Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: Інтэграцыя з vBET vbMediaWiki

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    45

Default Інтэграцыя з vBET vbMediaWiki

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    Апошні раз рэдагавалася trevis; 12-05-10 у 16:37.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не ведаю, што гэта мода. Ці можаце вы апісаць мне, як гэта працуе? Ці ёсць у яе свой уласны падкаталог ў URL? Ці мае ён генеруе выхадны без выкарыстання global_complete гак (проста выводзіць яго на выхадзе)? Вы можаце даць мне дакладны адрас, дзе я магу ўбачыць яго ў дзеянні?

Таксама, калі ласка, скажыце, што вы ўжо спрабавалі зрабіць, каб інтэграваць гэтую? Выкарыстоўвалі Ці Вы некаторыя намёкі форму тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Якія?

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    45

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Я не ведаю, што гэта мода. Ці можаце вы апісаць мне, як гэта працуе?
    vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org форум

Ці ёсць у яе свой уласны падкаталог ў URL?
    Так.
    mandela.org -> Галоўны профіль
    mandela.org / вікі -> Размовы пра (з інтэграцыяй vbMediaWiki)

Ці мае ён генеруе выхадны без выкарыстання global_complete гак (проста выводзіць яго на выхадзе)?
    Я не ведаю ... Я бачу правільны тэкст на роднай мове.

Вы можаце даць мне дакладны адрас, дзе я магу ўбачыць яго ў дзеянні?
    mandela.org / вікі і абраць двух мовах

Таксама, калі ласка, скажыце, што вы ўжо спрабавалі зрабіць, каб інтэграваць гэтую?
    N / A

Выкарыстоўвалі Ці Вы некаторыя намёкі форму тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Якія?
    Я

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    45

Text automatically translated from: Portuguese to: Belarusian
    Translated text
    Добры дзень Міхаіл,

Я чытаў і спрабаваў, але не мог нават паставіць сцягі ў "панэлі навігацыі« MediaWiki :-(

Ці ёсць шанец, што вы (з усімі яго шырокія пазнання), каб дапамагчы інтэграцыі MediaWiki з VBulletin (vbMediaWiki выкарыстоўваючы ў якасці моста)?

Калі вы не ведаеце ці не бачылі гэтага мода стварае аднаго ўваходу для VBulletin і MediaWiki, і пакінуць з тым жа скура на MediaWiki форуму. І MediaWiki ўяўляе сабой інструмент для сумеснага стварэння кантэнту, быў выкарыстаны ў якасці асновы для Вікіпедыі праекта.

Ідэя ў тым, што карыстачы форума могуць спрыяць матэрыялу вікі на любой мове, як і ў форуме. Калі гэта ўзаемадзеянне не ўяўляецца магчымым у цяперашні час, толькі для таго, vBET бесперабойна з гэтага мода дапамог мне многае.

Я чакаю твайго вяртання.

З найлепшымі пажаданнямі,
    Рафаэль Trevisan.
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася trevis; 13-05-10 у 00:11.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

OK - я бачу, што гэты мод выкарыстоўвае global_ завершана - я быў не мае рацыю сказаўшы, што, верагодна, не з-за "vbet_flag" пытанне. Я бачу гэтае пытанне і я бачу, што спасылкі не працуюць пасля першага перакладу - гэта тыя, пачынаючы ад '.' (Кропка) - без WWW. Калі ласка, PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP - Я праверу пытанне і выправіць яе.

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    45

Translated text
    VbMediaWiki толькі варыянты такія:
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

На жаль, гэтыя опцыі даюць нам нічога. На дадзены момант мы ведаем пра праблему, але не ведаю прычыну. Для поўнай дыягностыкі і карэкцыі, мы павінны мець доступ да вашай канферэнцыі.

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    45

На жаль, гэтыя опцыі даюць нам нічога. На дадзены момант мы ведаем пра праблему, але не ведаю прычыну. Для поўнай дыягностыкі і карэкцыі, мы павінны мець доступ да вашай канферэнцыі.
    Translated text
    Паверце мне, я забеспячэнні доступу праз FTP. Я падзяляльнай вобласці іншых карыстальнікаў для Вас, каб падзяліцца гэтым доступам. І ён стварыў карыстальніка з правамі адміністратара для вас на маім сайце VBulletin.

[] S,
    Рафаэль.
    Original text

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •