Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Ці магу я адключыць некаторыя ўбудовы?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Default Ці магу я адключыць некаторыя ўбудовы?

Прывітанне Майкл,

Я стараюся, каб знізіць нагрузку, гэта ўсё яшчэ праблема, мой сайт на 100% кэш.

Калі я проста хачу перакладчык для перакладу старонак для гасцей, і ніхто з іншых функцый, такіх як многоядерность і г.д. форум падтрымкі мовы я магу адключыць некаторыя ўбудовы?

Ці будзе гэта знізіць нагрузку?

Я проста хачу, асноўны перакладчык, так што проста новыя старонкі па новым адрасе, ні адзін з іншых модныя рэчы.

Дзякуй.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У такім выпадку вы можаце адключыць шмат убудоў. Але спачатку - ці патрэбен вам гэта? Што такі час старонка пераклад на вашым форуме? Server Load з'яўляецца віртуальным параметр, і вам не прыйдзецца турбавацца пра гэта, калі вашы запыты апрацоўваюцца хутка. Цалкам магчыма, што ў вас ёсць яшчэ шмат нявыкарыстаных рэсурсаў і нагрузкі на сервер высокая, з-за няправільнага або Apache MySql канфігурацыі, якая прымушае іншых кліентаў чакаць (я так думаю - не працаваў у гэтай галіне). Гэта можа быць што ў вас больш кліентаў у той жа час і яны чакаюць у чарзе, але яны чакаюць вельмі кароткі час, і вам не прыйдзецца турбавацца пра гэта.

Таму, калі ласка, паглядзіце на выкарыстанне памяці і працэсара, і калі вы ўсё яшчэ ёсць рэсурсы, затым высветліць, чаму ваш патокі чакаюць працэсара замест памяншэння vBET функцыянальнасць. Але, вядома, калі вам не патрэбна падтрымка рускамоўнага можна адключыць шмат убудоў vBET.

Дарэчы - вы можаце знайсці тут наш поўны файл robots.txt, які блакуе робатаў, каб не поўзаць на не значныя перакладзеных старонак. Я абнавіў сёння таму, калі ласка, глядзіце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 10-03-10 у 21:38.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •