I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 13

Thread: 3.1.0 Problemet me blerë vetëm!

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Exclamation 3.1.0 Problemet me blerë vetëm!

E pra, unë sapo blerë VBet 3.1.0 dhe kur në Vbet kryesore, unë nuk mund të hyni në ndonjë gjë! Është pyetur mua për të hyrë në numrin tim licencës, por, nuk ka ndonjë buton të dorëzojë formularin e më pas ...

Instalimi im shkoi të qetë pa ndonjë problem, por unë jam i bllokuar atje. Unë kisha un-instaluar versionin 2 plotësisht para (produkt dhe fotografi).

Çfarë duhet të bëj prej atje? Do të doja të përdorin atë tani që unë sapo blerë atë!
    Fundit edituar nga vBET; 05-11-0906:08. Arsyeja: BBCodes gabuar

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Dhe pse nuk shoh flamurin francez në postin e mia të mëparshme? Kam shkruar mesazhin tim në anglisht, jo në frëngjisht! Unë nuk e bëni atë.

Gjuha e albumit tim të zgjedhur këtu në forum është anglisht, por të gjitha menutë shoh janë në frëngjisht! Si të vijë?

Edit: Kam shkruar këtë mesazh në anglisht shumë, por ajo tani këpucë deri vetëm në frëngjisht ?****** Çfarë po ndodh??
    Fundit edituar nga Cybershaolin; 05-11-0906:09. Arsyeja: Edited për problemet gjuhësore përsëri

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cybershaolin View Post
    Dhe pse nuk shoh flamurin francez në postin e mia të mëparshme? Kam shkruar mesazhin tim në anglisht, jo në frëngjisht! Unë nuk e bëni atë.

Gjuha e albumit tim të zgjedhur këtu në forum është anglisht, por të gjitha menutë shoh janë në frëngjisht! Si të vijë?
    Kjo është për shkak se ju u tha mod se kjo është në frëngjisht Me vendosjen e lang BBCode manualisht ose automatikisht (by default vendosjen gjuhën e përdoruesit).

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

E pra, unë sapo blerë VBet 3.1.0 dhe kur në Vbet kryesore, unë nuk mund të hyni në ndonjë gjë! Është pyetur mua për të hyrë në numrin tim licencës, por, nuk ka ndonjë buton të dorëzojë formularin e më pas ...

Instalimi im shkoi të qetë pa ndonjë problem, por unë jam i bllokuar atje. Unë kisha un-instaluar versionin 2 plotësisht para (produkt dhe fotografi).

Çfarë duhet të bëj prej atje? Do të doja të përdorin atë tani që unë sapo blerë atë!
    Kjo nuk është normale. Options panel është e gjeneruar nga engine vBulletin - Ju lutem page reload. Nëse ndodhë përsëri përpiqet përsëri për të importuar fotografi produktit.
    Gjithashtu sigurohuni që ju keni instaluar curl në serverin tuaj (nëse 2.x punonte atëherë ajo është).

Në ndonjë problem - thjesht pyesni dhe ne me kënaqësi do të ju ndihmojë

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

E pra, në fakt, kam kërkuar për të provuar atë vend para se ta instaloni atë në forum time jetojnë. Në nivel lokal, edhe në qoftë se unë të përpiqet të rifreskoni faqen, info vetëm unë shoh në datën VBet kryesore është të gjëra të licencës. Reimporting produkti nuk ka ndihmuar as.

Gjithashtu, unë kam qenë një nga ata që ka dhuruar para 3.1.0 ishte në dispozicion për shkarkim? Nuk ishin ne duhet të merrni një zbritje, kur do të duket 3.x?

Në një çështje tjetër, këtu në forum tuaj, a mund të më thoni pse kur gjuha ime është setup në anglisht, kam parë të gjitha menutë, postimet, etj në frëngjisht? Unë u përpoqa të qartë cookies, cache faqe, por asgjë nuk ndihmoi freskuese, unë jam ende në frëngjisht!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Fundit edituar nga vBET; 05-11-0916:17.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Gjithashtu, unë kam qenë një nga ata që ka dhuruar para 3.1.0 ishte në dispozicion për shkarkim? Nuk ishin ne duhet të merrni një zbritje, kur do të duket 3.x?
    Ne nuk njoftuar asgjë si kjo

Në një çështje tjetër, këtu në forum tuaj, a mund të më thoni pse kur gjuha ime është setup në anglisht, kam parë të gjitha menutë, postimet, etj në frëngjisht? Unë u përpoqa të qartë cookies, cache faqe, por asgjë nuk ndihmoi freskuese, unë jam ende në frëngjisht!
    Vetëm kliko flamurin në anglisht që të kthehen në gjuhën Angleze Dhe kontrolloni gjuhën tuaj default përdorues në CP User - mod dëshiron të jetë i zgjuar, kështu që kur dikush thotë se gjuha e tij të paracaktuar është franceze ajo do të sjellë atë përsëri në frëngjisht.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Edhe në qoftë se kam drejtuar atë vend, unë ende kanë qasje në internet përmes forum time lokale ... por ka një mënyrë për të bërë këtë punë sepse unë dua të provuar atë para se të shkojnë të jetojnë me të ... Nuk ka asgjë që bllokon forum. Pse jeni duke shtuar se pjesë rreth vuajnë me atë që kam tani dhe që Interneti është i përbashkët për forume? A mendoni se kjo nuk është e drejtë të përpiqen testimit para se të rrezikuar gjëra në një forum të jetojnë më parë? Dhe po, ishte duke ecur mirë 2.x parë.

Ne nuk njoftuar asgjë si kjo
    E pra, të marra direkt nga shkrimin tuaj # 720 vbulletin.org:

Quote Postimi origjinal është bërë nga NLP-er
    Kjo është arsyeja pse - kushdo që ka dhuruar mua në këtë projekt deri në këtë moment, do të marrë 1 licencë të lirë përdorimin dhe 1 pa lidhje kredi heqjen e licencës për 3.0.0
    Kjo është një lloj zbritje ... por ju nuk e ofrojnë këtë për mua akoma ... Pra, si mund të marr një leje më të lirë përdorimin dhe heqjen e licencës?

Vetëm kliko flamurin në anglisht që të kthehen në gjuhën Angleze Dhe kontrolloni gjuhën tuaj default përdorues në CP User - mod dëshiron të jetë i zgjuar, kështu që kur dikush thotë se gjuha e tij të paracaktuar është franceze ajo do të sjellë atë përsëri në frëngjisht.
    Kam gjetur pse. Ajo ishte duke shtuar / fr në fund në vend të vetëm http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Edhe në qoftë se kam drejtuar atë vend, unë ende kanë qasje në internet përmes forum time lokale ... por ka një mënyrë për të bërë këtë punë sepse unë dua të provuar atë para se të shkojnë të jetojnë me të ... Nuk ka asgjë që bllokon forum. Pse jeni duke shtuar se pjesë rreth vuajnë me atë që kam tani dhe që Interneti është i përbashkët për forume? A mendoni se kjo nuk është e drejtë të përpiqen testimit para se të rrezikuar gjëra në një forum të jetojnë më parë? Dhe po, ishte duke ecur mirë 2.x parë.
    Vetëm për shkak se lidhja e internetit është e nevojshme për këtë mod për të kandiduar
    Rreth testimit ju lutem sigurohuni forum test nuk dispozicion për të parë publikut.

Kjo është një lloj zbritje ... por ju nuk e ofrojnë këtë për mua akoma ... Pra, si mund të marr një leje më të lirë përdorimin dhe heqjen e licencës?
    Ajo është e thjeshtë - për shkak se ju nuk i përmbushin kushtet e përshkruara. Shikoni në datën mesazh

Kam gjetur pse. Ajo ishte duke shtuar / fr në fund në vend të vetëm vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Mundësuar nga vBulletin
    Unë jam i kënaqur që të zgjidhet ky.

A keni ende këtë çështje me instalimin? Nëse po, ju lutem AM mua qasje në CP tuaj Admin dhe FTP unë do të kontrolluar atë

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Vetëm për shkak se lidhja e internetit është e nevojshme për këtë mod për të kandiduar
    Rreth testimit ju lutem sigurohuni forum test nuk dispozicion për të parë publikut.
    Testimi në nivel lokal do të thotë një forum në vetvete se nuk tregojnë askujt!

Siç thashë, unë nuk jam në gjendje për të parë mundësitë për vBet kryesore në admincp time kur testimi atë në forum time. Për vënien hack tuaj në forum time live, edhe unë nuk e di më se çfarë jam gonna të bëjë me këtë që unë nuk e really appreciate lloji i përgjigjet që ju dhatë këtu.
    Fundit edituar nga vBET; 06-11-0900:56. Arsyeja: Çështje private u transferua në PM

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •