Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Актывацыя паведамленні толькі на англійскай мове

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Default Актывацыя паведамленні толькі на англійскай мове

Спадзяюся, Міхал не будзе адчуваць сябе разбітым, калі ён вернецца. Я думаю, ён сказаў, што моцныя паводкі ў Польшчы. Добра, што ў яго больш дапамогі на наступным тыдні

Так ці інакш .... Я спрабаваў рэгістрацыі новага карыстальніка з дапамогай розных моўных версіях перакладзены з маіх форум ... і кожны раз Актывацыя электроннай пошты заўсёды прыходзіць праз па-ангельску.

Я пераканайцеся, што выбраны адпаведны (розныя) мовы, а ў рэгістрацыі.

У мяне ёсць наступныя налады.

Рознае> Паказаць арыгінальны тэкст для карыстальніка> Звычайны
    Рознае> Паказаць арыгінальны тэкст для гасцей> Звычайны
    Рознае> Перавесці vBSEO паведамленні ў JavaScript> Так
    Google Мова Выяўленне> Заўсёды давяраць карыстачу

нейкія ідэі?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вярнуцца да гэтага пытання. vBET не падтрымлівае пераклад Лісты ў гэты момант.

У нас ужо ёсць на нашым TODO спіс для інтэграцыі з сістэмай vBET VB фраз. Калі ён будзе гатовы, то мы можам праверыць магчымасці уклініцца ў аўтаматычных апавяшчэнняў электроннай пошты (які грунтуецца на фразах) і зрабіць VB выбраць фразу ў адпаведнасці з фактычным перакладам.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

І я таксама рады, што на наступным тыдні нашы кішаць будзе больш і Вас у ліку нашых кліентаў будзе атрымаць хутчэй і хутчэй, падтрымку новых функцый у vBET
    Дзіўны, прыемна чуць! Гэта цудоўны прадукт.

У нас ужо ёсць на нашым TODO спіс для інтэграцыі з сістэмай vBET VB фраз. Калі ён будзе гатовы, то мы можам праверыць магчымасці уклініцца ў аўтаматычных апавяшчэнняў электроннай пошты (які грунтуецца на фразах) і зрабіць VB выбраць фразу ў адпаведнасці з фактычным перакладам.
    ок, дзякуй.

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    53

гэта вырашыць? я выкарыстоўваю 3.3.6 і электронныя лісты не атрымаеце пераклад. усплывальныя вокны таксама

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    95

Hello!
    Вось адказ:
    Вярнуцца да гэтага пытання. vBET не падтрымлівае пераклад Лісты ў гэты момант.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •