Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 17

Тэма: Fix для тых з вас працуе Tweet Плакат

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Fix для тых з вас працуе Tweet Плакат

Я выявіў, што пасля абнаўлення да 3.3.2 vBET чырыканне плакат спыніўся аўтаматычнага абнаўлення. Я атрымліваю паведамленне пра памылку на лініі, які дадаецца да functions_vbseo_createurl.php пры ручным выкананні задачы цвыркаюць плакат.

Вось што вам трэба змяніць, каб усё зарабіла зноў ... (Або любы мод, які выкарыстоўвае vbseo URL-адрасы)

У functions_twitterposter.php ПАСЛЯ
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    дадаваць
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    паўторна загрузіць файл

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вялікі Мы не думалі пра гэта.

Лепш будзе, калі вы пакладзеце:
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    ўнутры vbseo файл functions_vbseo_createurl.php - дзе-то ў пачатку. Дзякуй, што ўсе ўбудовы з дапамогай vBSEO URL-адрасоў Сумяшчальнасць (таксама sitemap generator інтэграцыі будзе прасцей). Калі ласка, праверце гэта - мы ўключым яго ў інструкцыі па інтэграцыі для гнязда выпусціць.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Падобна на тое, што ёсць адзін яшчэ лепш рашэнне - таму што ён не патрабуе ніякіх дадатковых выданне файлаў. Мы дадамо гэтую require_once ў init_startup кручок. Ён будзе працаваць для ўсіх убудоў Гэтая інфармацыя будзе ўключана ў наступны выпуск.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Ці ёсць спосаб, каб спыніць чырыканне ад чырыканне плакат час цвыркаюць ў плакаты на мове арыгінала?

На самай справе мне трэба твіт паведамленні на англійскай, хто-то ёсць ідэі?

З павагай,
    Сайман

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не ведаю падрабязнасцяў, як гэты мод працуе. Наогул vBET дазваляе вызначыць тэкстаў, якія не будуць перакладацца. Калі ён уключаны ў шаблон, то вы можаце проста пакласці яго ўсярэдзіне не перакладзеная вобласці, з тым паміж <! - VBET_SNTA -> і <! - VBET_ENTA ->. У выпадку паведамленні (каб у паведамленнях, PM і г.д.) вы можаце выкарыстоўваць тэкст ўнутры notranslate BBCode.

Калі ласка, скажыце, што гэта дапамагае.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Дзякуючы Міхал, але гэта не дапамагае чырыканне плакат твіт (паведамленняў у Twitter) аўтаматычна, але гэта чырыканне на мове плаката ня перакладзена мове.

вось адзін цвыркаюць па-польску, але павінны былі Englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 але падобна, на маім сайце, як englsh http://bit.ly/cNJukU
    Апошні раз рэдагавалася Simon Lloyd; 11-10-10 у 02:41.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не разумею, як яна працуе. Калі ласка, растлумачце. Вы адлюстроўваць змесціва вашага форуму на знешнія прыкладання? Ці наадварот? Як зместу ўвозяцца / вывозяцца? ...

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Акрамя таго, як я бачу гэта напісана на польскай мове (магчыма, - не можа праверыць іншыя пераклады, так як перавысіў максімальную колькасць прагледжаных паведамленняў). Калі ласка, проста пайсці туды і націсніце кнопку Змяніць на паведамленне - вы ўбачыце, што рэальна існуе мову.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Я не разумею, як яна працуе. Калі ласка, растлумачце. Вы адлюстроўваць змесціва вашага форуму на знешнія прыкладання? Ці наадварот? Як зместу ўвозяцца / вывозяцца? ...
    Чырыканне плакат мода на vbulletin.org (я магу дазволіць вам мець мода, калі хочаце), калі паведамленне зроблены на маім форуме, то пост цвыркаюць (адпраўляецца ў твітэр) аўтаматычна мод, калі іншы пост затым зрабіў гэта зноў атрымаць цвыркаюць.

Карацей змест не ўвозяцца або вывозяцца на самай справе, гэта на самай справе адпраўляецца як паведамленне ў Twitter.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •