Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 13

Тэма: URL-адрас не правільна працаваць, калі апостраф ў title

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default URL-адрас не правільна працаваць, калі апостраф ў title

Гл. напрыклад тут: V'mail праблемы w/ V3 на адмыкнутая*********

Сцяг спасылкі унізе збіраюцца/********/t194603-v'

Усе, што пасля " адрэзаць

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

добра, што нешта дзіўнае адбываецца. Паколькі слова " м otorola (без прабелу) фільтруецца на гэты сайт, url-адрас перанакіроўваецца. На перанакіраванне " ператвараецца ў %27. З %27 у url-усе працуе нармальна. Калі вы заменіце %27 " вы ўбачыце, што я маю на ўвазе. То ж не бывае на гэтым форуме, я мяркую, так як параметраў URL-адрасы для vbSEO не дазваляючы спецыяльныя сімвалы.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

vBSEO павінна рэзаць або замены спецыяльных сімвалаў. Я не знайшоў спасылку на ваш сайт з дапамогай спецыяльных сімвалаў. Зрабіць vBSEO не замяніць дзе-небудзь спецыяльных сімвалаў у спасылцы?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Quote Паведамленне ад Marcin Kalak View Post
    vBSEO павінна рэзаць або замены спецыяльных сімвалаў. Я не знайшоў спасылку на ваш сайт з дапамогай спецыяльных сімвалаў. Зрабіць vBSEO не замяніць дзе-небудзь спецыяльных сімвалаў у спасылцы?
    Не, гэта не замена адмысловых знакаў. Вы ведаеце, як наладзіць усе так, што ен робіць?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Няма. Мы падтрымліваем канфігурацыі vBET, не vBSEO.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Quote Паведамленне ад Marcin Kalak View Post
    Няма. Мы падтрымліваем канфігурацыі vBET, не vBSEO.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Спасылкі " з'явіцца на сайце? Гэта робіць сваю праблему, вам трэба ўвесці " уручную?
    Можна паспрабаваць уставіць правіла ў AdminCP->vBSEO->Панэль кіравання-&ГТ;Агульныя налады-&ГТ;замена персанажа.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Сімвал замены не працуе, калі выдаленне/замена неанглийские сімвалы ў URL. Калі яна ўключана, то, натуральна, неанглийские сімвалы затым выдалення/замены

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Вы спрабавалі, каб дадаць правіла Вызначыць карыстацкі характар замены ў AdminCP->vBSEO->Панэль кіравання-&ГТ;Агульныя налады-&ГТ;замена персанажа?

Спасылкі з ' з'явіцца на сайце? Робіць, што прычынай праблемы неабходна ўвесці ўручную?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

ды я дадаў гэтае правіла: '''=>" але гэта не мае ніякага эфекту. Я таксама паспрабаваў змяніць "адключыць "urlencoding" ў URL-адрасоў ?" але гэта не будзе працаваць правільна.

Адзіная прычына, я заўважыў, гэта адбываецца таму, што Google, як прыняць кадоўцы URL-адрасы і змяніць кадаванне сімвалаў. У прыкладзе вышэй на 27 %змяняецца на", а затым у Google індэксуе розных мовах " ў URL-адрасе. Але ў гэтым выпадку URL-адрасы знаходзяцца ў стадыі зрэзу. Калі вы зменіце %27 ' ўручную не redirect, каб на 27%.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •