Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Аб кэша табліц у базе дадзеных

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Question Аб кэша табліц у базе дадзеных

Проста такое пытанне, як быць, калі я не выкарыстоўваю кэш наогул у vBET? Ці з'яўляецца гэта захаваць, каб выдаліць усе табліцы, звязаныя з кэшам? Я заўважыў шмат новых табліц (156 табліц у параўнанні з 3 табліцы 3.2.2 версіі!) Былі дададзеныя ў маёй базе дадзеных па адносінах да кэш функцыянальнасці ...

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Існуе ніякага сэнсу для яго выдалення. Вы не можаце выкарыстоўваць кэш прама зараз, але, магчыма, будзе ў будучыні. Пустыя, якiя не выкарыстоўваюцца табліц не маюць абсалютна ніякага ўплыву на прадукцыйнасць сістэмы.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Я не планую выкарыстоўваць яго на ўсіх, нават у будучыні. Але, на маё пытанне не быў бы спытаць, калі ён уплывае на прадукцыйнасць сістэмы або vBET прадукцыйнасці ці не, што я не стаў спрачацца аб ... Я проста хацеў просты адказ, ці магу я выдаліць табліцы ці не. Я проста хачу ведаць, калі гэта спыніць vBET працу, калі я не выкарыстоўваю кэш наогул.

Гэта па асабістых прычынах, і я разумею, вось і ўсё. У мяне ёсць прычыны, не такая вялікая колькасць табліц у маёй базе дадзеных, вы можаце гэта зразумець?

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Ці так гэта бяспечна? Проста просты адказ, калі ласка?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы не спрабаваў, але, як я ведаю, што код ён павінен быць бяспечным. Перад кэш выкарыстоўваецца яна заўсёды правяраецца ці ён уключаны. Так што калі вы маеце яго выключаны, то vBET ніколі не павінны пайсці ў код з кэшам запытаў. Існуе «павінны», таму што як я ўжо пісаў, мы не спрабаваў.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Дзякуй. Я дам вам ведаць, калі я калі-небудзь паспрабаваць.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •