Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Mám free verzi na své zkušební vb3.8 fóra v pořádku a chcete koupit to pro VB4.02 hlavním fórem, kde je nainstalován VBSEO.
Jednou z otázek jsem si všiml, je nutné Úvodní aliaises nastaveno na prázdné zatímco jsem v současné době forum / index.php a forum / index.php? jako CMS je kořen domény a Forum je v adresáři www-example-com/forum.
Je velmi snadné vyšroubovat VBSEO a pluginy pád celého fóra, takže ...
Proč jsou aliaises prázdné? - Používáte VBSEO tady a portál v kořenovém - jaké jsou vaše nastavení?
na zdraví
roy
Jsou přesné instrukce integrace tady, abychom mohli být před stahovat?
Mám free verzi na své zkušební vb3.8 fóra v pořádku a chcete koupit to pro VB4.02 hlavním fórem, kde je nainstalován VBSEO.
Jednou z otázek jsem si všiml, je nutné Úvodní aliaises nastaveno na prázdné zatímco jsem v současné době forum / index.php a forum / index.php? jako CMS je kořen domény a Forum je v adresáři www-example-com/forum.
Je velmi snadné vyšroubovat VBSEO a pluginy pád celého fóra, takže ...
Proč jsou aliaises prázdné? - Používáte VBSEO tady a portál v kořenovém - jaké jsou vaše nastavení?
na zdraví
roy
Jsou přesné instrukce integrace tady, abychom mohli být před stahovat?
Vezměte prosím na vědomí, že Úvodní aliasy jsou nemusí být již prázdné - to je již několik verzí zpátky
Pokud stále vidíte tyto informace z jakéhokoliv místa na forum - Prosím, dejte nám odkaz a my se ji opravit