Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 11 да 20 з 24

Тэма: Многія праблемы з устаноўкай форуму на 5

Рэжым Прагляду

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2015
    Паведамленняў
    13

Exclamation Многія праблемы з устаноўкай форуму на 5

Добры дзень, у мяне есць некаторыя праблемы з устаноўкай форуму на 5
    Я загрузіў файлы, усталяваць мой Google API ключ і ўсе неабходныя налады ў admincp

Калі я спрабаваў імпартаваць product-vbenterprisetranslator.xml я атрымаў памылку:

[Цытата]
    Імпартаванне Прадукту, Пачакайце...

[:]
    Папярэджанне: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): не атрымалася адкрыць паток: няма такога файла ці каталога ў .../includes/adminfunctions_product.php(881) : функцыя eval()'D код на радку 2
    Фатальная памылка: require_once(): памылка адкрыцця патрабуецца '/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (значэнне include_path='.:/глядзіце/usr / lib/PHP:/usr/мясцовыя/бібліятэка/PHP' у) у /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : функцыя eval()'D код на радку 2
    [\Цытата]

[\Цытата]

так што я дадаў гэтую радок у маім " па+ядро+ўключае+конфіг.РНР на" да decalre на "['змяшаная']['admincpdir'] на"
    [Цытата]$канфігурацыі['змяшаная']['admincpdir'] = 'admincp';[\Цытата]
    5.1.9 форуму не маюць гэтай лініі ад дэфолту.

Як гэты XML задаць для зменнай, якая не прысутнічае??

У любым выпадку, пасля таго, што ен усталяваны. Я пайшоў на vbet налады і дададзены мой Google API-ключ і ўсталяваць усе неабходныя налады.

Пасля таго, як я адрэдагаваў мой .htaccess і дадаў спачатку гэтай лініі (прадстаўленай на " не загружаць+інструменты+перанакіраванне-правілы):
    [Цытата]RewriteEngine на
    Options FollowSymLinks

RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&амп;мова=$1 [l,qsa]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ індэкс.на PHP?мова=$1 [l,qsa]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?мова=$1 [l,qsa]
    [\Цытата]

Не працаваў наогул, любы мову, сцяг я выбраў мову па-ранейшаму англійская

затым я дадаў астатнія лініі .сінтаксіс. htaccess:
    [Цытата]RewriteCond %{query_string перадаюцца} !перанакіраваны=
    RewriteCond %{query_string перадаюцца} !рабіць=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|вобразы|CSS|JS|лагін|аўт|Аякс)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.на PHP?перанакіраваны=$1 [l,qsa][\Цытата]

Працаваў, калі я націснуў на сцяг мовы ўводу, гэта змяніла форуме мову, але.. малюнак ўкладанні былі не паказваць і я не мог ўваходу ў admincp,
    калі я паспрабаваў увайсці ў admincp я атрымаў гэтую памылку:
    [Quote] так няма уваходнага файла зададзены. [\Цытата]

Рэдагаваць 2-10-15:

Калі ласка, прачытайце мой апошні пост на гэтую тэму, каб дапамаглі атрымаць для ўстаноўкі на 5.1.9 даведка
    Апошні раз рэдагавалася rafail; 02-10-15 у 17:24.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •