Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы ўжо даў вам спасылку на старонку аб гэтай праблеме і інфармацыі, якія мы ведаем пра іншай магчымасці сцягі рашэнні і разгледзець яго ўжо. Дзякуй, што вы хочаце, каб паказаць нам, наколькі важныя вы думаеце, гэта 
Таксама звернеце ўвагу, што Google не павінен адкрываць любыя JavaScript і ўбачыць усе сцягі, якія знаходзяцца ў выпадальным меню. Код, які вы далі для браўзэраў і яна змяняецца выпадальнае меню, каб зрабіць яго бачным для карыстальнікаў. Усе робатаў бачыць гэта неадкладна, таму што выпадальнае меню уключаны ў HTML выхад (не быў атрыманы на Ajax) - толькі, калі ласка, знайсці ў вашым HTML выснова будзе такім:
Code:
<div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">
І вы ўбачыце, што выпадальны уключаны ў HTML-высновы і робаты убачыць усе сцягі, толькі браўзэры не паказваюць яго ў кленчанне з-за стылю дысплей: не і скрыпт, які вы ўказалі толькі для браўзэраў, каб зрабіць яго бачным.
Я праверыў вашу старонку ў вэб-аналізатар, які вы далі і вынікі ашаламляльна адрозніваецца тое, што вы далі тут.
HTML нагрузкі: 0,46 второй
Агульная нагрузка малюнкаў: 3,51 второй (Уключаючы ўсе выявы не толькі сцягі).
І, калі ласка, яшчэ раз адзначыць, што вы інтэрпрэтацыі вынікаў у той бок, таму што вы не прапусціце канцэпцыя кэша вэб-браўзэраў. Вэб-браўзары кэшавання малюнкаў і не пытайце для тых, хто ў наступным запытаў. Так што час загрузкі дададзеныя сцягі мінімальная для карыстальнікаў, якія глядзяць сотні старонак і ўзяў сцяг у самым пачатку. Я ўжо вашу ўвагу на гэта, і вы можаце праверыць гэта самастойна проста будзе свой уласны форум і бачачы, што вы не чакаем секунд для любога малюнка, але гэта неадкладна.
Тым не менш мы аддаем сабе справаздачу, што нашы карыстальнікі хацелі б мець і іншыя опцыі для сцягоў і мы будзем тэставаць рашэнне, прапанаванае ў паток, які я паказаў вам раней.