Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Ручной Пераклад на беларускую: Як рэдагаваць / перавесці тэкст, які не ў целе старонкі?

Default Ручной Пераклад на беларускую: Як рэдагаваць / перавесці тэкст, які не ў целе старонкі?

Прывітанне, хлопцы

Каб адрэдагаваць / перавесці тэкст ўручную, абраць і націснуць кнопку Змяніць, у целе старонкі

Але, як рэдагаваць тэкст, які не ў целе старонкі, як URL-адрас, назва, апісанне, ключавыя словы і г.д.?
    пры неабходнасці можна рэдагаваць непасрэдна ў PhpMyAdmin таксама, проста дайце нам ведаць, якія табліцы і як

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

На дадзены момант кіраўніцтва пераклады падтрымлівае толькі тэкст адлюстроўваецца на старонцы. Мы будзем дадаваць больш магчымасцяў для гэтага ў будучыні
    Калі вы хочаце, каб змяніць яго ў базу дадзеных, то вам прыйдзецца яго ў табліцу, якая пачынаецца з назвы vbenterprisetranslator_cache_
    Пасля гэтага ў вас ёсць імя ў табліцы код мовы (да якой ён перакладаецца). Для кожнага langiage ў вас ёсць 3 табліцы, як:
    Code:
    vbenterprisetranslator_cache_pl
    vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
    vbenterprisetranslator_cache_short_pl
    Пераклады дзеляцца ёсць у залежнасці ад даўжыні зыходнага тэксту.

Добрыя хлопцы навіна, у мяне ўжо ёсць трук, каб адрэдагаваць / перавесці загаловак старонкі, мета апісанне, мета ключавыя словы

трук вельмі просты, проста дадайце / дубляваць загаловак старонкі, мета апісанне, мета ключавыя словы, па ўсім целе старонкі таксама, так што мы можам ўручную рэдагаваць яго

Напрыклад проста дадаць ніжэй код у showthread шаблон, перад кодам канцы цела </ body>

<if condition="$_REQUEST['language'] І is_member_of($bbuserinfo, 6)">
    $ Нітка [назва] <if condition="$pagenumber> 1 "> - <phrase 1="$pagenumber"> $ vbphrase [page_x] </ фраза> </ калі> - $ vboptions [bbtitle]
    <br>

<if condition="$pagenumber> 1 "> <phrase 1="$pagenumber"> $ vbphrase [page_x] </ фраза> - </ калі> $ ThreadInfo [назва] $ foruminfo [title_clean]
    <br>

$ ThreadInfo [назва], $ vboptions [ключавыя словы]
    <br>
    </ Калі>

і вы ўжо зможаце рэдагаваць / ручной пераклад нітка назва, мета апісанне, мета ключавых слоў, у ніжняй частцы старонкі
    Thats гэта я хачу падзяліцца

але я ўсё яшчэ не магу адрэдагаваць / змяніць URL-адрасы, URL да гэтага часу не перакладзеныя, калі вы выкарыстоўваеце vbseo.
    ўжо шукаюць гэтую зменную ў vbseo.com да)

Я паспрабаваў дадаць гэта, як і вышэй трук:

$ _SERVER [VBSEO_URI]
    <br>

або

http://domain.com/ $ _SERVER [VBSEO_URI]
    <br>

або

http://domain.com/es $ _SERVER [VBSEO_URI]
    <br>
    зменная працуе з бягучай старонкі vbseo URL-адрас, і я магу змяніць кіраўніцтва ёй і яе захавалі,
    але нітку URL у адрасным радку па-ранейшаму не змянілася, ужо спрабаваў перазагрузіць старонку або адкрыць перакладзены URL у целе, але ўсё ж перанакіраванне на арыгінальны URL

калі ў Вас ёсць прапановы, як зрабіць URL пераклад / зменена, калі ласка, дайце ключ, каб зрабіць гэта ідэальна

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Пераклады URL вы нічога не выйшла так, таму што ідзе URL дадатковых пераўтварэнняў, якія не ўлічваюцца для звычайнага тэксту і змены, які прыходзіць як звычайны тэкст не знайсці ў кэшы.
    Мы працуем над паляпшэннем прапанаванага вамі. Калі ласка, будзьце цярплівыя. Мы не можам апісаць яго як хуткага рашэння - у прыватнасці, таму што ён усё яшчэ развіваецца.
    Я дзякую вам за вашыя прапановы, мы павінны былі б у выйгрышы.
    Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 04-10-12 у 19:32.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •