Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
У мяне ёсць бясплатная версія на маёй тэставай vb3.8 форум працуе нармальна, і хацеў бы, каб купіць гэта для VB4.02 галоўным форумам, дзе VBSEO усталяваны.
Адзін з пытанняў, я заўважыў, вам трэба хатнюю старонку aliaises усталяваны ў пусты, тады як я ў цяперашні час форум / index.php і форуму / index.php? як CMS знаходзіцца ў каранёвай дамен і форум знаходзіцца ў каталогу www-example-com/forum.
Гэта вельмі лёгка сапсаваць VBSEO і ўбудовы ўпасці ва ўсім форуме так ...
Чаму aliaises пусты? - Вы выкарыстоўваеце VBSEO тут і партала у корань - якія вашы налады?
ўра
Рой
Ёсць дакладныя інструкцыі інтэграцыі тут, каб мы маглі агляду перад загрузкай?
У мяне ёсць бясплатная версія на маёй тэставай vb3.8 форум працуе нармальна, і хацеў бы, каб купіць гэта для VB4.02 галоўным форумам, дзе VBSEO усталяваны.
Адзін з пытанняў, я заўважыў, вам трэба хатнюю старонку aliaises усталяваны ў пусты, тады як я ў цяперашні час форум / index.php і форуму / index.php? як CMS знаходзіцца ў каранёвай дамен і форум знаходзіцца ў каталогу www-example-com/forum.
Гэта вельмі лёгка сапсаваць VBSEO і ўбудовы ўпасці ва ўсім форуме так ...
Чаму aliaises пусты? - Вы выкарыстоўваеце VBSEO тут і партала у корань - якія вашы налады?
ўра
Рой
Ёсць дакладныя інструкцыі інтэграцыі тут, каб мы маглі агляду перад загрузкай?
Звярніце ўвагу, што хатнюю старонку псеўданімы не абавязкова павінен быць пустым больш - яна так некалькі версій таму
Калі вы ўсё яшчэ бачыце такую інфармацыю ў любы месца на па-за форуму - калі ласка, дайце нам спасылку і мы выправім яе