Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Despre tabelele cache in baza de date

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Question Despre tabelele cache in baza de date

Doar o intrebare de genul asta, ceea ce ar fi dacă eu nu folosesc cache-ul de la toate în vBET? Este este memora pentru a şterge toate tabelele legate de cache? Am observat mai multe mese noi (156 tabele, comparativ cu 3 mese în versiunea 3.2.2!) Au fost adăugate în baza mea de date în raport cu funcţionalitatea cache-ul ...

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu există nici un sens să-l eliminaţi. Nu puteţi utiliza cache-ul chiar acum, dar poate va fi în viitor. Mesele goale, care nu sunt utilizate nu au absolut nici un impact asupra performanţei sistemului.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Eu nu intenţionaţi să-l folosească la toate, chiar şi în viitor. Dar, întrebarea mea nu a fost într-adevăr să te întreb dacă aceasta a avut un impact asupra performanţei sistemului sau de performanţă vBET sau nu, pe care nu am argumenta despre ... Am vrut doar un raspuns simplu dacă am putea elimina tabele sau nu. Vreau doar să ştiu dacă acest lucru va opri vBET de lucru dacă eu nu folosesc cache-ul la toate.

Aceasta este pentru motive personale şi de înţelegerea mea, asta este. Am motivele mele pentru a nu avea astfel o cantitate mare de tabele din baza mea de date, puteţi înţelege aceasta?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Deci, este sigur? Doar un răspuns simplu vă rog?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Noi nu am încerca, dar stiu eu, codul ar trebui să fie în siguranţă. Înainte de a cache este utilizat întotdeauna este verificat nu este pe. Deci, dacă l-aţi dezactivat, atunci vBET nu ar trebui să meargă vreodată să cod cu interogări cache. Nu există "ar trebui", pentru că după cum am scris noi nu l-am încerca.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Multumesc. Voi lasa sa stii daca vreodata am încerca.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •