Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: Ад Vbet 5, неабходных для перамяшчэння на vBulletin 5 Правільна?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Default Ад Vbet 5, неабходных для перамяшчэння на vBulletin 5 Правільна?

Бег Vbet 492BF у цяперашні час на vBulletin 4.2.5, але хочаце абнавіць яе да апошняй з кодам 5xx vbulleting кінуць свае прыстасаваныя мабільныя шаблоны і выкарыстоўваць спагадны дызайн. Існуе шмат спосабаў абнаўлення Vbet на 5, а?

Проста атрымліваць мае качкі выстройваюцца з ранняга раніцы.

Дзякуй

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Мда, там нават абнаўленне з 4.2 да 5?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Спадзяваўся мець некаторы ўяўленне. Як я стараюся, каб перайсці на VB5, галоўным чынам, для адаптыўных шаблонаў я магу абнавіць (захаваць) пераклад ад VB4?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень і прабачце за час адказу.

Абнавіць Vbet па форме 4.X да 5.X вы проста зрабіць стандартнае абнаўленне. Звярніце ўвагу, што механізм форуму 5 убудова значна больш абмежаваная, у vBulletin 4 і з-за гэтых абмежаванняў некаторыя месцы ў vBulletin 5, дзе мы не ў стане абмежаваць колькасць або пераклад імёнаў.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 27-10-18 у 16:47.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Я бачу, што VB5 больш не будзе выкарыстоўваць пост #'ы, будзе пераклад на ўздым?

Дзякуй

Так шмат, каб паспрабаваць падрыхтавацца да VB5 проста зрабіць Актыўны сайт :/

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Выбачайце, адцягнулася сама і не высветлілі, наколькі вялікая катастрофа рухаецца ў vb5 гэта можа быць

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Vbet з'яўляецца падтрымка vB5 (вы можаце ўбачыць яго на нашым тэставым форуме - спасылка ў верхняй частцы старонкі). Шмат форумаў не абнаўляецца з vB4 vB5, але гэта індывідуальнае рашэнне. У дадзены момант мы працуем над новай версіяй Vbet для апрацоўкі некаторых змяненняў у найноўшай версіі vB5 (як новае падпампоўкі). Яшчэ vBET5.х гэта нармальна для vB5. Пераклады не будуць страчаныя падчас абнаўлення пакуль не будзе выдаліць Vbet табліцы з базы дадзеных.

PS.
    Прама цяпер мы сканцэнтраваны на vB5.4.5 не vB5.5.0, так як апошняя патрабуе PHP7 і, па нашаму думку, не многія карыстальнікі будуць абнаўляць ў бліжэйшы час. Мы, вядома, будзем трымаць у курсе, усё-ткі спачатку мы хочам апрацоўваць ўсе вядомыя праблемы з vB5.4.5
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 06-02-19 у 21:56.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

ОК, як я сказаў ім ў праблему, дзе мне трэба, vb5, галоўным чынам, каб зрабіць сайт рэактыўная для карыстальнікаў moobile

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

з vb5 яго дапамогай Bootstrap, так што яго проста дысплей мабільнага прыязны

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У такім выпадку не павінна быць ніякіх праблем. Адна рэч, я магу думаць, што сцягі могуць заняць занадта шмат месца, калі вы падтрымаеце шмат моў, але гэта тое, што можа быць праведзена шляхам змены шаблону.

Калі ласка, звярніце ўвагу:
    Vbet не быў пратэставаны для мабільнага частка vB5. Наступны рэліз прынясе шмат змен, і мы не можам затрымліваць яго больш. Так што мабільнае прыйдзецца пачакаць. Мы не правяралі Vbet для мабільнага, мы не ведаем, ці будзе ён працаваць нармальна ці не. Калі ласка, стварыце запыт на змяненне або справаздачу пра памылку для vBET5 калі вы выявіце якія-небудзь праблемы з мабільным. Але лепш пачакаць да наступнага рэлізу, а потым убачыць вынікі. Мы спадзяемся выпусціць у гэтым або ў наступныя выходныя.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •