Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Апошні раз рэдагавалася trevis; 12-05-10 у 16:37.
Я не ведаю, што гэта мода. Ці можаце вы апісаць мне, як гэта працуе? Ці ёсць у яе свой уласны падкаталог ў URL? Ці мае ён генеруе выхадны без выкарыстання global_complete гак (проста выводзіць яго на выхадзе)? Вы можаце даць мне дакладны адрас, дзе я магу ўбачыць яго ў дзеянні?
Таксама, калі ласка, скажыце, што вы ўжо спрабавалі зрабіць, каб інтэграваць гэтую? Выкарыстоўвалі Ці Вы некаторыя намёкі форму тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Якія?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org форум
Так.
mandela.org -> Галоўны профіль
mandela.org / вікі -> Размовы пра (з інтэграцыяй vbMediaWiki)
Я не ведаю ... Я бачу правільны тэкст на роднай мове.
mandela.org / вікі і абраць двух мовах
N / A
Я
Апошні раз рэдагавалася trevis; 13-05-10 у 00:11.
OK - я бачу, што гэты мод выкарыстоўвае global_ завершана - я быў не мае рацыю сказаўшы, што, верагодна, не з-за "vbet_flag" пытанне. Я бачу гэтае пытанне і я бачу, што спасылкі не працуюць пасля першага перакладу - гэта тыя, пачынаючы ад '.' (Кропка) - без WWW. Калі ласка, PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP - Я праверу пытанне і выправіць яе.
На жаль, гэтыя опцыі даюць нам нічога. На дадзены момант мы ведаем пра праблему, але не ведаю прычыну. Для поўнай дыягностыкі і карэкцыі, мы павінны мець доступ да вашай канферэнцыі.