Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 24

Тэма: Многія праблемы з устаноўкай форуму на 5

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Ды Мы праверылі, звяжыцеся з намі па глаг 5.1.9. Я падазраю, што гэта праблема канфігурацыі сервера. Калі ласка, паспрабуйце яшчэ раз з дапамогай ДСО. Калі пасля завяршэння .htaccess вы ўбачыце белыя старонкі паспрабуйце адключыць перакладчыкаў у AdminCP-&ГТ;ад vbet&ГТ;Пераклад пастаўшчыкоў наяўнасць. У вас есць уключаным mod_rewrite?
    Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 01-10-15 у 18:52.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2015
    Паведамленняў
    13

На перакладчыка правайдэраў толькі Google быў Актыўны з пачатку.
    праз mod_rewrite усталяваны па змаўчанні ў Apache
    ДСО акрамя белых персанажаў, дае мне памылку папярэджанне: не ўдаецца змяніць інфармацыю загалоўка - загалоўкі ўжо дасланыя ў .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php па радку 223

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Вы праверылі ваш ДСО пасля майго апошняга паста? Я паправіў трохі ад vbet адзін файл, і я хацеў бы ўбачыць, калі ДСО будзе працаваць. Гэта папярэджанне і белага раздзеле пералічаны вядомыя праблемы, рашэнне якіх кола павінна быць лягчэй.
    Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 02-10-15 у 08:24.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2015
    Паведамленняў
    13

Працаваў.

адзін пытанне, калі я пакідаю радкі, якія вы адправілі мяне ігнараваць URL-адрасоў?
    таксама пры выбары моўнай кадоўцы павінен быць усталяваны ў браўзэры на Unicode для адлюстравання правільных знакаў. Ці есць спосаб адлюстравання перакладзенага дакумента без неабходнасці выбару кадоўкі ў браўзэры?
    Апошні раз рэдагавалася rafail; 02-10-15 у 11:24.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Не ігнаруйце выдаліць URL-адрас. Дзякуючы гэтаму вашыя ўкладання не будзе прааналізавана. Калі вы бачыце белую старонку, вы не зменіце канфігурацыю сервера, белыя старонкі звычайна азначае праблемы з злучэннем для перакладу пастаўшчыку.
    Ужо я гляджу і выпрабаванні праблемы з кадоўкай знакаў.
    Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 02-10-15 у 11:33.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2015
    Паведамленняў
    13

Таксама на перакладзеныя старонкі малюнак attachemnts не паказаны. калі ласка, праверце, што таксама

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2015
    Паведамленняў
    13

Я памяняў мовы і фразы&ГТ;менеджэр моў&ГТ;рэдагаваць налады і рэдагаваць "у фармаце HTML набор знакаў на" на "Кадаванне utf-8" і кадаваньне праблема вырашана.
    Адзіная праблема зараз заключаецца ў тым, што ўкладанні не адлюстроўваюцца на перакладзеныя старонкі

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Ты мог бы паказаць такую спасылку, дзе ўкладанні адлюстроўваюцца на не перакладзеныя старонкі, і дзе яны не з'яўляюцца на перакладзеныя старонкі?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2015
    Паведамленняў
    13

Я выправіў ўкладанні, робячы рамонт на ўкладанне табліц (admincp&ГТ;аднавіць/аптымізаваць табліцы)

Мой выснова (для ўсіх карыстальнікаў у vb5, што хочаце ўсталяваць гэты убудова на сваіх форумах):

Гэты адон меў некаторыя праблемы ўстаноўкі, якія былі выпраўленыя з "Марцін Калак" на дапамогу (вялікі дзякуй)

Каб усталяваць яго на форуме 5.1.9 Вам неабходна адрэдагаваць " па - /асноўных/уваходзіць/конфіг.на PHP" і дадання гэтай радкі ў канец:
    $ CONFIG ['Рознае'] ['admincpdir'] = 'AdminCP';
    РНР-працэсар павінен стаць "склад слова" , то "ЧВГ-то". Так што калі ў вас есць у распараджэнні "чвг на" вы павінны ставіць яго да "ДСО" на ваш сервер. На панэлі whm cpanel есць яго можна змяніць, перайшоўшы да "сэрвіс налады&ГТ;наладзіць PHP SUExec пекла" і "па РНР 5 апрацоўшчык на" на "склад слова"

На .Сінтаксіс. htaccess павінен мець на пачатак гэтыя радкі:
    RewriteEngine On
    Options FollowSymLinks

RewriteRule архіў / index.php? / $ 2 & Language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA]
    І ў канец гэта лініі:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Перанакіраваны =
    RewriteCond %{query_string перадаюцца} !рабіць=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(ядро|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|вобразы|CSS|JS|лагін|аўт|Аякс)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.на PHP?перанакіраваны=$1 [l,qsa]
    Вы павінны дадаць да "AdminCP-&ГТ;ад vbet&ГТ;варыянты перакладу-&ГТ;ігнараваць URL-адрасоў з":
    /filedata/
    /выбаркі
    /image.php
    І ехаць да "Admincp&ГТ;мовы і фразы&ГТ;менеджэр моў&ГТ;рэдагаваць налады" і змяніць "у фармаце HTML набор знакаў на" на "Кадаванне utf-8"і

І ад vbet перавесці убудова будзе працаваць на форуме 5.1.9
    Рэдагаваць 27-12-15: лепш пасля некаторых праверак я выявіў шмат праблем, там нават не пераклад і многае дБ памылкі ў яго працы....
    Апошні раз рэдагавалася rafail; 27-12-15 у 14:47.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Я рады, што я дапамог табе. У наступным рэлізе. кампанія не будзе неабходнасці змяняць канфігурацыйны файл.

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •