Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Ігнараваць URL не працуе

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Ігнараваць URL не працуе

Раней мы рабілі ручной абыходны шлях для вырашэння гэтай праблемы, аднак цяпер, яшчэ раз у гэтым, аказваецца, праблема.

У мяне ёсць форум, які з'яўляецца сувязным звяном і прама паказвае на mysite.com / lensreviews.

Я дадаў "lensreviews ', каб ігнараваць URL варыянт, аднак, кожны раз, калі карыстач з перакладамі хітоў гэтай спасылцы, ён ідзе на mysite.com / форум / Lang / lensreviews

Любыя парады? Вы можаце праверыць гэта ў якасці госця на маім форуме дома.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Абнаўленне: гэта адбываецца толькі для аўтарызаваных карыстачоў мову, усталяваны ў іх профілях. Паспрабуйце увайсці ў сістэму як *********
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 15-02-10 у 12:39. Прычына: Аддалены доступ да інфармацыі аб

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я проста буду там. Таксама, калі ласка, для Вашай ўласнай бяспекі, не адпраўляйце ў грамадскіх якія-небудзь падрабязнасці доступу. Калі ласка, дасылайце тыя прэм'ер. Я змене паведамленне для выдалення гэтых даных.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я пайшоў туды і ўвайшоў у тэставы акаўнт. Быў перанакіраваны на нямецкую пераклад (я мяркую, што тэставы карыстальнік паставіў нямецкую мову па змаўчанні). Спачатку я адкрыў крыніца HTML і знайсці ўсе "lensreviews" там - усе спасылкі ў парадку (так што без мовы). Потым я праверыў адзін з тых, пстрыкнуўшы на ім, і гэта таксама добра працуе - старонкі прызначэння не быў пераведзены.

Калі ласка, праверце яго. Калі праблема ўсё яшчэ існуе калі ласка, паведаміце нам спосаб прайграць яго. Апісанаму тут не працуе.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Што ж, гэта добрая навіна для мяне! Некалькі членаў апісалі гэтае пытанне, і я быў у стане прайграць яго раней, але гэта не адбываецца больш для мяне таксама. Можа быць, гэта таму, што я змяніўся "lensreviews 'да' / lensreviews» у праігнараваць URL варыянт у апошні час. Дзякуй!

Таксама дзякуй за выдаленне тэст рэквізіты доступу

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •