Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Не перакладаць усё новыя тэмы, але захаваць спасылкі на ўсё, што перакладаецца

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Не перакладаць любыя тэмы, але захаваць спасылкі на ўсё, што перакладаецца

Дапусцім, у мяне ёсць х колькасць патокаў перакладзены, але я не хачу перакладаць наогул нічога больш. Існуе ніякім чынам, каб выключыць пераклады без выдалення ўсіх спасылак на гэтых старонках.

У дадзеным выпадку я хацеў бы захаваць сцяг спасылкі, дзе пераклады існуюць, але выключыць сцяг спасылкі, каб нічога новага не перакладаюцца.

Гэта той выпадак, калі ўнутраны перамыкач, каб сказаць 'калі гэты паток поўнасцю пераведзена на гэтай мове, паказваць сцяг спасылку "

Калі хтосьці паведамленняў на іншай мове, то ўсё роўна павінны быць пераведзены на мову па змаўчанні.

Я разумею, што гэта, у адрозненне ад іншы запыт асаблівасць, якую я стварыў, Але я думаю, лепшым варыянтам было б мець магчымасць задаць дыяпазон дат, калі плыні перакладаюцца.
    Апошні раз рэдагавалася tavenger5; 19-02-13 у 14:38.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дыяпазон дат можна зрабіць. Мы не ў стане прызнаць, робіць паток ўжо не перакладзены - нават калі мы хочам ўсталяваць некаторыя сцяг і абнаўляць яго пры кожнай змене, гэта было б немагчыма, таму што адзін струмень можа быць некалькі старонак, і аб канфігурацыі колькі пастоў на адной старонцы могуць быць зменены ў любы час. Неўзабаве - мы не можам сказаць, якія старонкі пераведзены ў 100% да тых часоў, пакуль мы будзем спрабаваць перакладаць.

Мы па-ранейшаму можаце выкарыстоўваць фільтры і перакладаць толькі тыя патокі, што ў нейкі прамежак часу. Так што занадта стары, не будуць пераведзеныя. Найноўшыя таксама. Толькі тыя, якія ў пэўны перыяд часу. Калі некаторыя патокі за гэты перыяд не перакладзены цалкам яны будуць. Але ў такім выпадку мы павінны глядзець на час стварэння патоку не на апошнім часу водгуку. Таму адказы на такія патокі будуць пераведзеныя калі з'явіцца.
    BBCodes ацэньваюцца ў асобны спосаб пісаць на іншай мове-ранейшаму дазволіць перавесці на мову па змаўчанні. Мы будзем павінны праверыць гэта за пытанні, але, падобна на тое, што гэта выканальна.

Што вы думаеце з нагоды такога рашэнне?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

, Які будзе працаваць таксама!

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК - так мы будзем ажыццяўляць гэта такім чынам і ўключыць у наступны рэліз.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •