэма: 3.1.0 Праблемы з толькі што купіў!

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Exclamation 3.1.0 Праблемы з толькі што купіў!

Ну, я толькі што купіў VBet 3.1.0 і калі на Vbet Галоўнае, я не магу ўвайсці што-небудзь! Ён просіць мяне ўвайсці на свой нумар ліцэнзіі, але, няма любую кнопку, каб адправіць форму пасля ...

Мая ўстаноўка прайшла гладка, без якіх-небудзь праблем, але я заблакаваныя там. Я неўсталяванай версіі 2 цалкам, перш чым (прадукт і файлы).

Што мне рабіць, адтуль? Я хацеў бы выкарыстаць яго цяпер, так як я толькі што купіў яго!
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 05-11-09 у 06:08. Прычына: Няправільна BBCodes

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

І чаму я бачу, французскі сцяг на мой папярэдні пост? Я напісаў паведамленне на англійскай мове, а не на французскай мове! я не разумею.

Мой змаўчанні абраны мову тут, на форуме англійскай мове, але ўсё меню, бачу, на французскай мове! Як жа так?

Edit: Я напісаў гэта паведамленне на англійскай мове таксама, але гэта цяпер да абутку толькі на французскай мове ?****** Што адбываецца???
    Апошні раз рэдагавалася Cybershaolin; 05-11-09 у 06:09. Прычына: Пад рэдакцыяй за моўных праблем зноў

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Cybershaolin View Post
    І чаму я бачу, французскі сцяг на мой папярэдні пост? Я напісаў паведамленне на англійскай мове, а не на французскай мове! я не разумею.

Мой змаўчанні абраны мову тут, на форуме англійскай мове, але ўсё меню, бачу, на французскай мове! Як жа так?
    Менавіта таму, што вы сказалі, што мода на французскай мове Усталяваўшы мову BBCode ўручную або аўтаматычна (шляхам ўстаноўкі мовы карыстальніка па змаўчанні).

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Ну, я толькі што купіў VBet 3.1.0 і калі на Vbet Галоўнае, я не магу ўвайсці што-небудзь! Ён просіць мяне ўвайсці на свой нумар ліцэнзіі, але, няма любую кнопку, каб адправіць форму пасля ...

Мая ўстаноўка прайшла гладка, без якіх-небудзь праблем, але я заблакаваныя там. Я неўсталяванай версіі 2 цалкам, перш чым (прадукт і файлы).

Што мне рабіць, адтуль? Я хацеў бы выкарыстаць яго цяпер, так як я толькі што купіў яго!
    Гэта не нармальна. Параметры панэлі народжаны рухавік Форум - Калі ласка, перазагрузіце старонку. Калі паўторыцца спробе імпартаваць файл зноў прадукту.
    Таксама пераканайцеся, што ў вас ёсць CURL усталяваны на вашым серверы (калі 2.x працуе то).

У якіх-небудзь праблем - проста спытаеце, і мы з радасцю дапаможам Вам

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Ну, на самай справе, я хацеў праверыць яго на месцы, перш чым ўсталёўваць яго на маім жыцці форуму. Лакальна, нават калі я стараюся, каб абнавіць старонку, толькі я бачу, інфармацыя аб й VBet Галоўнае гэта ліцэнзіі рэчы. Reimporting прадукт не дапамагло.

Акрамя таго, я быў адным з тых, хто ахвяраваў да 3.1.0 была даступная для загрузкі? Хіба не былі мы, як мяркуецца, каб атрымаць зніжку пры 3.x будзе з'яўляцца?

На іншае пытанне, тут на свой уласны форум, маглі б вы сказаць мне, чаму, калі мой мову ўсталёўкі на англійскай мове, я бачу ўсё меню, паведамленні і г.д. па-французску? Я стараўся, каб ачысціць куки, кэш, абнавіць старонку, але нічога не дапамагала, я ўсё яшчэ па-французску!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Апошні раз рэдагавалася vBET; 05-11-09 у 16:17.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Акрамя таго, я быў адным з тых, хто ахвяраваў да 3.1.0 была даступная для загрузкі? Хіба не былі мы, як мяркуецца, каб атрымаць зніжку пры 3.x будзе з'яўляцца?
    Мы не аб'яўляў нічога падобнага

На іншае пытанне, тут на свой уласны форум, маглі б вы сказаць мне, чаму, калі мой мову ўсталёўкі на англійскай мове, я бачу ўсё меню, паведамленні і г.д. па-французску? Я стараўся, каб ачысціць куки, кэш, абнавіць старонку, але нічога не дапамагала, я ўсё яшчэ па-французску!
    Проста націсніце англійская сцяг, каб вярнуцца да ангельскай мове І праверыць карыстальніка па змаўчанні мова ў кабінеце - мода хоча быць разумным, таму, калі хто-то кажа, што яго мовай па змаўчанні з'яўляецца французскі ён прынясе яго назад на французскую мову.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Нават калі я запускаю яго на месцы, я ўсё яшчэ маюць доступ да сеткі Інтэрнэт праз мой мясцовы форум ... але ці ёсць спосаб зрабіць гэтую працу, таму што я хачу, каб праверыць гэта, перш чым жыць з ім ... Існуе нічога, што блокі форуме. Чаму вы, дадаўшы, што частка пра пакуты з тым, што ў мяне ёсць зараз, і што Інтэрнэт з'яўляецца агульнай для форумаў? Як вы думаеце, гэта не справядліва, каб паспрабаваць тэставанне, перш чым рызыкаваць матэрыял на форуме жыць раней? І так, 2.x працаваў нармальна да гэтага.

Мы не аб'яўляў нічога падобнага
    Ну, прама з вашага паведамлення # 720 vbulletin.org:

Quote Паведамленне ад NLP-er
    Вось чаму - любы, хто ахвяраваў мне ў гэтым праекце, да гэтага моманту, атрымаюць 1 бясплатная ліцэнзія выкарыстання і 1 беспрацэнтны крэдыт спасылку выдалення ліцэнзіі на 3.0.0
    Гэта нейкія зніжкі ... але вы не прапаноўвалі мне гэта ўсё ж ... Так як я магу атрымаць яшчэ адну бясплатную ліцэнзію выкарыстання і выдалення ліцэнзіі?

Проста націсніце англійская сцяг, каб вярнуцца да ангельскай мове І праверыць карыстальніка па змаўчанні мова ў кабінеце - мода хоча быць разумным, таму, калі хто-то кажа, што яго мовай па змаўчанні з'яўляецца французскі ён прынясе яго назад на французскую мову.
    Я выявіў, чаму. Гэта было даданне / FR ў канцы, а не проста http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Нават калі я запускаю яго на месцы, я ўсё яшчэ маюць доступ да сеткі Інтэрнэт праз мой мясцовы форум ... але ці ёсць спосаб зрабіць гэтую працу, таму што я хачу, каб праверыць гэта, перш чым жыць з ім ... Існуе нічога, што блокі форуме. Чаму вы, дадаўшы, што частка пра пакуты з тым, што ў мяне ёсць зараз, і што Інтэрнэт з'яўляецца агульнай для форумаў? Як вы думаеце, гэта не справядліва, каб паспрабаваць тэставанне, перш чым рызыкаваць матэрыял на форуме жыць раней? І так, 2.x працаваў нармальна да гэтага.
    Проста таму, што Інтэрнэт-злучэнне неабходна для гэтага мода для запуску
    Аб тэставанні калі ласка, зрабіце тэст форум не даступныя для публічнага прагляду.

Гэта нейкія зніжкі ... але вы не прапаноўвалі мне гэта ўсё ж ... Так як я магу атрымаць яшчэ адну бясплатную ліцэнзію выкарыстання і выдалення ліцэнзіі?
    Гэта проста - таму што вы не соответствуете апісана стан. Паглядзіце на дату паведамлення

Я выявіў, чаму. Гэта было даданне / FR ў канцы, а не проста VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) - Каляндар
    Я рады, што Вы вырашылі гэта.

У Вас ёсць яшчэ праблемы з усталёўкай? Калі так, калі ласка, PM мне доступ да вашай панэлі адміністратара і FTP я буду правяраць яго

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Проста таму, што Інтэрнэт-злучэнне неабходна для гэтага мода для запуску
    Аб тэставанні калі ласка, зрабіце тэст форум не даступныя для публічнага прагляду.
    Тэставанне форуму лакальна мае на ўвазе пад сабой, што гэта не паказаць нікому!

Як я ўжо сказаў, я не ў стане бачыць варыянты vBet Галоўнае ў маёй AdminCP пры праверцы яго на мясцовым форуме. Аб увядзеннi ваш хак на маім Жывая форуме, а я не ведаю больш, што я збіраюся зрабіць з гэтым, паколькі я не вельмі цаню роду адказаў вы далі мне тут.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 06-11-09 у 00:56. Прычына: Прыватныя пытанні, пераехаў у PM

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •