Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 15 з 15

Тема: Тільки переводити нові теми

Також, дозволяє сказати, що мене x кількість потоків, що перекладається, але не хочу що-небудь перевести на всіх більше. Немає ніякого способу, щоб вимкнути переклади без видалення всі посилання на ці сторінки.

У цьому випадку я хотів би зберегти зв'язок прапор, де існують переклади, але вимкнути позначку посилання, так що нічого нового перекладається.

Це той випадок, де внутрішній перемикач, щоб сказати, що 'Якщо ця тема повністю переведена на цій мові, відображати прапор посилання'

Заборонений

Будь ласка, створіть нову тему з функцію запиту.
    Будь ласка, Тримайте одного питання на один потік.
    Нові функції "перекласти лише нові теми" вже зробили і включений в стенд - vBET 3. x і vBET версій 4. x.

Я встановив останню версію, і на жаль це не працює, як я думав.

Питання в тому, що якщо використовується, старшого віку теми, а потім дні вказано що Були Переклад більше не пов'язані. Крім того, посилання все ще там, але отримує перенаправлено до оригіналу. Я розумію, є проблемою у визначенні, якщо потік була переведена, чи ні, але я думаю, що це необхідно, щоб не витрачати гроші на попередніх перекладів, які були завершені.

Також, якщо потік, який був раніше перекладених падає нижче порога "Не перекладати старі теми" то там буде багато reindexing відбувається. Якщо все, що це не повинно бути кількість днів, але фіксовану дату, так що переклади не постійно стане застарілою.

Заборонений

Якщо Перенаправлено тема потім ви не втратите гроші на переклад, тому що він не надсилаються для перекладу.
    Переклад нитку за певну дату буде в http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html.

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •