Вы ўключаеце vBET і адключыць (не паказана) сцягі. Карыстачы не змогуць перакладаць старонкі і не бачу праблемы. vBSEO не настроены vBSEO Sitemap Generator не быць дададзены Няправільны адрас.Паведамленне ад Matt Olieman
Вы ўключаеце vBET і адключыць (не паказана) сцягі. Карыстачы не змогуць перакладаць старонкі і не бачу праблемы. vBSEO не настроены vBSEO Sitemap Generator не быць дададзены Няправільны адрас.Паведамленне ад Matt Olieman
Вы не пасылаць мне паведамленні рэквізітаў доступу да FTP (хост / імя сервера, імя карыстальніка, пароль) і vBSEO CP (пароль).
Калі б я праверыць сітуацыю, якая павінна быць запушчана і інтэграванай сістэмы. Ён не можа працаваць, таму што вы зрабілі дрэнна інтэграцыі. Запусціце сістэму, зрабіць інтэграцыю і пісаць, калі ён працуе. Калі вы хочаце, каб мы зробім гэта інтэграцыя паслуг заплацілі $ 30 (купля абнаўленняў). Я хацеў бы нагадаць вам, што ўсе заявы падрабязна апісаны ў vBET/do-not-upload/readme.html і вы можаце зрабіць гэта самастойна, бясплатна. Калі праблема паўстала дапаможа Вам знайсці яго.
Няма адказу - разгледзеў пытанне няма. Калі няма, калі ласка напішыце тут.
У мяне праблема ERR_TOO_MANY_REDIRECTS на маім ПК.
На якой старонцы ў вас ёсць пытанні? Калі ласка, стварыце новую тэму з падрабязным апісаннем гэтай праблемы.