Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 15 з 15

Тэма: Толькі перакладаць новыя тэмы

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Акрамя таго, дазваляе сказаць, што я сякеру колькасць патокаў перакладзены, але я не хачу перакладаць наогул нічога больш. Там няма ніякага спосабу, каб выключыць пераклады без выдалення ўсё з спасылак на гэтыя старонкі.

У дадзеным выпадку я хацеў бы захаваць сцяг спасылкі, дзе пераклады існуюць, але выключыць сцяг спасылкі, каб нічога новага не перакладаюцца.

Гэта той выпадак, калі ўнутраны перамыкач, каб сказаць 'калі гэты паток поўнасцю пераведзена на гэтай мове, паказваць сцяг спасылку "

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Калі ласка, стварыце новую тэму з функцыяй запыту.
    Калі ласка, майце адно пытанне, на адну нітку.
    Новая функцыя "Толькі перакладаць новыя тэмы" ўжо зроблена і ўключаны ў кабіне - vBET 3.x і 4.x vBET версіі.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я усталяваў апошнюю версію, і, на жаль, гэта не працуе, як я думаў.

Пытанне ў тым, што калі выкарыстоўваная старая тэма то дзён удакладніў, што былі пераклад больш не звязаны з. Акрамя таго, спасылкі ўсё яшчэ там, але перанакіроўваецца на арыгінальныя. Я разумею, што ёсць праблема ў вызначэнні, калі нітка была перакладзеная ці не, але я думаю, што гэта неабходна, каб не марнаваць грошы на папярэднія пераклады, якія былі завершаны.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Акрамя таго, калі паток, які раней быў пераведзены падае ніжэй "Не перакладаць старыя тэмы" парог, то будзе шмат переиндексации адбываецца. Калі нічога гэтага не павінна быць колькасць дзён, але фіксаванай даты такім пераклады не будуць пастаянна выходзяць з моды.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Калі тэма будзе перанакіраваны, то вы не страціце грошы на пераклад, таму што ён не накіраваны на пераклад.
    Пераклад тэмы з вызначанага дня будзе ў http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html.

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •