Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Устанавіць форум Мова - Усе форумы або названага

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Default Устанавіць форум Мова - Усе форумы або названага

У мяне на форумах і я ўпэўнены, многія іншыя робяць на ёсць канкрэтныя Міжнародныя форумы Размовы з падкатэгорыі з падобнымі іспанскі, нямецкі і г.д..

Паколькі мой форумах асноўнай мовай з'яўляецца англійская, калі я разглядаю гэтыя падзелы і націсніце перавесці на ангельскую, нічога не адбываецца, бо сцэнар прадугледжвае, што ён павінен проста вярнуцца мову форумах па змаўчанні, і тэкст, які адлюстроўваецца будзе ангельску ўжо?

Таму было б добра мець варыянт, дзе ўсе форумы наладжаныя на ваш мову па змаўчанні, калі не пазначана і ёсць магчымасць паказваць, для якіх раздзелах форуму выкарыстоўваць тое, што мова, так што вы можаце перавесці гэтыя часткі на вашым роднай мове.

Наколькі я ведаю для сябе, што гэта таксама дапаможа з moderatoring не-ангельску форумах.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, пацвердзіце гэта тое, што вы маеце на ўвазе. Дадатковая налада форум, дзе вы можаце сказаць, што няма ні адной мовы па змаўчанні на форуме, але некаторыя часткі на адной мове, а некаторыя знаходзяцца ў розных. Паказваючы форумах ідэнтыфікатары для кожнага мовы. Ці так гэта?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Ды мацюк, што правільна так, напрыклад:

Форум
    -Навіны & Аб'явы (выкарыстанне мовы па змаўчанні набор напрыклад, англійская)
    Генеральны Дыскусія (выкарыстанне мовы па змаўчанні набор напрыклад, англійская)

Міжнароднага дыскусійнага
    -Іспанскага (на іспанскую мову па змаўчанні)
    -Германскай (усталёўваецца нямецкую мову па змаўчанні)
    -Французскай (ўсталяваць французскую мову па змаўчанні)

Гэта можа быць дададзена ў якасці параметру ў рамках форуму катэгорыі, ўстаноўка на выкарыстанне альбо налады мовы па змаўчанні ці выбраць мову з выпадальнага спісу.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК - так што мы ведаем, што неабходна.

Я бачу, праблема тут - пераклад макета (апцыёны, мае зносіны і г.д.). Дакладней - калі хто-то пойдзе на ўдзел у Spanisch, то будзе vBEt пагрозу ўсё, як на іспанскай мове. Праблема пачынаецца, калі хто-то англійская інтэрфейс і ідзе ў іспанскай часткі. Затым графічны інтэрфейс на англійскай мове, паведамленні на іспанскай мове і пераклад не атрымаецца для GUI.

Калі ласка, звярніце ўвагу - я быў на самай справе не працуе форум з такой характарыстыкай, так што, магчыма, я што-то выпусціць. Не маглі б вы сказаць мне, што VBulletin аўтаматычна перамыкаецца фразы на іспанскі, калі хто-то прыходзіць на іспанскі Подфорумы, і калі ён вернецца ў некаторыя ангельскія часткі GUI, то аўтаматычна пераходзіць на ангельскую?
    Я проста дзіўлюся, яна ўжо ўключана, ці мы павінны справіцца з гэтым ці іншым спосабам.

Простым спосабам было б проста адзначыць ўсе паведамленні ад тых, па Подфорумы мову Я бачу таксама праблемы з:
    - Адлюстраванне галоўнай старонкі (калі паток назвы на ўсіх мовах бачныя і тыя не маюць langtitle BBCode, якая дазволіла б вызначыць, што пераклад не патрабуецца)
    - RSS каналы

Я буду мець гэта на ўвазе, і няхай яна расце. Гэта можа быць складана, але і карыснай для шматлікіх форумах. Звярніце ўвагу, што на дадзены момант гэта не мае высокі прыярытэт. Хутчэй за ўсё, мы будзем думаць аб гэтым больш інтэнсіўна, калі мы інтэгруемся vBET з сістэмай VBulletin фразы - гэта магло б вырашыць хоць бы першае пытанне.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэта сапраўды той жа запыт, як тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

У нас ёсць іншае рашэнне, якое ахоплівае гэта неабходна - менавіта таму прапанаваная тут адмовіліся. Калі ласка, глядзіце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 для падрабязнасцяў, як яна будзе вырашана. У некалькіх словах - увесь форум будзе адзін асноўны мову, і наш робат будзе пазначыць усе старыя паведамленні з выкарыстаннем мовы аўтаматычнага выяўлення. Гэты спосаб форумах есць раздзелы для розных моў змогуць выкарыстоўваць ад vbet-усе паведамленні будуць пераведзены ну і карыстальнікі будуць мець магчымасць пісаць на любой мове, у любым месцы.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •