Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 15 gada 15

Thread: Problēmas ar vBet (vBadvanced / tukšas lapas)

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

Mājas lapa Tulkotājs = OK
    cardshare.tv / TL /

Taču / forum rāda, kā šī:
    cardshare.tv / TL / forum /

Es vēlētos, lai parādītu, piemēram:
    cardshare.tv / forum / TL /

Bet es aprunāt, šķiet, strādā, kā to izdarīt, nesalaužot kaut ko.

Arī skatoties pēc tā izņemt / forum / pilnīgi.

piemēram cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

un tas rada dažus attēlus, lai netiek rādīta pareizi.

Ja jūs varētu man palīdzēt izlabot šo tas būtu daudz appreciated.

Es pamanīju, jūs kaut ko teica par modifiying pirmajām 2 noteikumus ... Piemērs?

Paldies

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Labi, tāpēc - jums ir nepareiza konfigurācija.

Lūdzu, konfigurējiet galvenās iespējas pienācīgi. Set forums direktorijā, tukšu domēnu (tur ir rakstīts, lai izmantotu tikai tad, kad apakšjomās tiek izmantotas), kas pienācīgi noteikumi attiecībā uz htaccess forumā direktorijā (jums ir piemērs šeit.: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html ja jums ir nepatikšanas nosūtīt savu faktisko. htacces satura un es jums jālabo viens).

http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Vai vbadvanced integrāciju. Šeit ir saite uz vbadvanced dinamiskums: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Ņemiet vērā, ka ne visi vbadvanced produktu integrācija ir atbalstīta tieši tagad - tāpēc, lūdzu, ir īpaša.

Lūdzu, pirmā daļa, pēc tam citiem. Jums nebūs tas strādā citā veidā. Base ir: foruma tulkojums strādā. Tad jums ir gatavi integrēt citas daļas.

Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums Tāpēc lūgt, sniegt faktisko stāvokli un tā tālāk. Ja Jums šķiet, labāk, ka kāds to izdarītu jums - izcilnis pirkt http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php un mēs izdarīsim Jūsu vietā. Pirms jūs domājat par buing to - lūdzu, tikai papuves precīzi visas instrukcijas, - mēs darīsim tieši tāpat, ja jūs pērkat uzlabot pakalpojumu, mēs, tikai papuves rokasgrāmatu ...

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

Es esmu iegādājies uzlabot un ceru dzirdēt no jums drīz.

Es mēģināju iestatīšanas / forum un noņemot jomā un centās vairākus citus iestatījumus, tomēr tas izraisīja pavedieni tulkojumā, lai atgrieztos mājas lapā.

Es pieņemu, tas ir saistīts ar / root. Htaccess un / forum. Htaccess

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja contemptx View Post
    Es esmu iegādājies uzlabot un ceru dzirdēt no jums drīz.

Es mēģināju iestatīšanas / forum un noņemot jomā un centās vairākus citus iestatījumus, tomēr tas izraisīja pavedieni tulkojumā, lai atgrieztos mājas lapā.

Es pieņemu, tas ir saistīts ar / root. Htaccess un / forum. Htaccess
    Mēs got vienu uzlabot pakalpojumu bez atbildes, kurām ir piekļuve datiem, - mēs sūtīt vēstules ar pārējiem. Ja tas ir jūsu lūdzu atbildes Mēs nevaram veikta atjauninājumu bez piekļuves

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Atrisinātas Viens no jautājumiem, atrasts ar vBAdvanced CMPS integrācija - arī atrisināt un risinājums tiks iekļauts nākamajā presei - tā darbosies bez izmaiņām.

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •