Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 15 з 15

Тэма: Праблемы з vBet (vBadvanced / Пустыя старонкі)

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Галоўная Перакладчык = OK
    cardshare.tv / TL /

Аднак / форум паказвае, як гэта:
    cardshare.tv / TL / форум /

Я б аддаў перавагу, каб паказаць, як:
    cardshare.tv / форум / TL /

Але я не магу, здаецца, працуюць, як гэта зрабіць, не парушаючы што-то.

Таксама пры праглядзе размясціць яго выдаліць / форум / цалкам.

напрыклад cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

і гэта выклікае некаторыя выявы не адлюстроўваюцца правільна.

Калі б вы маглі мне дапамагчы выправіць гэта было б вельмі высокую ацэнку.

Я заўважыла, што ты сказаў што-то пра Мадыфікацыя першыя 2 правілы ... Прыклад?

Дзякуй

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ТАКІМ ЧЫНАМ, - у вас няправільная канфігурацыя.

Калі ласка, наладзіць асноўныя параметры адпаведным чынам. Устанавіць форум каталог, пусты дамен (там напісана, каб выкарыстоўваць яго толькі тады, калі пад-дамены выкарыстоўваюцца), усталяваць адпаведныя правілы для Htaccess у каталогу форуму (у вас ёсць прыклад.: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html калі ў вас ёсць праблемы адправіць актуальнай. htacces ўтрыманне і я дам вам выпраўленая адна).

Так што гэта пачатак - зрабіць пераклад форуму адэкватна працаваць. Калі гэта нармальна, у цэлым іх інтэграцыя з іншымі дэталямі - як старонкі па-за форуму, якія падтрымліваюцца в. б.: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Або vbadvanced інтэграцыі. Вось спасылка для vbadvanced дынамічна: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Заўважым, што не ўсе інтэграцыйныя vbadvanced прадукцыі падтрымліваецца прама цяпер - так што будзьце пэўныя.

Калі ласка, першая частка, то іншых. Вам не прыйдзецца яго працаваць па-іншаму. База: форум пераклад працуе. Тады вы гатовыя інтэграваць іншыя часткі.

Мы тут для таго, каб дапамагчы вам Так спытаеце, даюць фактычны статус і гэтак далей. Калі вы адчуваеце, што хто-то лепш рабіць гэта за вас - выступаюць купіць http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php і мы робім гэта для вас. Перш, чым Вы думаеце пра buing гэта - калі ласка, толькі парай САПРАЎДЫ усе інструкцыі - мы будзем рабіць дакладна гэтак жа, калі вы купляеце абнаўленне сэрвісу, мы будзем, толькі парай ручной ...

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Я купіў мадэрнізацыю і спадзяюся пачуць ад вас у бліжэйшы час.

Я паспрабаваў ўсталяваць / форуму і выдаленне дамена і паспрабаваў шэраг іншых параметраў, аднак гэта выклікала патокаў пры перакладзе, каб вярнуцца на галоўную старонку.

Я мяркую, гэта звязана з / корань. Htaccess і / форуму. Htaccess

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад contemptx View Post
    Я купіў мадэрнізацыю і спадзяюся пачуць ад вас у бліжэйшы час.

Я паспрабаваў ўсталяваць / форуму і выдаленне дамена і паспрабаваў шэраг іншых параметраў, аднак гэта выклікала патокаў пры перакладзе, каб вярнуцца на галоўную старонку.

Я мяркую, гэта звязана з / корань. Htaccess і / форуму. Htaccess
    Мы атрымалі адно абнаўленне сэрвісу без адказу з доступам да дадзеных - мы адпраўляць пошту з астатнімі. Калі ён ваш, калі ласка адказ Мы не можам зрабіў абнаўлення без доступу

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вырашанае Адзін з пытанняў, знайсці з vBAdvanced CMPS інтэграцыі - таксама вырашана, і рашэнне будзе ўключана ў наступную версію - так будзе працаваць без змен.

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •