Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Ігнорувати URL не працює

Default Ігнорувати URL не працює

Раніше ми робили ручної обхідний шлях для вирішення цієї проблеми, однак зараз, ще раз в цьому, виявляється, проблема.

У мене є форум, який є сполучною ланкою і прямо вказує на mysite.com / lensreviews.

Я додав "lensreviews ', щоб ігнорувати URL варіант, однак, кожен раз, коли користувач із перекладами хітів цим посиланням, він йде на mysite.com / форум / Lang / lensreviews

Будь-які поради? Ви можете перевірити це в якості гостя на моєму форумі будинку.

Оновлення: це відбувається тільки для авторизованих користувачів мову, встановлений в їх профілях. Спробуйте увійти в систему як *********
    Востаннє редагувалось vBET; 15-02-10 в 12:39. Причина: Віддалений доступ до інформації про

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я просто буду там. Також, будь ласка, для Вашої власної безпеки, не відправляйте в громадських будь-які подробиці доступу. Будь ласка, надсилайте ті прем'єр. Я зміні повідомлення для видалення цих даних.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я пішов туди і увійшов в тестовий аккаунт. Був перенаправлений на німецький переклад (я припускаю, що тестовий користувач поставив німецьку мову за замовчуванням). Спочатку я відкрив джерело HTML і знайти все "lensreviews" там - всі посилання в порядку (так що без мови). Потім я перевірив один з тих, клацнувши на ньому, і це також добре працює - сторінки призначення не був переведений.

Будь ласка, перевірте його. Якщо проблема все ще існує будь ласка, повідомте нам спосіб відтворити його. Описаного тут не працює.

Що ж, це гарна новина для мене! Кілька членів описали це питання, і я був в змозі відтворити його раніше, але це не відбувається більше для мене теж. Може бути, це тому, що я змінився "lensreviews 'до' / lensreviews» в проігнорувати URL варіант останнім часом. Спасибі!

Також дякую за видалення тест реквізити доступу

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •