Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: Ma saan keelata mõned pluginad?

Senior liige

Default Ma saan keelata mõned pluginad?

Hi Michael,

Ma üritan vähendada koormust, see on ikka probleem, minu sait on 100% vahemälus.

Kui ma tahan tõlkija tõlkida lehekülgi külalised ja ükski muid funktsioone, nagu multi keeles forum support jne ma saan keelata mõningaid pluginaid?

Kas see vähendada koormust?

Ma tahan põhi tõlkija, nii lihtsalt uusi lehti uute url, ükski muu fancy värk.

Aitäh.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Sellisel juhul võite kaotada palju plugins. Aga kõigepealt - kas sa tõesti seda vaja on? Mis on aja lehekülje tõlke oma foorum? Server Load on virtuaalne parameeter ja sa ei pea muretsema, kui oma taotlused lahendatakse kiiresti. Võib juhtuda, et teil on veel palju kasutamata ressursse ja server koormus on suur, sest vale Apache või MySQL konfiguratsiooni, mis sunnib teisi kliente ootama (ma arvan nii - ei tööd selles valdkonnas). See võib olla, et teil on rohkem kliente samal ajal ja nad ootavad järjekorras, kuid nad ootavad tõesti lühikese ajaga ja sa ei pea muretsema selle.

Nii et palun vaadake oma mälukasutust ja CPU ja kui sul on veel vahendeid, siis nuputada, miks teie niidid ootavad CPU vähendamise asemel vBET funktsionaalsust. Aga muidugi, kui sa ei pea mitmekeelne tugi võite kaotada palju vBET plugins.

Muide - leiad siit kogu meie robots.txt fail, mis blokeerib robotid ei indekseerimise ole oluline tõlkelehekülge. Ma uuendatakse täna, et vaadake palun siit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    Viimati muutis vBET; 10-03-10 juures 21:38.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •