Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Перакладчык прадукту і CMS фішкі

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Default Перакладчык прадукту і CMS фішкі

Запуск vBET 2.4.1 з VBulletin 4,1 прыводзіць да няздольнасці бачыць параметры канфігурацыі дысплей пасля націску на фішкі "наладзіць" кнопку. Аднак, калі vBET 2.4.1 гэтая магчымасць адключаная, то канфігурацыя дысплеі адлюстроўваецца правільна, калі фішкі "наладзіць" націску кнопкі. Гэта не крытычная праблема, але я думаў, што гэта можа дапамагчы з развіццём версіі 4.x vBET.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дзякуй за ўвагу. Мы будзем звяртацца з гэтым

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я спрабаваў гэта, і гэта працуе ... Я быў па наладзе панэлі адміністратара. Калі ласка, скажыце мне, што менавіта трэба зрабіць, каб пераканацца ў гэтым пытанні? Акрамя таго, я ўжо выпрабаваў яго на версію з некаторымі памылак выпраўлена, так што цалкам магчыма, што гэтая была выпраўленая таксама.

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Магчыма, гэта было выпраўлена. Вось спасылка на абмеркаванне іншыя карыстальнікі адчуваюць тое ж пытанне і якія могуць быць карысныя: vbulletin.com

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

2.4.2 быў ужо выпушчаны - калі ласка, зрабіў абнаўленне і праверыць гэта ўсё роўна адбываецца

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Так, толькі што усталяваў 2.4.2 і гэтай праблемы не будзе ўхіленая. Дзякуй!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •