Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: 404 памылак

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    38

Default 404 памылак

Я знаходжу, калі URL, якія змяшчаюць 'або% яны генеруюць 404 памылку на перакладзеных старонак. Ці ёсць спосаб зачысткі гэтых знакаў па-за домам?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я толькі што праверыў на нашым серверы, і яна працуе добра (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).

Калі ласка, пераканайцеся, што вы выкарыстоўваеце апошнюю версію vBET. Праверце ваш vBSEO канфігурацыя падыходзіць у адпаведнасці з інструкцыямі інтэграцыі ў readme.html з пакета vBET. Калі пасля гэтага праблема будзе яшчэ існуюць паведаміце нам, і адправіць дадатковыя дэталі прэм'ер.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Ok. Я выявіў, што на вашым серверы праблема была менавіта з знака%. І аказваецца, што, калі ён быў уцягнуты-то разбіўся на. Htaccess перапісвання узроўні. Ён нават не належным перанакіраваны на vbenterprisetranslator_seo.php так vBET нават не ўдзельнічаюць пакуль. Я ведаю, што ён працуе без перакладу, але, здаецца, што, калі перанакіраванне параметраў быў уцягнуты і% было ў URL гэта не працуе больш на вашым серверы.

Выпуск вырашана рэзкі сімвал% ад не перакладзена спасылцы. Я ўжо паставіў яго на вашым серверы. Рашэнне для рэдагавання карыстацкіх замены знака ў / Уключаць / config_vbseo.php. Так што, калі яна была пустая, перш чым яна будзе выглядаць прыкладна так:
    PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array('%' => ''); 
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 24-02-10 у 22:12.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •