Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Як брэндынгу бясплатная праца выбар?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    4

Default Як брэндынгу бясплатная праца выбар?

Я падтрымаў гэта, калі яна была свабоднай мод, але вы сказалі, што вы не атрымалі маё ахвяраванне - і тады, нават калі я даў вам ідэнтыфікатар Paypay здзелкі вы ўсё яшчэ не адказаў.

Цяпер я заплаціў за поўную версію, і брэндынгу бясплатны варыянт, а таксама - і я да гэтага часу ўсе вашы брэндынгу на маім сайце і ніякіх падрабязнасцяў аб тым, як выдаліць яго.

Ці можаце вы адказаць на гэта? Я думаю, што гэта несправядліва, што я заплаціў двойчы, і я да гэтага часу няма таго, што я заплаціў за.

Як выдаліць брэндынг?
    Апошні раз рэдагавалася nlpconnections; 11-04-10 у 16:40. Прычына: Дададзена дадатковая смайлік, каб вы ведалі б, я быў спакойны ха-ха

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне

Я быў не правярае вашыя ахвяраванні, таму што вы таксама напісалі, што вы збіраецеся купіць платную версію ў любым выпадку. Таму няма сэнсу губляць час. Я праверыў гэта ахвяраванні прама цяпер, і я бачу, што я атрымаў ахвяраванне ад НЛП падлучэнняў у студзені (з рознымі ID транзакцыі) - вы напісалі пра гэта ў красавіку ... Так што гэта прычына, чаму я думаў, што гэта не прыйшло - я праверыў толькі ў мінулым ахвяраванні не зрабіў некалькі месяцаў таму.

Калі ў вас ёсць брэндынг бясплатная ліцэнзія, то па змаўчанні ён будзе выдалены крэдытных спасылцы. Вы таксама дазволілі тое, каб выдаліць інфармацыю аб версіі vBET наогул. Мы дасылаем інструкцыі як гэта зрабіць прэм'ер або па электроннай пошце, калі хто-то пытаецца.

Вы атрымалі тое, што вы заплацілі за - вы можаце быць упэўнены ў гэтым Я пасылаю PM да вас у момант
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 11-04-10 у 22:31. Прычына: не тое слова

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    4

Дзякуй за гэта!

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвень 2011
    Паведамленняў
    16

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Прывітанне

Я быў не правярае вашыя ахвяраванні, таму што вы таксама напісалі, што вы збіраецеся купіць платную версію ў любым выпадку. Таму няма сэнсу губляць час. Я праверыў гэта ахвяраванні прама цяпер, і я бачу, што я атрымаў ахвяраванне ад НЛП падлучэнняў у студзені (з рознымі ID транзакцыі) - вы напісалі пра гэта ў красавіку ... Так што гэта прычына, чаму я думаў, што гэта не прыйшло - я праверыў толькі ў мінулым ахвяраванні не зрабіў некалькі месяцаў таму.

Калі ў вас ёсць брэндынг бясплатная ліцэнзія, то па змаўчанні ён будзе выдалены крэдытных спасылцы. Вы таксама дазволілі тое, каб выдаліць інфармацыю аб версіі vBET наогул. Мы дасылаем інструкцыі як гэта зрабіць прэм'ер або па электроннай пошце, калі хто-то пытаецца.

Вы атрымалі тое, што вы заплацілі за - вы можаце быць упэўнены ў гэтым Я пасылаю PM да вас у момант
    Калі я купляю брэндынгу бясплатная версія усё, што матэрыял ужо выдалены?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Калі ў вас ёсць брэндынг бясплатная ліцэнзія, то па змаўчанні ён будзе выдалены крэдытных спасылцы. Вы таксама дазволілі тое, каб выдаліць інфармацыю аб версіі vBET наогул.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •