Palun andke meile täpse versiooni kasutada vBET vBulletin, vBSEO (kui kasutatakse).
Samuti palun ütle meile, mil viisil olete ümbernimetamine arutelu ja sa teed seda tavalise või tõlgitud lehel?
Ma ei saa reprodutseerida meie foorumites nii et ma vaja veidi abi teie poolel
OK - ma kontrollisin allikas ja see on põhjustatud mõned plugin kasutades konks "postbit_display_complete". vBET on 2 plugins kasutades selleks konksu. Kas te saaksite otsustada, kes neist põhjustab probleeme oma foorum? Saad seda, keelates üks ja kontrollida ei probleem ikka olemas. Kui jah, siis saaks ja välja lülitada teine. Kui siiski olemas katsetage putka keelatud. Kui see ikka olemas - siis tõenäoliselt ei ole vBET viga - proovige seda keelata kogu vBET ja vaadata.
Sa keelata plugin by Admin CP-> Plugins & Tooted -> Plugin Manager
Sa keelata kogu mod Admin CP-> Plugins & Tooted -> Manage tooted
Palun andke mulle teada tulemustest. Kui teil PM mulle juurdepääsu üksikasjad ma kontrollida seda ise
Ma mõistan, et sa näed viga algab pärast vBET on paigaldatud. Aga nagu näete vBET on midagi pistmist, sest viga ikka ilmub vBET on keelatud. Nii et ka mõned muud muudatused tuli teha oma foorum. Võib-olla mõned teised mod lisati ka või mingi konfiguratsiooni muuta.
Esimese palun kindlaks, kes on süüdi. Nii et lülitada ükshaaval kõik pluginad, mis töötavad koos konks "postbit_display_complete" - iga kord kontrollida, kas teil on ikka viga. Kui teil määratleda, kes on süüdi siis palun võtke autor mod, mis teeb jama. Kui sul on veel mõned küsimused - küsige