Калі ласка, дайце нам дакладную версію выкарыстоўвацца vBET, VBulletin, vBSEO (калі выкарыстоўваецца).
Таксама, калі ласка, паведаміце нам, які шлях вы пераназывае абмеркавання і вы робіце гэта на нармальным ці пераведзены на старонцы?
Я не магу прайграць гэта на нашых форумах, так што мне трэба трохі дапамагчы на вашым баку
OK - я праверыў крыніца і гэта абумоўлена некаторымі падлучальны модуль з дапамогай кручка "postbit_display_complete". vBET мае 2 ўбудоў з дапамогай гэтага кручка. Ці можаце вы вызначыць, якая з прычын непрыемнасцяў на вашым форуме? Вы можаце проста зрабіць гэта шляхам адключэння аднаго і праверыць гэта праблема ўсё яшчэ існуе. Калі так, то уключыце яго і адключыць іншую. Калі да гэтага часу існуюць, паспрабуйце выбраць стэнд інвалідаў. Калі ён усё яшчэ існуе - то, хутчэй за ўсё гэта не vBET віне - паспрабуйце зрабіць адключыць ўвесь vBET і чэк.
Вы будзеце адключыць плягін, панэль адміністратара-> Plugins & Прадукты -> Мэнэджар убудоў
Вы будзеце адключыць гэты мод на панэль адміністратара-> Plugins & Прадукты -> Упраўленне прадуктамі
Калі ласка, дайце мне ведаць аб выніках. Калі вы PM мне доступ дэталі я праверу сам
Я разумею, што вы бачыце памылка пры запуску пасля vBET усталяваны. Але, як бачыце vBET не мае нічога агульнага з ім, таму што памылка ўсё роўна з'яўляецца, калі vBET адключаная. Гэтак жа і некаторыя іншыя змены павінна было быць зроблена на вашым форуме. Можа быць, некаторыя іншыя мод быў таксама дадаў, што або якой-небудзь канфігурацыі змяніўся.
Першы калі ласка, вызначыць, хто вінаваты. Так адключыць адзін за іншым усе убудовы, якія працуюць з "postbit_display_complete 'крук - кожны раз правяраць вы ўсё яшчэ ёсць памылкі. Калі вам вызначыць, хто вінаваты, то калі ласка, звяжыцеся з аўтарам мода які робіць беспарадак. Калі ў вас яшчэ ёсць пытанні - калі ласка, звярніцеся