I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Si i lirë quajtur opsion punë?

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    4

Default Si i lirë quajtur opsion punë?

I mbështetur këtë kur ai ishte një mod të lirë, por ju tha se ju nuk keni marrë donacion tim - dhe më pas edhe kur unë ju dha id transaksion Paypay ju ende nuk u përgjigj.

Tani unë kam paguar për versionin e plotë, dhe opsioni i quajtur të lirë, si dhe - dhe ende kam të gjitha quajtur tuaj në web faqen time dhe nuk ka detaje për mënyrën se si për të hequr atë.

Mund të përgjigjet për këtë? Unë mendoj se është e padrejtë që unë kam paguar dy herë dhe unë ende nuk e kanë atë që kam paguar për të.

Si mundem të heq quajtur?
    Fundit edituar nga nlpconnections; 11-04-1016:40. Arsyeja: Shtuar një smiley shtesë në mënyrë ju do të dini unë kam qenë i qetë haha

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Përshëndetje

Unë nuk ishte kontrolluar dhurimin tuaj, sepse ju gjithashtu shkroi që ju do të blej versionin e paguar anyway. Pra, nuk kishte kuptim për kohë të lirshme. I kontrolluar këtë donacione tani dhe shoh që kam marrë donacion nga NLP Connections në janar (me id të ndryshme transaksion) - ju shkroi për të në prill ... Pra, kjo është arsyeja pse kam menduar se nuk erdhi - I kontrolluar vetëm donacione të fundit nuk është bërë disa muaj më parë.

Nëse keni licencën e quajtur të lirë, atëherë si parazgjedhje është hequr linkun e kreditit. Ju janë lejuar edhe atëherë për të hequr informacion në lidhje me versionin e vBET në të gjitha. Ne dërguar udhëzime se si ta bëni këtë duke PM ose email në qoftë se dikush është duke i kërkuar.

Ju mori atë që keni paguar për - ju mund të jeni i sigurt për këtë Unë jam i dërguar PM për ju në një moment
    Fundit edituar nga vBET; 11-04-1022:31. Arsyeja: fjala e gabuar

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    4

Thanks for this!

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    16

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Përshëndetje

Unë nuk ishte kontrolluar dhurimin tuaj, sepse ju gjithashtu shkroi që ju do të blej versionin e paguar anyway. Pra, nuk kishte kuptim për kohë të lirshme. I kontrolluar këtë donacione tani dhe shoh që kam marrë donacion nga NLP Connections në janar (me id të ndryshme transaksion) - ju shkroi për të në prill ... Pra, kjo është arsyeja pse kam menduar se nuk erdhi - I kontrolluar vetëm donacione të fundit nuk është bërë disa muaj më parë.

Nëse keni licencën e quajtur të lirë, atëherë si parazgjedhje është hequr linkun e kreditit. Ju janë lejuar edhe atëherë për të hequr informacion në lidhje me versionin e vBET në të gjitha. Ne dërguar udhëzime se si ta bëni këtë duke PM ose email në qoftë se dikush është duke i kërkuar.

Ju mori atë që keni paguar për - ju mund të jeni i sigurt për këtë Unë jam i dërguar PM për ju në një moment
    Kur unë blej versionin e quajtur e lirë është e gjitha e që stuff hequr tashmë?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Nëse keni licencën e quajtur të lirë, atëherë si parazgjedhje është hequr linkun e kreditit. Ju janë lejuar edhe atëherë për të hequr informacion në lidhje me versionin e vBET në të gjitha.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •