Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Nevím, tento mod. Můžete popsat, jak mi to funguje? Má mít vlastní podadresář v URL? To generuje výstup bez použití global_complete háku (jen vytiskne na výstup)? Můžete mi dát přesnou adresu, kde můžu vidět v akci?
OK - vidím, že tento mod je použití global_ kompletní - Mýlil jsem se tím, že pravděpodobně ne, protože "vbet_flag" vydání. Vidím problém a vidím, že odkazy jsou rozděleny po první překlad - to jsou počínaje. " (Tečka) - bez www. Prosím PM mě přístupové údaje k FTP a správce CP - budu kontrolovat problém a opravit ho.
Bohužel tyto možnosti nám nic. V tuto chvíli jsme si vědomi problému, ale neznají příčiny. Pro plnou diagnostiku a opravu potřebujeme přístup na fórum.
Bohužel tyto možnosti nám nic. V tuto chvíli jsme si vědomi problému, ale neznají příčiny. Pro plnou diagnostiku a opravu potřebujeme přístup na fórum.