Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 18 з 18

Тэма: Памылка 310 (Net :: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Quote Паведамленне ад Matt Olieman
    Я не дазваляюць vBET яшчэ таму, што ў мяне ёсць гэтыя пытанні, і я не хачу губляць трафік, таму што генератар карты сайта vBSEO дадае да карце сайта перакладзеная URL.
    Вы ўключаеце vBET і адключыць (не паказана) сцягі. Карыстачы не змогуць перакладаць старонкі і не бачу праблемы. vBSEO не настроены vBSEO Sitemap Generator не быць дададзены Няправільны адрас.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    15

Quote Паведамленне ад Marcin Kalak View Post
    Вы ўключаеце vBET і адключыць (не паказана) сцягі. Карыстачы не змогуць перакладаць старонкі і не бачу праблемы. vBSEO не настроены vBSEO Sitemap Generator не быць дададзены Няправільны адрас.
    Я не магу актываваць vBET і чакаць 4 дні за вашу падтрымку ...

Калі ласка, уключыце яго, калі вы зможаце працаваць над гэтым.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Вы не пасылаць мне паведамленні рэквізітаў доступу да FTP (хост / імя сервера, імя карыстальніка, пароль) і vBSEO CP (пароль).

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    15

Quote Паведамленне ад Marcin Kalak View Post
    Вы не пасылаць мне паведамленні рэквізітаў доступу да FTP (хост / імя сервера, імя карыстальніка, пароль) і vBSEO CP (пароль).
    Доступ да дадзеных з'яўляецца вечара назва ...

Я паўторна Вам ліст

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Калі б я праверыць сітуацыю, якая павінна быць запушчана і інтэграванай сістэмы. Ён не можа працаваць, таму што вы зрабілі дрэнна інтэграцыі. Запусціце сістэму, зрабіць інтэграцыю і пісаць, калі ён працуе. Калі вы хочаце, каб мы зробім гэта інтэграцыя паслуг заплацілі $ 30 (купля абнаўленняў). Я хацеў бы нагадаць вам, што ўсе заявы падрабязна апісаны ў vBET/do-not-upload/readme.html і вы можаце зрабіць гэта самастойна, бясплатна. Калі праблема паўстала дапаможа Вам знайсці яго.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Няма адказу - разгледзеў пытанне няма. Калі няма, калі ласка напішыце тут.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Снежня 2016
    Паведамленняў
    1

У мяне праблема ERR_TOO_MANY_REDIRECTS на маім ПК.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

На якой старонцы ў вас ёсць пытанні? Калі ласка, стварыце новую тэму з падрабязным апісаннем гэтай праблемы.

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •