Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 5 з 8 FirstПершы ... 34567 ... АпошніLast
Вынікі 41 да 50 з 73

Тэма: Sitemap Generator інтэграцыі

Text automatically translated from: German to: Belarusian
    Translated text
    Гэта сапраўды вельмі цяжка зразумець, англійская не з'яўляецца маім родным мовай. І, на жаль, яе англійская мова не з'яўляецца лепшым.

Я даю ім арыгінальны файл, то не выключана, што яны замяняюць адпаведныя рэчы?

дзякуй
    Original text

рэдагавання:
    загрузкі на ваш форум не працуе!
    PHP | <PHP /****************** - Anonymous - ZzhbFuTT - Pastebin.com
    Апошні раз рэдагавалася wowglider.de; 20-06-10 у 14:35.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы далі нам свае арыгінальныя генератар карты сайта файл - нам не трэба гэта.

Калі Google не можа загрузіць файлы Sitemap Generator, іх, хутчэй за ўсё, гэта азначае, што вы няправыя. Htaccess файл. Калі ласка, дайце нам яго ўтрыманне для праверкі. Вы можаце проста ўставіць яго ў паведамленне ў форум-кодаў CODE, ці проста ўставіць яго ў пасады.

Аб інтэграцыі Sitemap Generator. Я разумею, што ў вас ёсць цяжкасці з разуменнем англійскай мовы і перакладу Google не заўсёды ідэальныя. Калі ласка, толькі парай інструкцыі інтэграцыі без якога-небудзь нашага кода змяняецца. Гэта значыць - проста ўставіць код, які мы далі ў апісаным месцы. Нічога больш. Трэба было код у адпаведным месцы, але гэта не было нашай інтэграцыі кода - яно было зменена. Не было зроблена ніякіх зменаў. Проста пастаўце нашу інтэграцыю кода ў адпаведнае месца - у вас сапраўды апісаў, дзе яго паставіць. Таксама, калі ласка, не забудзьцеся выдаліць код вашага мовы з масіва мовах.

Калі ласка, парай інструкцыі і калі ў вас ёсць праблемы з некаторымі крок - калі ласка, дакладна сказаць, якой этап інтэграцыі вы не разумееце - мы будзем апісваць яго вам дакладна

Звярніце ўвагу, што мы таксама прапануем платны інтэграцыі службы за $ 30 - у гэтым выпадку мы робім усё для вас на вашым серверы. Але ... Наш форум онлайн падтрымкі свабодных і Sitemap Generator інтэграцыі:
    1. Хіба не трэба
    2. Гэта сапраўды проста - дастаткова пачаць з пачатку і ісці крок за крокам.

Такім чынам, мы рэкамендуем вам справіцца з гэтым самі і прапануюць адказы на любыя пытанні. Калі вы не разумееце, нейкая частка інтэграцыі інструкцыі - пазначце гэта і мы распавядзем вам
    Вы не разумееце, куды пакласці нашай інтэграцыі кода?
    Вы не разумееце, які код для ўстаўкі?
    Вы не разумееце, што вы павінны ўставіць яго дакладна і не было зроблена ніякіх змяненняў у нашай інтэграцыі кода?
    Калі ласка, апішыце, што на самай справе прычынай вашай праблемы. Што ўтрымлівае вас зрабіць гэта інтэграцыя?

Мы чакаем вашых. Htaccess ўтрыманне і пытанні, калі вас усё яшчэ ёсць
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 20-06-10 у 15:01.

Google можна запампаваць мае карты сайта, гэта яшчэ не праблема, праблема ў тым я не ведаю, як рэдагаваць. PHP, таму што я зрабіў гэта, як я разумею, пасля чытання вашага "падручнік".

Мне трэба толькі працаваць. PHP і ўсё будзе ў парадку.

У мяне цяпер на працу, але гэта звычай дадаваць дадатковыя старонкі нітка, апошні крок, каб я не разумею, вось як гэта выглядае цяпер:

рэдагавання:
    Таксама код рэч не працуе, таму што яго занадта доўга: http://pastebin.com/bfrF78E7
    Апошні раз рэдагавалася wowglider.de; 20-06-10 у 15:11.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК так. Зараз, калі вы пацвердзілі гэта на першых старонках вы можаце зрабіць яго рабочым для ўсіх старонак у 2 этапы:
    1. Выдаліць гэты дадатковы код, які вы дадалі і паклаў яго толькі 2 радкі кода ніжэй - у бліжэйшы for завесы. У пачатку гэтага цыклу. Так як гэта апісана ў кіраўніцтве ПЕРАД гэтым лініі (якая ў цяперашні час першы радок кода ў пятлі і вы паставіце наш код перад ім):
    Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
    2. Калі вы зробіце першую частку, то ў нашым дадатковага кода змяніць гэта:
    Code:
    $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived) . '&amp;language=';
    Для гэтага:
    Code:
    $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&amp;language=';
    Таму ў асноўным вы проста змяніць 1 да $ Р - Гэтак жа, як апісана ў кіраўніцтве

Калі ласка, пацвердзіце гэта зрабіў дапамагчы і папрасіць падрабязнасці, калі вы па-ранейшаму маюць патрэбу ў нашай кансультацыі - мы будзем рады дапамагчы Вам
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 20-06-10 у 17:13.

Ваш англійская жудасны, вы кажаце рэчы, але ваш сэнс іншы. Я знайшоў рашэнне, гледзячы на іншыя тэмы, але дзякуй за вашу дапамогу.

Можа быць, я магла б дапамагчы іншым:
    Code:
    //additional code  
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
    if(!$archived) {  
      $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
      $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); 
      $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
      $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
      $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
      $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); 
      foreach($alanguages as $language) {  
        vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
      }  
    }    
    //end additional code  

for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
        			{
        			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  //this was already in there!
        				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
    І яшчэ адна рэч, так як я дадаў ваш адон мой Карта Стваральніка звычай ствараць urllist.txt! -> Фармаце тэкставага файла urllist.txt (0.00Kb)
    Апошні раз рэдагавалася wowglider.de; 22-06-10 у 00:00.

Гэты код цяпер усё ў парадку?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад wowglider.de View Post
    Можа быць, я магла б дапамагчы іншым:
    Code:
    //additional code  
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
    if(!$archived) {  
        vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
      }  
    }    
    //end additional code  

{
        			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  //this was already in there!
    І яшчэ адна рэч, так як я дадаў ваш адон мой Карта Стваральніка звычай ствараць urllist.txt! -> Фармаце тэкставага файла urllist.txt (0.00Kb)
    Ваш код усё роўна няправільнае. Калі ласка, выпраўце яе і пераканайцеся, ты ўсё яшчэ ёсць праблемы з фармату TXT. Калі ласка, глядзіце выпраўлены код ніжэй

Code:
        			{
    //additional code  
    if(!$archived) {  
      }  
    }    
    //end additional code  
        			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  //this was already in there! - That is why we wrote to put our code BEFORE this line
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 22-06-10 у 22:27.

Text automatically translated from: German to: Belarusian
    Translated text
    Дзякуй! Цяпер яна працуе па-відаць! Яны павінны вырабляць код проста паведамленне ў гэтай тэме:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Original text

яго ўсё яшчэ не працуе належным чынам:
    Часам гэта адбываецца:
    <url>
    <loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten-% 5Bneuer-ПК% 5D-3.html </ LOC>
    <priority>1216154741</ Прыярытэт>
    <lastmod> </ LastMod>
    <changefreq> штодня </ ChangeFreq>
    </ URL>

Вы можаце шукаць для сябе тут
    http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz

Херас vbseo_sitemap_functions:
    PHP | <PHP /****************** - Anonymous - 7U8a6kXp - Pastebin.com

фотаздымкаў:
    ImageShack альбом - 2 малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася wowglider.de; 23-06-10 у 14:16.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад wowglider.de View Post
    яго ўсё яшчэ не працуе належным чынам:
    Часам гэта адбываецца:
    <url>
    <loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten-% 5Bneuer-ПК% 5D-3.html </ LOC>
    <priority>1216154741</ Прыярытэт>
    <lastmod> </ LastMod>
    <changefreq> штодня </ ChangeFreq>
    </ URL>

Вы можаце шукаць для сябе тут
    http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz

Херас vbseo_sitemap_functions:
    PHP | <PHP /****************** - Anonymous - 7U8a6kXp - Pastebin.com

фотаздымкаў:
    ImageShack альбом - 2 малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 23-06-10 у 17:40.

Стар. 5 з 8 FirstПершы ... 34567 ... АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •