Vezmite prosím na vedomie, že už vám dal odkaz na stránku o tomto probléme a informácie, ktoré sme si vedomí toho o iných vlajok možnosť riešenia a považujú ich už. Vďaka, že chcete, aby nám ukázal, aké je dôležité si myslíte, že je 
Tiež prosím, na vedomie, že Google nie je nutné otvárať žiadne javascript a vidieť všetky vlajky, ktoré sú v rozbaľovacom menu. Kód, ktorý vám dal, je pre prehliadače, a to mení drop down menu, aby bol viditeľný pre užívateľov. Všetky roboty vidieť okamžite, pretože drop down menu je zahrnutá v HTML výstupu (neprijme Ajax) - Len prosím Vášho HTML výstupu takto:
Code:
<div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">
A uvidíte, že rozbaľovací je zahrnutá v HTML výstupu a roboty zobraziť všetky príznaky, len prehliadače nezobrazí sa pri žobranie, pretože štýl display: none a skript, ktorý ste uviedol, je len pre prehliadače, aby boli znaky viditeľné.
Overil som si vašu stránku na web analyzátor, ktorý vám dal, a výsledky sú diametrálne odlišné to, čo si dal tú.
HTML zaťaženie: 0,46 sekundy
Počet fotiek zaťaženie: 3,51 sekundy (Vrátane všetkých obrázkov nielen vlajky).
Vezmite prosím na vedomie, a ešte raz, že ste v interpretácii výsledkov zle, pretože Vám chýba koncepcia cache internetových prehliadačov. Webové prehliadače sú caching obrázkov a nepýtajte sa pre tých, ktorí v ďalších požiadaviek. Takže čas doplniť vlajok na stiahnutie je minimálna pre užívateľov, ktorí sa pozerajú stovky stránok a vzal vlajok na začiatku. Už som miesto svoju pozornosť na to, a môžete skontrolovať sami len tak pre svoje vlastné fórum, a vidí, že nie ste sekúnd čakať na nejaký obraz, ale okamžite.
Stále sme si vedomí, že naši užívatelia by radi mali aj ďalšie možnosti pre vlajky a budeme testovať riešenie navrhnuté vo vlákne, ktoré som uviedol skôr, než vás.