Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Vlajka obrázky alternatívne možnosti

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Default Vlajka obrázky alternatívne možnosti

Dobrý deň,

Vzhľadom k tomu, Google je stále tak horúci, na rýchlosť webovej stránke som bol bežiaci test na mojich stránkach.

40% je doba načítania až do zaťaženia 30 alebo tak obrazy Prekladateľ vlajku.

To nie je chyba, alebo chyba len úloha, aby rýchlo webu.

Aké alternatívy existujú bojovať s týmto?

Snažil som sa rozbaľovacie menu, ale neverím, že Google môže prechádzať odkazy.

Mohli by sme / previesť existujúce príznaky CSS škriatkov, takže zaťaženie ako jeden obraz, skôr než 30 samostatných obrazov?

Akékoľvek iné možnosti Vitajte, prosím.

Vďaka.
    Naposledy upravil Snake; 29-04-10 v 21:21.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že vaše výsledky nie sú reprezentatívne. Ľubovoľný webový prehliadač po prvej návšteve na svoje fóra majú cache obrázky a neberú tie opäť (len v prípade jeho externej cache vyprší, alebo si vynútiť ako Shift + F5 v IE). Takže to, čo merať, je v čase prvej návštevy. S obrázky nemajú vplyv na dobu odozvy ďalšie požiadavky.

Takže vlajky sa 0% času načítania stránky pre väčšinu z žiadosti, ktorá príde na fórum.

Google môže prechádzať odkazy v menu klesnúť, pretože tie sú jednoducho zahrnuté v HTML výstupu (Môžete si to overiť) - Google, takže vidieť a lezie to ako každý iný z vašich odkazov.

Už sme si túto požiadavku na podporu CSS škriatkov - nájdete tu diskusia o tejto téme: http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Ďalšie možnosti - stačí odstrániť všetky vlajky a obrazy ukazujú testu odkazy. K tomu, že stačí upraviť šablónu pre vlajky. Vezmite prosím na vedomie, že vädnúť menu nepoužívajú šablóny a v tejto chvíli potrebné modifikácie kódu. Môžeme vám informácie, ak máte záujem

PS.
    Ste si istí, že Google roboty sťahovanie obrázkov a nie len kontrolovať textovom zobrazení stránky?

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Ive dostal rozbaľovacej predstavenia v päte šablóny.

To je to, čo ukazuje kód v zdroji.

Googlebot môže otvoriť javascript sám? Nie, to nie.

To je veľký problém, tieto príznaky pridá sa 50% na dobu načítania stránok v reálnom slovo, vzhľadom k veľkosti obrázkov, 50 zvláštne spojenie, vyhľadávanie a pod

Web Page Analyzer - webové stránky zdarma nástroj pre optimalizáciu webových stránkach test rýchlosti skontrolovať svoju prezentáciu na internete správa od optimalizácie webu

Testy, že webové stránky HTML výstup len, je server rýchlosti atď nie je súčasťou dodávky.

Mám 7s bez vlajky povolený, 14s, ak mám je povolené.

To je obrovská, že sú zlé, a čo skutočne potrebujete lepšie riešenie.

<td class="vbmenu_control"> <a id="vbettranslations" href="http://www.computer-juice.com/forums/$show[nojs_link]#vbettranslations" accesskey="5"> Preklady </ a > <script type="text/javascript"> vbmenu_register ("vbettranslations") </ script> </ td>
    Naposledy upravil Snake; 30-04-10 v 00:25.

Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že už vám dal odkaz na stránku o tomto probléme a informácie, ktoré sme si vedomí toho o iných vlajok možnosť riešenia a považujú ich už. Vďaka, že chcete, aby nám ukázal, aké je dôležité si myslíte, že je

Tiež prosím, na vedomie, že Google nie je nutné otvárať žiadne javascript a vidieť všetky vlajky, ktoré sú v rozbaľovacom menu. Kód, ktorý vám dal, je pre prehliadače, a to mení drop down menu, aby bol viditeľný pre užívateľov. Všetky roboty vidieť okamžite, pretože drop down menu je zahrnutá v HTML výstupu (neprijme Ajax) - Len prosím Vášho HTML výstupu takto:
    Code:
    <div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">
    A uvidíte, že rozbaľovací je zahrnutá v HTML výstupu a roboty zobraziť všetky príznaky, len prehliadače nezobrazí sa pri žobranie, pretože štýl display: none a skript, ktorý ste uviedol, je len pre prehliadače, aby boli znaky viditeľné.

Overil som si vašu stránku na web analyzátor, ktorý vám dal, a výsledky sú diametrálne odlišné to, čo si dal tú.
    HTML zaťaženie: 0,46 sekundy
    Počet fotiek zaťaženie: 3,51 sekundy (Vrátane všetkých obrázkov nielen vlajky).

Vezmite prosím na vedomie, a ešte raz, že ste v interpretácii výsledkov zle, pretože Vám chýba koncepcia cache internetových prehliadačov. Webové prehliadače sú caching obrázkov a nepýtajte sa pre tých, ktorí v ďalších požiadaviek. Takže čas doplniť vlajok na stiahnutie je minimálna pre užívateľov, ktorí sa pozerajú stovky stránok a vzal vlajok na začiatku. Už som miesto svoju pozornosť na to, a môžete skontrolovať sami len tak pre svoje vlastné fórum, a vidí, že nie ste sekúnd čakať na nejaký obraz, ale okamžite.

Stále sme si vedomí, že naši užívatelia by radi mali aj ďalšie možnosti pre vlajky a budeme testovať riešenie navrhnuté vo vlákne, ktoré som uviedol skôr, než vás.

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Quote Pôvodne odoslal Snake View Post
    Dobrý deň,

Vzhľadom k tomu, Google je stále tak horúci, na rýchlosť webovej stránke som bol bežiaci test na mojich stránkach.

40% je doba načítania až do zaťaženia 30 alebo tak obrazy Prekladateľ vlajku.

To nie je chyba, alebo chyba len úloha, aby rýchlo webu.

Aké alternatívy existujú bojovať s týmto?

Snažil som sa rozbaľovacie menu, ale neverím, že Google môže prechádzať odkazy.

Mohli by sme / previesť existujúce príznaky CSS škriatkov, takže zaťaženie ako jeden obraz, skôr než 30 samostatných obrazov?

Akékoľvek iné možnosti Vitajte, prosím.

Vďaka.
    Mohol by som znížiť vlajok z celkovej veľkosti 18 kilobajtov až 6 kB, stačí uložiť snímky s vyšším nastavenia kompresie.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Ramses View Post
    Mohol by som znížiť vlajok z celkovej veľkosti 18 kilobajtov až 6 kB, stačí uložiť snímky s vyšším nastavenia kompresie.
    Aký nástroj odporúčate?

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Aký nástroj odporúčate?
    Použil som Photoshop.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať